Keresés

Stella Zrt. Kereskedelmi Konferencia - A 70 éves jubileum jegyében

A Konferencia beszámolója következik.

A Stella 2022. szeptember 16-18-ig tartotta Siófokon a Prémium Hotel panoráma 4*-os Hotelben a kereskedelmi konferenciáját, több mint 100 fő részvételével a 70 éves Jubileuma alkalmából.

Stella konferencia

A Kereskedelmi konferencián résztvevők foglalkoztak:

  • a Nemzetközi Fodrász – Kozmetikai Divat trendekkel.
  • Simó Gabriella „Új dimenziók a szépségápolásban, új kezelési eljárások a fodrász – kozmetikai szolgáltatásban” című előadása keretében bemutatásra kerültek a Stella legújabb, harmadik generációs fejlesztésű szalonkozmetikumai. Az új kozmetikai gépek és azok szalonfelhasználási metodikái a jövő szolgáltatásai lehetnek a szépségszalonokban.
  • A szépségipar jelenével, jövőjével és a szépségiparra ható gazdasági tendenciákkal, főleg a szakmát érintő rezsi (villany, gáz) negatív változásaival.
  • Az értékesítés technikai módszer változások szükségességével. Az energiatakarékos gépi ajánlatokkal, melyekkel a villamos energia költségek jelentősen csökkenthetőek az egyéb módszerek, kezelési eljárások mellett.
A konferencián sok újdonságról szó esett

Bemutatott termékek

Hajszárítók

A Stella által bemutatott Ga.Ma IQ2 digitális okos hajszárító éppen az egyedülálló tulajdonságaival elnyerte a résztvevő fodrászcikk kereskedők tetszését. Méltán vált a kiállításon bemutatkozott újdonságok premier termékévé, mint ahogy a 2022.évi bolongnai COSMOPROF Nemzetközi Kiállításon is. Utóbbin elnyerte a professzionális fodrászati termékek első helyezését.

Digitális okoshajszárító

Az IQ2 mellett az JMW Fantom turbo ion generátoros világújdonságú „szénkefe menetes”, szintén energiatakarékos, hosszú élettartamú hajszárítók is sikerrel mutatkoztak be. A szinte pille könnyű súly és a 60%-os szárítási időmegtakarítás, a BCLD motor nyerte el a résztvevők tetszését. Ezt a gyártók a hosszú hajak szárításához fejlesztették ki.

JMW energiatakarékos, szénkefementes hajszárítók elsősorban a hosszú hajakhoz

Subrina termékek

Siker koronázta a SUBRINA megújult gyógyhajápolóit, a RECEPT, valamint a CARE termékeket. A termékeket nyolcféle fejbőr és hajproblémákra fejlesztették ki. A korszerű, gyógyhatású összetételüknél fogva nyújtanak új szolgáltatási, kezelési lehetőségeket a KURÁK és hajterápiák bevezetéséhez, valamint a haj és fejbőr egészségének helyreállításához a fodrász szalonokban.

SUBRINA RECEPT dermatológiailag tesztelt fejbőr ápoló család

A megújult SUBRINA STYLE hajformázó, a finish termékek egyidejű káprázatos hajfényt biztosító hatásával a vitaminokban gazdag összetételével új dimenziót nyitnak a határtalan lehetőségekkel a hajformázás világában.

A SUBRINA UNIQUE COLOUR megújult színvilággal Permanent Colour néven mutatkozott be a rendezvényen:

  • ammónia szegény; hajkímélő ápoló hatásával; korszerű új összetételben; impozáns új csomagolásban; pasztell; intenzív; szivárvány divatszínekben Demi – Permanent Colour, és Direct Colour harmonikus – ammónia mentes színkombinációival, azok együttes – egy frizurán belüli – alkalmazási lehetőségeivel.
  • Babafejeken szemlélhették meg a résztvevők a termékeket többféle káprázatos divatszín variációkban.
Új színvilág, új trend, új festéstechnika a Permanent Colour tartós krémhajfestékekkel

A fentiek mellett a Stella a résztvevőket Jubileumi ajándékokkal lepte meg. Az új fodrász és kozmetikai gépekkel, eszközökkel, általa és partnerei által fejlesztett hajápolókkal, harmadik generációs kozmetikumokkal, „ÚJDONSÁGTÁRRAL”.

A Jubileumot pedig nagyszabású, hajnalig tartó gálaest keretében ünnepelték meg a meghívott hazai és külföldi kereskedő partnercégek.

A Stella termékekről bővebb információ:

Hajszárítók: itt és itt

SUBRINA RECEPT: itt

Permanent: itt

Style: itt

Care: itt

Szöveg és képek: Stella Zrt.