Keresés

5+1 ok, amiért érdemes kipróbálni a JMW hajszárítókat!

Nem kertelünk, van pár jó okunk, miért jó választás a JMW hajszárító a Stella Zrt.-től!

A Stella Trend magyarországi turnéállomásainak legnagyobb sztárjai a JMW hajszárítók voltak. Nem is olyan régen megosztottuk veletek a professzionális eszközök titkát, de mivel a karácsonyra hangolva most akciósan beszerezhetőek, felfrissítjük az emlékeiteket! 5+1 ok, amiért mindenképp ki kell próbálnod a JMW hajszárítókat!

Hajszárítás mesterfokon: JMW Phantom és JMW Airjet

A JMW Phantom és JMW Airjet professzionális hajszárítók tulajdonságai szinte megegyezőek, a különbség csupán annyi, hogy az egyik jobb, mint a másik. Természetesen az mindenkinek a saját preferenciájától függ, hogy mit helyez előtérbe egy termékvásárlás alkalmával, de mi most újra bemutatjuk számotokra, hogy miben rejlik a két fodrászeszköz titka.

A JMW Phantom hajszárítója hihetetlen technológiával, erős BLDC motorjával, TURBO-funkciójával, ion generátorával, dupla szűrőfejével egy merően új élményt nyújt használóinak. Mindezek mellett 60%-kal lecsökkenti a hajszárítási időt, ami egyenesen arányosan a fodrászati szolgáltatást is lerövidíti – több idő, több vendég. Ugyanez elmondható a JMW Airjetekről is, de ezen túl, mitől számítanak még olyan különleges termékeknek? Már mondjuk is!

5+1 ok a JMW hajszárítók mellett

#1 PEHELYKÖNNYŰ SÚLY

A JMW Phantom 468, míg az Airjet változat csupán 445 gramm.

#2 ION-KIBOCSÁTÁS

Hajszárítás közben millió negatív ion keletkezik és szóródik szét az erős levegőbefúvás által, amely a hajat megvédi a statikusságtól. Ennek köszönhetően a végeredmény egy puhább és fényesebb haj.

#3 ÉLETTARTAM

A JMW hajszárítók újdonságai tízszer hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a vetélytársaik. Bátran kijelenthetjük, hogy ez a terméktulajdonság egy fodrász életében különösen fontos szempont.

#4 KIALAKÍTÁS

A JMW hajszárítók kialakítása annak köszönhetően is forradalminak számít, hogy az eszközök konstrukciója meghibásodás gátló rendszerrel vannak ellátva.

#5 KÖRNYEZETBARÁT

Napjainkban már a szépségipar is egyre többet törődik a minél tudatosabb termékelőállítással. A JMW hajszárítók alkalmazása közben nem kell tartanod a hajszárítás káros hatásaitól. Környezetbarát fodrászeszköz lévén megvédi az egészségedet az elektromágneses sugaraktól és a mikroszennyeződésektől.

#5+1 AJÁNLÁS

Magyarországon Kászonyi Gergely, a Stella Zrt. fodrászati csapatának vezetője tesztelte először a JMW hajszárítókat, akinek kifejezetten pozitív véleménye volt az új fodrászeszközök használatáról. Mit mondott pontosan? Ide kattintva már olvashatod is a korábbi cikkünket!

Forrás és képek: Stella Zrt.

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)