Keresés

Új divatirányzatok és professzionalizmus - Stella trend országos turné 2019

Stella trend országos turné indult idén. Rendezvénybeszámoló következik!

Bennünk még frissen élnek az emlékek a Stella budapesti trend bemutatójáról, ahol az egyik újdonság követte a másikat. Egy széleskörű programsorozatba csöppentünk februárban, amelynek sikerességét mi sem bizonyítja jobban, hogy a Stella Trend végül bejárta az egész országot. Nyolc helyszín, megszámlálhatatlan élmény és újdonság várta a fodrász szakembereket. Mini-beszámoló következik.

Ilyen volt a Stella Trend országos turné 2019

A Stella fodrász-kozmetikus csapata a nagy sikernek örvendő budapesti bemutatója után országos turnéra indult, hogy Magyarország különböző pontjain is megmutassa legnagyobb újdonságait a szakemberek számára. A Sasson-Barber-Salon és Catherine Arley make-up style jegyében, a csapat bejárta

  • Győr,
  • Veszprém,
  • Szekszárd,
  • Szombathely,
  • Debrecen,
  • Eger,
  • Szeged és
  • Szolnok

városát. A Stella megújult árukínálata mellett, bemutatásra kerültek az év legújabb divatfrizura trendjei, az elkészítési metodikák, a Barber Style férfi kollekciói, a Sasson hajvágás technikái, valamint az új hajfestési eljárások is.

Stella újdonságok az ország minden pontján

A Stella Trend országos turné alatt nemcsak look&learn előadásokon vehettek részt az érdeklődők, de megtekinthették a legújabb eszközkínálatot is. Az év termékei között különös figyelmet kaptak a JMW Phantom és Airjet hajszárítók – amelyek Magyarországon elsőként a turné alatt kerültek bemutatásra -, illetve a japán JOEWELL ollók is. “A legnagyobb büszkeségem, hogy ezek az eszközök máris megtalálhatóak a STELLA Zrt. megújult kínálatában, hiszen ezek a SASSOON Style nélkülözhetetlen eszközei.” – árulta el a Stella csapat oktatási vezetője, Kászonyi Gergely.

A bemutatókon Kászonyi Ildikó és Kászonyi Gergely a Stella újgenerációs hajfestékeinek titkaiba kalauzolta el a közönséget, míg Fórizs Nikoletta a SUBRINA 2019 legújabb frizura kollekcióit varázsolta a színpadra. Természetesen minden alkalommal dübörgött a barber kultúra is, amelynek részleteit Wajandt Barnabás mutatta be. A színpadon és a kiállításon egyaránt megtekinthetőek voltak a KIEPE professzionális Barber Style gépei is.

Indul a Stella nyári szupervásár!

A Stella Turné árukínálata nagy sikernek örvendett. Ennek köszönhetően most július 16-tól egészen 26-ig lehetőséged van a kedvezményes vásárlásra.

INDUL A STELLA NYÁRI SZUPERVÁSÁR, NE MARADJ LE!

#1 óriási kedvezmények

#2 bevezetőárak

#3 ajándék akciók

#4 garantált minőség

Vegyél részt a Stella ősszel induló képzések egyikén!

Szeretnél részese lenni a Stella életérzésnek? Új továbbképzési lehetőséget keresel? A Stella 2019 őszén Barber Style workshopokkal, hajvágó- és hajfestő tanfolyamokkal várja a fejlődni vágyó fodrászokat. A képzések során step by step sajátíthatod el a nemzetközi technikákat.

TOVÁBBI RÉSZLETEK:

MARKETING@STELLART.HU

Képek: Stella Zrt.