Keresés

Golden GREEN VitaStyle FOR MEN: haj-, szakáll- és arcápoló újdonságok a STELLA-nál

Újdonságok férfiak számára: STELLA VitaStyle FOR MEN. Ismerd meg velünk!

Az ápolt megjelenés iránti igény már nem csupán a hölgyek privilégiuma, hanem a férfiaké is. Minden korábbitól eltérően a szakállviselet trendi lett, mi több, egyre több férfi fedezi fel az arcápolás és az egészséges bőr fenntartásának fontosságát. Napjainkban éppen ezért szükség van az olyan innovatív fejlesztésekre, mint amilyen a STELLA által létrehozott Golden GREEN VitaStyle FOR MEN termékcsalád is. Íme egy professzionális kínálat, kizárólag férfiak számára: ismerd meg velünk!

STELLA férfi termékkínálat 2020

Golden GREEN VitaStyle FOR MEN

Az elmúlt években megfigyelhető tendencia, hogy a férfiak részéről is egyre nagyobb az igény a professzionális fodrászati szolgáltatásokra és termékekre. A barber szalonok száma folyamatosan növekszik külföldön és hazánkban is, aminek köszönhetően az egyszerű napi borotválkozáson túl, a 21. századi férfi számára a szakáll az önkifejezés egyik leglátványosabb eleme lett. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy napjainkban a férfiak közel 50%-a visel valamilyen szakállfazont, aminek bizony speciális ápolásra van szüksége. A STELLA Zrt. trendháló napról-napra megújuló termékkínálatával a férfi igényekre is reagált, így alkotta meg a Golden GREEN VitaStyle FOR MEN haj-, szakáll és arcápoló termékcsaládot.

A férfikínálat kialakítása részben a STELLA Zrt. diplomás kozmetikus szakoktató trénerének, Bagóné Horváth Katalinnak köszönhető, ugyanis munkássága és több éves tapasztalata alapján ő volt az egyik, aki javaslatot tett a STELLA vezetésének a férfi arcápoló kozmetikumok fejlesztésére.

MIÉRT TARTOTTA FONTOSNAK?

  • Mert felismerte, hogy a férfi bőr a napi, akár többszörös borotválkozás és a szélsőséges időjárási viszontagságok mellett, több ápolást igényel.
  • Mert felhívta a figyelmet a férfiak és nők eltérő bőrszerkezetére, ami már önmagában feltételezi, hogy egy nő számára kifejlesztett kozmetikum alap- és hatóanyag-összetételében is eltérő, így nem feltétlenül praktikus mindkét nem számára.

MELYEK A LEGFONTOSABB SZERKEZETI KÜLÖNBSÉGEK?

  • A férfi bőr hámrétege 25%-kal vastagabb, ami gátolja a bőrlégzést.
  • A férfiak bőrében a faggyútermelődés fokozottabb, aminek következtében az elszarusodott hámsejtek nehezebben válnak le a bőrfelszínről.
  • A szakáll állandó növekedésének és erősödésének következménye, hogy a bőr felszíne egyenetlenné válik, a pórusok kitágulnak, így szükség van a fokozott odafigyelésre.

EZEK HATÁSÁRA SZÜLETETT MEG TEHÁT A GOLDEN GREEN VITASTYLE FOR MEN CSALÁD, AMELYNEK TAGJAI

  • a VitaStyle mélytápláló-, ráncmélység csökkentő szérum,
  • a VitaStyle szőrtüsző ápoló elixír,
  • a VitaStyle pórus összehúzó after shave gél,
  • a VitaStyle szakállápoló olaja VitaStyle habzó borotvagél
  • továbbá a VitaStyle koffeines haj és szakállápoló sampon is, ami szabályozza a hajhagymákat és a szőrtüszőt.

A Golden GREEN VitaStyle FOR MEN termékcsaládra a piacra kerülése óta egyre nagyobb igény mutatkozik, hála a szortiment legújabb generációs, gazdag hatóanyag-összetételének, ami már az első használat után is meggyőző végeredménnyel szolgál a felhasználók számára. A hab a tortán, hogy a termékek nagyon kedvező ár-érték arányban megvásárolhatóak!

A Golden GREEN VitaStyle FOR MEN termékcsalád innovatív hatásai

A férfiak bőrének szintén alapszükséglete a hidratálás, a bőrfelszíni emulzió pótlása, és a normál bőr PH-értékének helyreállítása. Éppen ezért érdemes sorra venni a Golden Green VitaStyle FOR MEN bőrtáplálók speciális haj-, szakáll- és arcápoló termékkörét, hiszen egy kifejezetten gazdag hatóanyaggal rendelkezik. Csak a legfontosabbakat említve, minden különálló szérumban megtalálható a koffein, Q10, a hyaluronsav, a kollagén, az árnika, a shea vaj, az A-, E-, F- és C- vitaminok, a marokkói argán olaj, a borsmenta vagy a ligetszépe.

A Golden Green VitaStyle FOR MEN bőrápolók otthoni alkalmazásával a férfiak napról-napra megőrizhetik a bőrük egészségét és rugalmasságát. Fontos tudni, hogy a szortiment funkciójában és eredményességében egy komplex termékcsalád, mert hatékony mélytápláló, ráncmélység csökkentő arcápoló szérum és elíxír is, amely késlelteti a bőr öregedését, csökkenti a ráncok és szem környékén megjelenő barázdák mélységét, illetve elnyújtja azok kialakulásának a folyamatát.

Barber Style by STELLA

A STELLA által kifejlesztett Golden GREEN VitaStyle FOR MEN haj-, szakáll-, és arcápoló család kiegészül a Subrina HairCode hajformázó kozmetikumaival. A két szortiment ápolói és hajformázói egymásra épülve lettek kifejlesztve, így azok együttes alkalmazásával valósul meg az igazi STELLA Barber Style teljeskörű hajápoló, hajformázó és arcápoló kollekciója. A két fejlesztés együttes használatával a férfiszalonok összes szolgáltatása megvalósítható. A Subrina mottóját idézve:

„SEMMI SEM LEHETETLEN. HAJÁPOLÁS ÉS HAJFORMÁZÁS HATÁROK NÉLKÜL”.

Információk a továbbértékesítési lehetőségekről:

KOTTNER HENRIETTA

e-mail: ertekesites@stellart.hu

tel.: +36-30-820-3203

RENDELÉS ÉS VÁSÁRLÁS

www.stellabeauty.hu

SZAKÁRUHÁZ ÉS VEVŐSZOLGÁLAT

1142 Budapest, Szőnyi út 41.

tel.: +36-1-470-5080

STELLA ÚJDONSÁG KATALÓGUS MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTS IDE!

Szöveg és képek: STELLA Zrt.