Keresés

STELLA TREND 2018 Nemzetközi fodrász-kozmetikus bemutató - képes beszámoló

Február 3-án került megrendezésre a STELLA TREND 2018 Nemzetközi bemutató.

A több száz szakmai érdeklődő a legkiválóbb hazai és nemzetközi mesterfodrászok, mester kozmetikusok, smink mesterek bemutatóit, step-by-step előadásait tekinthették meg.

A fodrász színpad első fellépője Angelo Immormino a Farmavita cég olasz mesterfodrásza egy fantasztikus haj show-val kápráztatta el a közönséget, a HIGH DEFINITION luxus regeneráló Argan Sublime kollekcióval.

Stella Trend bemutató 2018 Angelo Immormino

STELLA TREND 2018 Nemzetközi fodrász-kozmetikus bemutató

A nap folyamán bemutatkozott az egyedülálló, akár 100% ősz hajfedést biztosító, ammóniamentes tartós hajfesték, az ECHOES. Tatjana Kral Kuhelj a Subrina termékmenedzsere felhívta az egybe gyűltek figyelmét az ECHOES természetes, natúr összetevőire, a gazdag tápláló olajokra, illetve hogy éljük át együtt az ECHOES élményt! A többdimenziós színhatásokat, a természetesen természetes hajkölteményeket Boris Dragan és Varsádi Attila fodrászmesterek álmodták a színpadra.

Stella Trend bemutató 2018 Boris Dragan és Varsádi Attila

A jövő bizony megérkezett a színpadra Arató Krisztián világbajnok mesterfodrász és csapata tolmácsolásában. A szakmai látogatók extravagáns hordható frizura variációkat, hajvágás technikákat, futurisztikus frizura divatot tekinthettek meg. Arató Krisztián a modellek haját Lady STELLA VitaColor Lux hajfestékkel készítette elő, a STELLA VitaPlex gyors regeneráló készítményeivel ápolta, valamint a Lady STELLA VitaStyle hajlakkal tökéletesítette.

Stella Trend bemutató 2018 Arató Krisztián

Stefano Pacella olasz hajvágó virtuóz a GAMA legújabb eszköz újdonságait hozta el a színpadra. A fantasztikus hangulat mellett a legújabb hajvágó trendeket is elleshették a nézők a fodrász mestertől.

Végezetül Kászonyi Gergely és Kászonyi Ildikó a Suprema The Mineral Shadows Collection színárnyalataival exkluzív pasztell színeket, színezési metodikákat, kontyfésülést mutattak be a színpadon. A férfi modell haját a STELLA új Matt Pasta-val tökéletesítették.

Stella Trend bemutató 2018 Kászonyi Ildikó és Kászonyi Gergely

Szöveg: Stella Zrt.

Képek: LeRose Photography

Tettszett az esemény? Máskor is szívesen olvasnál a Stella Zrt. híreiről? Kövesd a Fodraszinfo.com oldalát! 🙂