Keresés

Újdonságok a szőke hajszínek és a szőkítés szerelmeseinek

Ismerd meg a REDKEN legújabb innovációit!

Megérkeztek a REDKEN-portfólió újdonságai

Már megszokhattuk, hogy a REDKEN mindig előremutató innovációval rukkol elő. Ezúttal a szőkék és a szőkítés szerelmeseinek kedvez egy új szőkítőpor – a Free Hand -, illetve a REDKEN Shades EQ Bonder Inside meleg árnyalatainak bevezetésével. Össze is gyűjtöttük, hogy elöljáróban mit kell tudnod róluk!

Új meleg árnyalatok a REDKEN Shades EQ Bonder Inside kínálatában

A REDKEN portfóliójában a Shades EQ Bonder Inside féltartós színezői az egyik legközkedveltebb terméknek számítanak. Kötéserősítő technológiájuknak köszönhetően egy lépésben képesek árnyalni és ápolni a hajat. Mondhatjuk úgy is, hogy ezzel a termékkel fodrászként 2 in 1 szolgáltatást tudsz biztosítani a vendégeidnek.

Redken Shades EQ Bonder Inside

MIBEN REJLIK A BONDER TECHNOLÓGIA JELENTŐSÉGE?

Egy hajszínváltoztatás során a vendégek első számú félelme, hogy a festés közben hajuk nagy mértékben károsodik. Valljuk be, ezek az aggályok be is igazolódnak, hogyha nem a megfelelő termékekkel történik a szőkítés és árnyalás.

Egy rosszabb minőségű anyag esetén egy világosítási folyamat után a haj:

 • pH-tartományának egyensúlya felborul;
 • külső rétege (azaz a kutikula) kinyílik és töredezést, szöszösödést okoz;
 • pH-értéke lúgos kémhatásúvá válik, ami miatt a fejbőr korpásodni kezd.

A bonder technológia azonban az igénybevett hajat is képes regenerálni, ugyanis beépített adalékanyagok nélküli hajkötésvédővel ápolja a roncsolódott tincseket.

HOGYAN SEGÍTI A SHADES EQ BONDER INSIDE AZ EGÉSZSÉGES HAJ MEGÓVÁSÁT?

 1. Megvédi a diszulfid kötéseket.
 2. Erősíti a hajat a Bonder Inside használata nélküli eredményekhez képest.
 3. Csökkenti a haj pH-értékét, hogy segítsen lezárni a haj kutikuláját.
 4. Csökkenti a világosítási szolgáltatás után hátramaradó lúgos kémhatást.
 5. Kiegyensúlyozza a porozitást az egyenletes festékeloszlás érdekében.
 6. Könnyen kezelhetővé teszi a hajat.

ÚJ 10-ES SZÍNMÉLYSÉGŰ ARANY ÁRNYALATOK

A féltartós színezők palettája most további három csodaárnyalattal bővült, amik aranyló tónusokban pompáznak. A szőkék szerelmesei biztos, hogy azonnal beleszeretnek, hiszen ezek a színek már egy jó ideje gyakori témáját képezik a szakmai beszélgetéseknek.

Az új meleg, arany tónusok az NW, G és WG családokba tartoznak; segítségükkel ragyogó Golden Level 10-es színárnyalatok készíthetők. Természetesen ugyanúgy kötésvédelemmel erősítik az igénybevett hajat, miközben aranyszínű ragyogást biztosítanak.

A formulák előrekevertek és előre adagoltak, ezért nincs szükség plusz adalékanyagok használatára. A keverékek barna-világosbarna alapszíne miatt ezek az árnyalatok tökéletesen kiegyensúlyozott melegséget biztosítanak a természetes és elővilágosított szőke hajnak.

MI AZ ÚJ 10-ES SZÍNMÉLYSÉGEK SZÍNÖSSZETÉTELE?

 • 010NW: arany + barna-világosbarna alapszín (.03)
 • 010G: sárga + barna-világosbarna alapszín (.3)
 • 010WG: sárga/narancs + barna-világosbarna alapszín (.33)

MIKOR MŰKÖDNEK LEGJOBBAN AZ ÚJ 10-ES SZÍNMÉLYSÉGEK?

 • 010NW: a meleg, kiegyensúlyozott szőke végeredmény létrehozásakor
 • 010G: a puha, vajas szőke árnyalat megalkotásakor
 • 010WG: az ultrameleg, mézszőke tónus elkészítésekor

Forradalmian új szőkítő: íme a Free Hand

A REDKEN pontosan tudja, hogy a világosító termékek és a világosítási szolgáltatások iránti kereslet állandóan növekszik. A folyamatosan megújuló igényekre figyelve, a márka kifejlesztette a forradalmian új szőkítőporát, a Free Handet.

FREE HAND SZŐKÍTŐPOR ELŐNYEI

 • Kifejezetten szabad levegős, balayage és szabadkézi technikákhoz kifejlesztett agyagos összetétellel rendelkezik.
 • Tökéletes állaga ideális egyensúlyt biztosít a száraz külső réteg és a nedves belső rész között.
 • Felvitel után nem folyik le a hajról.
 • Akár 6 színmélységnyi felvilágosításra is képes.

MIVEL HASZNÁLD?

A REDKEN 10, 20, 30 és 40 V erősségű pro-oxide előhívójával működik.

REDKEN Free Hand szőkítőpor

VÖRÖS TAMÁS REDKEN BUSINESS DEVELOPER VÉLEMÉNYE A TERMÉKÚJDONSÁGRÓL

“A balayage manapság vitathatatlanul az egyik leggyakrabban alkalmazott technikák közé tartozik, így azok a fodrászok, akik nap mint nap alkalmazzák ezt a technikát, folyamatosan keresik a különböző színhatások elkészítéséhez legjobban alkalmazható termékeket. A REDKEN Blond Idol FREE HAND szőkítőpor tökéletes a szabad levegős technikákhoz, állaga ideális egyensúlyt biztosít a száraz külső réteg és a nedves belső rész között a felvilágosítás ideje alatt.

Ellentétben a hagyományos szőkítő termékekkel, melyek a szabadkezes-, illetve levegős technikák alkalmazása közben a nem megfelelő állag miatt megnehezíthetik a munkát. A szőkítő keverék hajszálakra történő feldolgozása során, a FREE HAND szőkítőporral készült formula a szálakhoz tapad az agyag alapú összetételének köszönhetően. Emiatt a gondosan felvitt termékmennyiség a megfelelő helyen marad, csökkentve annak kockázatát, hogy a szőkítő az elterülés közben foltokhoz és nem kívánt színeredményekhez vezet.

A FREE HAND biztosítja a fodrászok számára azt a kontrollt és szabadságot, amelyre szükségük van ahhoz, hogy akár 6 színárnyalatot világosítsanak a természetes, korábban nem festett/színezett hajakon. A FREE HAND nem szárítja ki a hajat, mi több, szőkítés után táplált és egészséges érzetet hagy maga után.”

Hazai fodrászok is tesztelték a REDKEN újdonságait

Íme néhány inspiráló fotó és gondolat arról, hogyan is működnek a gyakorlatban a szőke hajra kifejlesztett REDKEN-formulák.

HÜRKECZ BIANKA

“Szuper színek, szuper fényesek: minden vendégem maximálisan el volt tőlük ájukva. Köszönöm a lehetőséget a REDKEN-nek!”

Első vendég:

“Vendégemnek egy korábban már szőkített, majd középbarnára festett haját világosítottam vissza. A tökéletes szőkítési alapja a REDKEN 010NW került. A vendég és én is elégedettek voltunk.”

Második vendég:

“Kedves vendégem egykor egy natúr 10-es árnyalattal rendelkezett (festett, nem szőkített), majd 1 hónapja ombrét kért. Ekkor kapott egy sötétebb tövet és egy 10/1-es véget. Annyira megtetszett neki a hamvasabb vonal, hogy ezúttal is azt választottuk, csak egy árnyalattal sötétebbet. Kaptam az alkalmon és a véget REDKEN 09V-vel árnyaltam.”

Harmadik vendég:

“Vendégem rendszeresen jár tőszőkítésre és nagyon szeret új árnyalatokat kipróbálni. Amint megmutattam neki a REDKEN színeit, a 010P-t választotta. Őszintén szólva sokkal erőteljesebb színre számítottunk, viszont az, hogy ennyire lágy, szolid és fényes lett, teljesen elkápráztatott minket.”

KERTÉSZ MERCÉDESZ

“Már a csomagolás is csodálatos volt: 2 hamvasabb és 2 meleg, arany árnyalat volt a dobozban. A hamvas színeket tudtam kipróbálni 3 bátor vendégemen. Mindhárom esetben egyformán szőkítettem és használtam a festéket: tőszőkítést végeztem 3% oxival, amit samponos lemosás követett. Utána vizes hajra vittem fel a keveréket 1:1 arányban. Először a hajvégeken használtam az anyagot, majd a hajvégeken. A hatóidő 25 perc volt.

Számomra igazi “fodrászos illata” volt a festéknek. A termékek állaga is szuper volt; elég volt belőlük kis mennyiség is, így pazarlás nélkül tudtam felhasználni őket. A vendégeim meg voltak elégedve a végeredménnyel.”

LUKÁCS KRISZTINA

Első vendég:

“Az első vendégemnek csak egy árnyalásra használtam a 010P-t. Mivel előtte ezzel a márkával nem dolgoztam így kicsit aggódtam attól, hogy híg a formula. Nagyon óvatosan kezdtem kevergetni az anyagot, és meg is lepődtem, hogy végül egy géles-krémes állagot kaptam. A hajra való felhordása végtelenül könnyű volt, nem a megszokott matt és kezelhetetlen hajérzetet adta vissza, mint amit más márkáknál gyakran tapasztaltam. Egyszerűen át tudtam fésülni a tincseket, ami különösen plusz pont nálam.

A hatóidőt 10 percre csökkentettem a megadott 20 perc helyett – és bár a képen nem látszik tökéletesen -, de nagyon szépen semlegesítette a sárgás pigmenteket. Nagyon tetszik , hogy ennyire fényes lett a haja a vendégemnek, nem kellett külön hajfényt használnom. A vendégem imádta, puhábbnak érezte tőle a haját. Meg is kért, hogy a jövőben is csak ezekkel a termékekkel készítsem az árnyalását.”

Második vendég:

“Egy másik vendégemnek a közel 1 évvel ezelőtt AirTouch-technikával készített festését kellett frissíteni. Az ő hajára a szőkítés után a 010WG-t használtam. Ebben az esetben már bátrabb voltam, tudtam, hogy mire számítsak az állag és anyagfelhordást tekintve. Ez eddig a kedvenc színem amit eddig használtam! Nagyon sok árnyalót kevertem már, de sosem sikerült ezt az árnyalatot elérnem.”

Harmadik vendég:

“Harmadik vendégemnél ismét lenövés miatt kellett frissítést készítenem. Ezúttal babylights-technikával dolgoztam. A vendégemnek nagyon vékonyszálú haja van, így mindig meg kell válogatnom, hogy milyen árnyalót használjak. Ebben az esetben semmi okom nem volt az aggodalomra, mert gyönyörű aranyszőkét kaptunk. A vendégem így jellemezte a végeredmény: ez az igazán igazi szőke haj!”

MOLNÁR ILDIKÓ

Első vendég:

“A vendégem előző napon szedette le a póthaját, így letört hajjal érkezett hozzám. A tövét leszőkítettem, mert ragaszkodott a nagyon világos hajhoz; 010P-t használtam. Amikor feltettem nagyon izgultam, mert kékben és lilában pompázott a haja, de kis idő múlva elkezdett gyönyörű ezüstössé válni. Ezzel a színezővel megtörtént a csoda: vendégem puha, fényes könnyen kezelhető hajjal távozott.”

Második vendég:

“A vendégem lenövéssel érkezett. Leszőkítettem a haját, majd 010G színezőt használtam. Itt a kellemes hamvasság elmaradt, de ennek ellenére egy nagyon szép világos árnyalatott kaptam. Ezután feltettem a hajára a 010P színezőt, aminek köszönhetően a végeredmény egy gyönyörű hamvas szőke lett.”

VARGA NELLI

“Olyannyira megvagyok elégedve a termékekkel, hogy szeretném a becsempészni a mindennapjaimba a REDKEN tonizáló színeit, tónusait. Meglepő volt a vízszerű átlátszóság, mert ahhoz vagyok szokva, hogy a kikevert szín az aktivátorral minimum fehérré válik.

Könnyen fel tudtam vinni a hajra, szépen eloszlott a hajszálakon. A haj minőségén – szőkítés után – sokat javított, lágyabb, csillogóbb, puhább lett a haj. Külön öröm volt, hogy a szőkítés nyomai nem látszódtak a hajszálakon. A vendégem is nagyon meg volt elégedve az eredménnyel és a haja minőségével.”

Recept:

6%-os oxigentával babylights melírtechnikával készítettem a vendégem haját. A kívánt szőkítési szint elérése után (6-os alapból 11-színmélységre) 1:1 arányban tonizáltam a P10 és a 9V keverékével. A hatóidő 20 perc volt.

Forrás és képek: REDKEN

Hasznosnak találtad cikkünket? Köszönjük a lájkot és a megosztást! ✌️