Keresés

A Stella Zrt. 2019-es kereskedelmi konferenciájának beszámolója

Beszámoló következik: a Stella Zrt. kereskedelmi konferenciája.

A STELLA Zrt. 2019. szeptember 20-22. között tartotta az éves kereskedelmi konferenciáját 80 hazai és export partner részvételével a siófoki Prémium Panoráma Hotelben. A kereskedelmi konferencián résztvevők a kellemes pihenésen túl, átfogó képet kaptak a hazai és nemzetközi szépségipar piaci tendenciáinak alakulásáról, valamint a várható trendekről és divatirányzatokról. Fényképes beszámoló következik.

Stella Zrt kereskedelmi konferencia 2019

-exkluzív újdonságok-

A STELLA Zrt. mind a fodrászat, mind a kozmetika terén bemutatta legújabb fejlesztésű termékeit és szalonberendezéseit, amelyek a piaci igényeknek megfelelően lettek kifejlesztve, így minden bizonnyal a jövő év sikertermékeivé válhatnak.A kereskedő partnerek előtt lehullt a lepel Lady STELLA legújabb titkáról, az exkluzív Golden Green NATURE 24K GOLD kozmetikum termékcsaládról.

Az arany szépítő és ráncmélység csökkentő hatása annak köszönhető, hogy kétszázszor annyi vizet képes megkötni, mint a saját súlya, így könnyen beépül a bőrsejtek közé. A hidratáló és tápláló ásványi anyagokat, illetve nyomelemeket is képes a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, ezzel elősegítve a sejtek teljes megújulását és optimális működését. Értékes hatóanyagai késleltetik a bőr öregedési folyamatát, ezért azonnali és látványos eredményt biztosítanak.

(A termékcsaládot közelebbről is megismerheted a Beauty Forum Hungary szakkiállításon, október 25 és 26-án, ahol a STELLA Zrt. egy 60 m2-es standdal képviselteti magát.)

A BARBER Stlye most reneszánszát éli, ezért a szakálldivat igényeire reagálva a STELLA GOLDEN GREEN BARBER VITA STYLE FOR MEN termékcsalád szintén bemutatásra került a konferencián. A férfiak számára készített termékeket speciálisan a szakáll-, arcszőrzet-, illetve az arcbőr ápolására fejlesztettek ki.

Bagóné Horváth Katalin, a STELLA Zrt. kozmetikai oktatási vezetője egy átfogó bemutató keretén belül használat közben is bemutatta a STELLA legújabb kozmetikai készülékeit, mint például a professzionális csúcstechnológiás LUXCEAR Visage-t, ami a japán hightech szépségipar legújabb fejlesztése. A 3 in 1 készülék a rádiófrekvencia, az ultrahang és a mélyporációs kezeléseket tartalmazza, amelyeknek köszönhetően a hatóanyagok a legmélyebben fekvő bőrrétegekhez is eljutnak. Ennek köszönhetően beindítja a biokémiai és biofizikai hatásokat a hámszövet különböző rétegeiben. A kúraszerű kezelések eredményei minden eddig ismert kozmetikai bőrfiatalítási eljárást felülmúlnak.

A másik kozmetikai újdonság a MEZOPORÁCIÓS IZOMSTIMULÁLÓ készülék volt, amely 5:1-ben rádiófrekvenciával és hat féle fényterápiás hatással rendelkezik. A készülék a rádiófrekvencia és az elektronikus izomstimuláció működése alapján egyedülálló, mély stimuláló hatást fejt ki, amely segíti a kollagén regenerációját, feszesíti a bőrt, ezáltal javítja a bőr tónusát és általános megjelenését. Ezen túl növeli a különböző hidratálók, szérumok és krémek hatását, ugyanis a bőr mélyebb rétegeibe juttatja a hatóanyagokat.

A konferencián továbbá népszerű újdonságnak számítottak a STELLA legújabb szőrtelenítő Brazil és EZWAZ prémium gyantái, valamint az exkluzív gyantamelegítője is. Végül, de nem utolsó sorban fontos megemlíteni a STELLA EXKLUZÍV BARBER és SALON STYLE bútor kollekcióját is, amelyeknek szintén osztatlan sikerben volt része.

A konferencia programsorozatát és a szakmai hétvégét egy gálavacsora koronázta meg. Az impozáns est alatt Simó Gabriella a STELLA Zrt. elnök-vezérigazgatója pezsgős koccintással köszönte meg a résztvevők eddigi sikereit, valamint a legjobban teljesítő partnereket hét napos balatoni pihenéssel ajándékozta meg.

Szöveg és képek: Stella Zrt.

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)