Keresés

The Dynamic Wet Look - A nyár trendje

The Dynamic Wet Look? Tudd meg Velünk, mi is ez!

A nyár egyértelműen a divat és a trendek időszaka, ez pedig a frizurák terén sincs másképp. Ilyenkor ugyanis nem borzolja össze a hajunkat a sapka és azt nem kell a kabátunk alá se rejtenünk. Így tehát itt az ideje a szabad önkifejezésnek és a legtrendibb frizuráknak. Ha Te is valami újra vágysz a nyárra, olvass tovább és ismerd meg a The Dynamic Wet Look-ot!

A The Dynamic Wet Look és megalkotója

A The Dynamic Wet Look frizuratrendet Jasmine Hurskainen finn hairstylist alkotta meg, akit az elkészítéskor a hajmosás utáni, természetesen nedves textúrájának megőrzése ihletett. Szerinte ugyanis ez a vizes állapot a haj tökéletlen és éppen ezért érdekes részleteit is kiemelve kölcsönöz egy gyönyörű megjelenést, rámutatva ezzel viselője frizurájának egyediségére.

Kinek ajánlott a The Dynamic Wet Look?

Ez a nedves megjelenés elsősorban a göndör hajúaknak kedvez, azonban sokszínű trendről van szó, a kísérletezés pedig nyáron méginkább megengedett. Így ha vendégként olvasod ezt a cikket és Te is kedvet kaptál a The Dynamic Wet Look-hoz, keresd fel fodrászodat és kérd ki a véleményét. Ugyanakkor nemcsak a frizura stílusa, hanem az arcforma is sokat számít, ezért mielőtt fodrászként tanácsot adsz vendégednek, ismerkedj meg az arcformákkal és a hozzájuk illő frizurákkal itt! 

Most pedig nézd meg a The Dynamic Wet Look kollekciót:

Szöveg forrása: Estetica Hair

Képek: Jasmin Hurskainen Instagram oldala és Estetica Hair