Keresés

KEVIN.MURPHY #SHELFIE: partnerként is szabadon

A KEVIN.MURPHY brand sokoldalúsága, és inspiratív volta a terítéken.

Az önazonosság kulcsfontosságú és szexi, éppen ezért nem mindegy, hogy szakemberként és üzlettulajdonosként milyen atmoszférát teremtesz a szalonodban. A KEVIN.MURPHY a környezettudatos elvek betartása mellett kifejezetten nagy jelentőséget tulajdonít annak is, hogy a partnerei szabadon vállalhassák a saját stílusukat, megmutathassák, hogy kik is ők valójában – ezt a sokoldalúságot mutatjuk be a legújabb inspirációs cikkünkben.

KEVIN.MURPHY #SHELFI-LOZÓFIA

Ugyanúgy, ahogyan a frizura is nagy hatást gyakorol az első találkozások alkalmával, úgy a fodrászszalon is meghatározó szereppel bír, amikor a vendég először látogat el az üzletbe. Mind a dekoráció, az elrendezés és a térelosztás arról árulkodik, hogy a szakembernek milyen a személyisége, a kisugárzása, illetve, hogy hogyan érzi magát komfortosan. A KEVIN.MURPHY filozófia megerősíti a partnerekben az individualitás fontosságát, így a szakember szabad kezet kap a szortiment bemutatására is. Ez pedig mindig új ötleteket szül! Játékosan ezt a #shelfie hashtaggel jelölik világszerte, ami az angol polc (shelf) és a szelfi (selfie) szó összemosása. A márka üzenete, hogy merj önmagad lenni és merj szabad lenni egy brand partnereként is! Hogyan? Már mutatjuk is!

Használd kreatívan a KEVIN.MURPHY tubusait!

A fodrászat művészet, amihez elengedhetetlen a kreativitás. Az egyedi ötleteket szakemberként nem kizárólag a frizurákban, hanem a szalon atmoszférájának megteremtésében is érdemes kamatoztatni. Erre nagyszerű példa a KEVIN.MURPHY tubusok egy egészen új felhasználási módja, amit te is biztosan imádni fogsz! A legtöbben virágcserépként, vázaként vagy kaspóként alkalmazzák, de arra is akadt már példa, hogy tolltartóként, zsebkendő-, vagy eszköztárolóként hasznosították újra az óceáni hulladékból előállított tubusokat. Tudod, a jelszó az újrahasznosítás! És ha már az ültetésnél tartunk, azt sem árt tudni, mely virágtípusok kedvel(het)ik a szalon-létet igazán.

NÉGY VIRÁGTÍPUS, AMI BIZTOSAN TÚLÉLI A SZALONBAN:

  • pozsgások
  • broméliák
  • kaktuszok
  • gyógynövények

Képek: KEVIN.MURPHY, Pinterest & Instagram