Keresés

STELLA-készletkisöprés: válogass kedvedre a menő fodrásztermékekből!

Mutatjuk mit szerezhetsz be a STELLA-kisöprés során!

Felkészülni, vigyázz, rajt: elstartolt a STELLA-készletkisöprés! A legmenőbb fodrászeszközök, –termékek, –bútorok most 50%-os kedvezménnyel csak rád várnak! Ideje a nyarat egy teljes megújulással kezdeni, hiszen a jó idő és az állandó pezsgés közben sokkal könnyebb szabadjára engedni a kreatív gondolatokat. Bár hatalmas a kínálat, nem kell aggódni, most néhány Fodrászinfó kedvenccel a választásban is segítünk. További részletekért görgess tovább!

Itt az idő a nyári megújulásra!

A napsugarak magukkal hozták a megújulási kedvünket, és reméljük, hogy a tiédet is! Ha már régóta szeretnél új eszközöket vagy bútorokat beszerezni a szalonodba, akkor épp itt az ideje! Főleg, hogy most mindezt extra 50%-os kedvezmények mellett teheted, hála a STELLA-nak!

MIÉRT PONT MOST VÁGJ BELE? VAN RÁ 5 JÓ ÉRVÜNK:

 • A jó idő meghozza a legkreatívabb gondolatokat.
 • A nyári forróságban nem lesz kedved nagyobb átalakításokat végezni, míg a tavaszi meleg épp ideális hozzá.
 • Lassan megint elérkezünk az év feléhez, ha tovább halogatod, ez is újra jövő évi projekt marad.
 • A szalon olyan, mint az első benyomás – az arculatod egyik legfontosabb eleme. Elengedhetetlen, hogy időközönként az üzletet is újradekoráld, átrendezd, kiegészítsd.
 • A STELLA hatalmas készletkisöprést tart éppen, aminek kínálatában a szuper jó hajfestékektől kezdve, a menő szalonbútorokon át, egészen az innovatív eszközökig, minden megtalálható.

MIT KELL TUDNOD A STELLA-KÉSZLETKISÖPRÉS RÉSZLETEIRŐL?

A STELLA szívén viseli, hogy a hazai fodrászok a lehető legkönnyebben jussanak hozzá a piacon lévő minőségi árucikkekhez. Ezért sok alkalommal jelentkezik kedvezőbbnél kedvezőbb ajánlatokkal.

Ezzel a készletkisöpréssel viszont most felteszi az “i”-re a pontot, hiszen jelenleg akkora a kínálat, hogy még azt is érdemes előre kikalkulálni, hogy mikor lesz időd az egészet végignézni.

Fontos tudnod, hogy:

 • ezeket a hatalmas kedvezményeket azért tudod most igénybe venni, mert a meglévő termékkínálatnak meg fog változni a csomagolása, azaz a szortimentek megújulnak.
 • az akciós időszak 2022. május 14-31. között, illetve a készlet erejéig tart.
 • a STELLA-webshopján keresztül tudot végigböngészni és kiválogatni, hogy mire van szükséged.
 • a feltüntetett árak bruttó értékek, amikből nem vonható le további kedvezmény.
 • ha személyesen is szeretnéd megnézni a kínálatot, akkor arra is akad lehetőséged: ellátogathatsz a STELLA-szakáruházba vagy (1142 Budapest, Szőnyi út 41.) vagy a STELLA Extra Fodrászcikk-, Kozmetikum és Make-up Referencia Szaküzletbe (1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 8.).

STELLA-készletkisöprés: íme 5 Fodrászinfó kedvenc

Ha ellátogatsz a STELLA-webshopba, azonnal úgy érzed majd, hogy el szeretnéd költeni az összes félretett pénzed. Tudjuk, hogy a kecsegtető ajánlatok mellett nehéz priorizálni, de szükség lesz rá, mert hatalmas az akciós készlet. Segítségként összegyűjtöttünk néhány tippet ahhoz, hogy hogyan válogass, és mire fókuszálj!

#1 KEZDD KICSIBEN, TEDD A KOSÁRBA A CHROMWELL-HAJTŰKET!

Közeledik az esküvőszezon, de ezt már bizonyára tudod, miután az összes menyasszony vendéged lecsapott a szabad időpontjaidra. Mivel az esküvői haj elkészítéséhez rengeteg apró kiegészítőre van szükség (amiket nagy valószínűséggel a próbafrizura és a nagy nap után sem fogsz visszakapni), jó, hogyha amiből csak tudsz, betárazol!

Ezért most arra sarkallunk, hogy a STELLA-kínálatban a csekélynek tűnő beruházásokra is vess egy pillantást! Az arany és fekete Chromwell babahajtűk például kihagyhatatlan ajánlatnak tűnnek, mert kiválóan alkalmasak a lágyabb és erősebb kontyok rögzítésére is:

 • Chromwell-babahajtű 65 mm 500 gr (arany): 4.506 forint helyett 2.253 forint/csomag
 • Chromwell-babahajtű 45 mm 500 gr (fekete): 4.596 forint helyett 2.297 forint/csomag

Nézz szét a ‘kellékek’ kategória teljes akciós kínálatában: KATTINTS IDE!

#2 GONDOLJ A FÉRFI VENDÉGEIDRE IS, SZÉLESÍTSD A LÁTÓKÖRÜKET MODERN HAIRCODE-ÁPOLÓKKAL!

A barber kultúra felvirágzásának köszönhetően, végre ma már az urak is egyre inkább érdeklődnek a professzionális szépségápolási termékek iránt. A probléma csupán az, hogy a legtöbb brand célzott hirdetései elsősorban a nőket szólítják meg. Ideje ezen változtatni, és a férfi vendégeknek is épp annyi lehetőséget mutatni, mint a hölgyeknek! Az edukációt kezdheted például a HairCode-termékcsalád kiváló termékeivel:

 • Haircode Smooth Operator hajsimítókrém (150 ml): 3.718 forint helyett, most 1.858 forint/darab
 • Haircode Pomade (100 ml): 4.505 forint helyett, 2.252 forint/darab

#3 KERESD AZ INNOVÁCIÓT, ÉS ÉPÍTSD BE A MINDENNAPJAIDBA A JMW-HAJSZÁRÍTÓKAT!

Számodra is fontos a kényelem és az innováció? Szeretnéd, hogyha lényegesen kevesebbet zsibbadna a kezed a hajszárítások után? Akkor a JMW-hajszárítókat neked találták ki!

Altípusai között mind a Phantom és mind az Airjet egy nagyszerű konstrukciónak számít: segítségükkel például rengeteget spórolhatsz a szárítási időn! A megspórolt idő pedig tudod mit jelent? Vagy egy órán át tartó ebédszünetet vagy még nagyobb bevételt!

Emellett azt is érdemes szem előtt tartanod, hogy pehely könnyű súllyal rendelkeznek, ami az egész napos kitartó munka során szinte tuti, hogy megtérül. De az nem volna elég, akkor még annyit elárulunk, hogy ECO-kialakításuknak hála teljes mértékben környezetbarát eszközök. Ha fontos számodra a fenntarthatóság, akkor tudod mi a dolgod:

 • JMW Airjet hajszárító (fekete-ezüst): 59.900 forint helyett most 29.949 forint
 • Jmw Phantom hajszárító (fehér-rose gold): 59.900 forint helyett most 29.949 forint

#4 PÖRGESD FEL A SZALONOD, VÁLASSZ ÚJ STELLA EXKLUZÍV BERENDEZÉST!

Ahogy már a bevezetőben is utaltunk rá, a szalonod az arculatod egyik legjelentősebb része. Sőt, egy olyan kifejezőeszköz, ami a stílusodat, karakteredet, igényességedet és a hivatásodhoz való hozzáállásodat a leglátványosabban képes megjeleníteni. Ezért sem mindegy, hogy milyen időközönként és mennyit áldozol arra, hogy meg– vagy felújítsd.

Ha szívesen feldobnád a berendezést valami igazán exkluzív, formatervezett újdonsággal, akkor a STELLA bútorait biztos, hogy szeretni fogod! Arra biztatunk, hogy a válogatás során helyezd előtérbe a harmóniateremtést is; vásárolj szettben! Azzal biztos nem tudsz mellélőni, nézd csak:

 • STELLA EXKLUZÍV SALON fejmosó (fehér-zöld): 335.550 forint helyett most 167.775 forint
 • STELLA EXKLUZÍV SALON hidraulikus szék (zöld): 238.680 Ft helyett most 119.339 Ft

#5 KEDVEZZ A VENDÉGEIDNEK, VÁSÁROLJ SUBRINA UNIQUE COLOR INTENZÍV HAJFESTÉKET!

A szabadkezes melírtechnikák aranykorában szinte kötelező, hogy időről időre feltöltsd a teljes palettád modern árnyalatokkal! A Subrina Professional Unique Color intenzív krémhajfestékei páratlan szépségű tónusokat és hosszú távú lehetőségeket kínálnak majd vendégeidnek.

Mivel Shine Reflection technológiával lettek kifejlesztve, bámulatosan fényes hajat varázsolnak. A festékeket alkotó összetevők stabil aránya az atomok közti erősebb kötéseket eredményezi, aminek köszönhetően szebb, tartósabb és sokkal intenzívebb árnyalatokat biztosítanak, mint a hagyományos hajfestékek.

REMÉLJÜK, HOGY TUDTUNK SEGÍTENI – VÁSÁRLÁSRA FEL! 🙃

Forrás és képek: Stella Zrt.

További képek: Freepik