Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a STELLA

Érdemes körülnézni a STELLA kínálatában is!

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik a STELLA!

Márkatörténet: a STELLA sajátossága

A STELLA Zrt. a piaci igényekhez igazodó magas minőségű termékpalettájával 1952 óta sikeresen szolgálja a hazai és nemzetközi szépségszakmát, és a szépülni vágyó fogyasztók igényeit. A legmagasabb piaci igényeknek megfelelő márkákat gyárt és forgalmaz, amelyek az aktuális szakmai irányzatok, a minőség, az innováció és a legmagasabb technológia segítségével figyelembe veszi a tudatos vásárlók szempontjait és a környezettudatosságot. Szakmai webáruházán keresztül kényelmessé teszi a vásárlás folyamatát, szakáruháza, szaküzletei gazdag kínálattal, folyamatosan megújuló termékszortimenttel, kedvező árakkal és folyamatos akciókkal várják vásárlóikat. A brand termékei mára már 5 Magyar Termék Nagydíjjal®, Magyar Brands® díjakkal és számos szakmai elismerést bezsebeltek, mi több, a STELLA megbízhatóságát már évek óta a Bisnode AAA® tanúsítvány fémjelzi.

STELLA sikertermék: STELLA VitaCOLOR Professional LUX

A STELLA sikerterméke a VitaCOLOR Professional LUX, ami a legújabb technológiai fejlesztések eredménye. Mikropigmentes olajbázisú, egyedülálló, természetes kivonatokat tartalmazó hajfesték, amely korszerű összetevőinek köszönhetően (selyemprotein, karité-vaj, egzotikus gyümölcs kivonatok, olajok, ammóniaszegény természetes összetevői) behatol a haj belső szerkezetébe, UV szűrővel ápolja és védi a hajat.

AMIÉRT ÉRDEMES KIPRÓBÁLNOD A TERMÉKET:

Legújabb technológia – alacsony ammóniatartalom – hajvédelem

A VitaCOLOR Professional LUX a legújabb technológiai fejlesztések eredménye, a hajvédő kímélő formula, a mikropigment technológia és az alacsony ammónia tartalom (0,8 – 1% szupervilágosítók esetén 1, 5%) együttesen garantálják az őszhajfedést, a haj maximális védelmét, az egyenletesen csillogó színárnyalatokat és a prémium minőségű maximális eredményt.

  • Maximális hajvédelem: a haj öregedését késleltető formula védi a hajat a korai öregedéstől és a külső környezeti ártalmaktól.
  • Magas fokú hajápolás: a hajfesték értékes összetevői – selyem protein, karité vaj, egzotikus gyümölcs kivonatok, gazdag tápláló olajok, hidratáló összetevők -, regenerálják és védik a haj szerkezetét és a fejbőrt. Briliáns fényt adnak a hajnak, selymessé és könnyen kezelhetővé varázsolják, miközben a színeredményt is hosszantartóvá teszik.
STELLA VitaCOLOR Professional LUX termékpaletta

A STELLA TREND 2019 Nemzetközi Szépségipari Kiállítás és Vásár alkalmával hatalmas sikert aratott a Stella VitaCOLOR Professional LUX új színeinek a bemutatása:

Kedvenc STELLA csapatépítő emléke

“A STELLA-nál mindig nagy hangsúlyt fektetünk a kapcsolatok ápolására a fodrász szakmával, ezért rendszeres oktatásokat, worksopokokat, és saját rendezvényeket szervezünk. Legnagyobb büszkeségünk az évente megrendezésre kerülő STELLA TREND Nemzetközi Szépségipari Kiállítás és Vásár, amely nagy érdekeltségnek örvend a szakma körében. Legutóbbi két kiállításunk is teltházas volt, ebből állítottunk most össze egy kis képes ízelítőt.”

STELLA elérhetősége

WEBOLDAL:

WWW.STELLAZRT.HU

WEBÁRUHÁZ:

WWW.STELLABEAUTY.HU

E-MAIL:

info@stellart.hu

TELEFONSZÁM:

+36-30-820-3203

Forrás és képek: STELLA Zrt.