Keresés

Valentin nap 2024 - gyors frizuratippek

Készítsd el gyorsan a hajad: frizuratippek Valentin napra!

Még nem tudod milyen legyen a hajad a szerelmesek napján, de már mindjárt itt a randevú? Ne ess kétségbe, a most következő frizuratippek Valentin napra még könnyen és gyorsan elkészíthetőek. Segítségükkel pedig a kevés időd nem fog a szépséged és a megjelenésed rovására menni.

Half up half down

Ez a könnyed hajstílus jó választás lehet számodra, ha pároddal csak egy közös sétát vagy kirándulást terveztek. Hamar elkészítheted és nagyon sokféleképpen variálhatod, csinosíthatod. A Half up half down frizurát többek között feldobhatod konttyal, fonott konttyal, ponytail-lel, de akár fonattal is.

A Half up Half Down a legegyszerűbb frizuratipp Valentin napra

Ha Valentin nap, akkor szívecske fonat

A szerelmesek napjának jelképe a szívecske. Ezt pedig miért ne vihetnéd bele a hajadba is? Ha kedveled a romantikát, ezt a hajstílust neked találták ki. Az elkészítéséhez azonban valószínűleg egy kicsivel több időre és türelemre lesz szükséged. Egy viszont biztos: a frizurád varázsa nem csak rád lesz majd hatással, a párod is imádni fogja.

Nézd meg hogyan kell elkészíteni a legromantikusabb frizuratippünket, a szívecske fonatot!

Valentin nap 2024 - a legegyszerűbb frizuratippek

Vasalt vagy göndör haj

Gyakran mondjuk, egyre inkább éljük, hogy “a kevesebb néha több.” Ez pedig Valentin nap alkalmával sincs másképp. Sokan nem szeretik a különlegesebb és időigényes frizurákat. Ha te is közéjük tartozol, akkor a hajad kiegyenesítésével vagy éppen annak begöndörítésével is tökéletes lehet a megjelenésed egy randin. Emellett pedig te is komfortosan érezheted magad.

Romantikus hullámok, melyek méltón megállják helyüket Valentin napon

Elegáns és romantikus : Ponytail

Ha pároddal az eleganciát kedvelitek és egy exkluzív étteremben ünnepelnétek, ez a hajstílus a legjobb választás számodra. A Ponytail-t ugyanis rövid idő alatt el tudod készíteni és a szépsége mellett a praktikussága sem elhanyagolható. Az étkezés során ugyanis gondtalan maradhatsz majd, mivel a hajad biztosan nem fog zavarni, megjelenésed mégis tündöklő lesz.

A ponytail az elegánsabb randikra is megfelelő hajviselet

Szalag vagy masni

Vannak, akik szeretik egy kis vidámsággal és különlegességgel feldobni a meghitt ünneplést és a hajukat. A szalag és a masni éppen ezt a célt szolgálják. Előnyük, hogy bármilyen hajstílushoz felhasználhatóak, így tudod őket kombinálni fonással, ponytail-lel de még a half up half down viseletnek is tökéletes kiegészítője lehet.

A masni tökéletesen feldobja a hajat

Képek: Pinterest