Keresés

Stella 2023 - Új dimenziók a szépségápolásban és a szortimentben

Új stratégia, új dimenzió és fejlesztések a szépségápolásban a Stella 2023-as kínálatában.

A járvány és a válság kihívás elé állította a legtalpraesettebb cégeket is, valamint a szépségipar minden szereplőjét: gyártókat, forgalmazókat és a szolgáltatást végzőket. Nem történt ez másképp a tavaly jubiláló Stella esetében sem.

Költségcsökkentés az igények kielégítése mellett

Egyre fontosabbá vált, hogy a szépségipar résztvevői ellensúlyozzák ezeket a nehézségeket, alkalmazkodjanak a módosult helyzetekhez. Fontos, hogy a brandek meg tudják tartani elért sikereik nagy részét, a gyártók pedig úgy módosítsák az áruszortimentet, hogy az csökkentse a szakemberek költségeit.

Legyen szó akár új fodrászcikkekről, eszközökről, kozmetikumokról, a cél az, hogy a folyamatos fejlődés és új szolgáltatások bevezetése mellett csökkenjenek a költségek. Ilyen lehetőségek a Stellánál például a Ga.ma IQ legújabb fejlesztésű digitális- és okoshajszárítók, a JMW hajszárítók vagy a kibővült KIEPE Professional kínálat.

JMW hajszárítók
KIEPE Professional hajvágók

Az olyan minőségi kritériumokról pedig még nem is ejtettünk szót, mint a “mentes”, vegán és természetes termékek. Ezekre is erőteljesen megnőtt a kereslet az utóbbi időszakban.

Változások a Stella kínálatában

A Stella 53%-ban megújította saját termékportfólióját és bővítette beszállítóinak árukínálatát. Ha mindez nem lenne már így is elég merész, előtérbe helyezték a vegán termékeket, valamint a fentebb már említett energiatakarékos eszközöket.

A hazai és nemzetközi trendeknek megfelelően a SUBRINA termékei is megújultak, immár vegán formulával, magas hajápoló hatással is rendelkeznek, a festékek pedig kopásmentesek, valamint értékes összetevőket: argánolajat, igen erős színpigmenteket tartalmaznak, valamint ammóniaszegények vagy -mentesek.

Subrina Refresh hajszínmegőrző maszk

A szortiment megújításán kívül a Stella korszerűsítette saját márkáit (Stella, Lady Stella, Golden GREEN):

  • a legkorszerűbb, nemzetközileg szabadalmazott, minősített, természetes alapanyagok
  • prémium minőség
  • ammónia- és SLES mentes, vegán összetételek, ápoló hatás.

Stella 2023 – új dimenziók a szépségápolásban

A Stella idén forgalomba hozta a harmadik generációs, intelligens peptideket és vegetal taurint tartalmazó kozmetikumokat, amelyek egy teljesen új korszak mérföldkövei lehetnek. Ezen kívül a brand elsőként hozta forgalomba Magyarországon az egyedülálló vegán, mikrobiológiai tisztaságú professzionális újdonságokat:

  • Golden GREEN NATURE Intenzív Hatóanyag Koktél – a „folyékony bőr” 9 féle bőrazonos hatóanyag összetevővel
  • Golden GREEN NATURE Tablettás Fátyol Arcmaszkok – aktiváló szérummal, háromféle arckezeléshez
  • Golden GREEN Aktív Szenes Mélytisztító Lehúzható Fekete Arcmaszk – aktiváló oldattal mitesszeres bőrre
  • Új Lady Stella koktélok – vegetal taurin, hatóanyag-koncentrátumok, amelyek kiegészítik a közelmúltban megújított Argireline Peptides Ráncfeltöltő Anti-Aging családot valamint a Lady Stella Youth Active almaőssejt kozmetikumokat.

Az új termékek legfőbb előnyei, hogy mikrobiológiai tisztaságuknál fogva egyaránt használhatók gépi és manuális kezelésekhez is, ami valljuk be nagyon praktikus megoldás. Ráadásul a Stella tárházában a számos új kozmetikai gép mellett oxigénkezeléshez alkalmazható oxigéngenerátoros Q-BALL kozmetikai gépet is találunk, amely megkönnyíti a hatóanyagok bőrbe jutását – 2,5 bar nyomással – és a bőr feltöltését.

Q-ball és Lady Stella koktélok

A Stella piacra dobott egy dermatológiailag tesztelt méhviasz alapú gyantacsaládot is. Az Agiss márkanevet viselő HIDEGGYANTA kollekció termékei szobahőmérsékleten azonnal használhatók a legérzékenyebb bőrön is. Így nem véletlenül válnak folyamatosan egyre népszerűbbé, még a Barber szalonokban is.

A mögöttünk álló nehéz időszak és a jelen kihívásai mindenkiből kihozhatják a legjobbat, úgy tűnik a Stella nagyot dobott ezekkel a változásokkal. Egy biztos, a Stella eddig megszokott minősége csak egyre magasabb szintekre léphet.

Szöveg és képek: Stella Zrt.