Keresés

40 éves lett a HOB!

Tudj meg mindent a HOB csapatról és nézz képeket a születésnapi ünneplésről!

A HOB idén 40 éve, hogy megnyitotta első szalonját, ezt a fontos alkalmat pedig méltó módon, egy fodrászbemutatóval és díjátadóval egybekötött esttel ünnepelték meg. Olvass tovább és tudd meg, milyen volt a rendezvény! Nem ismered a HOB-ot? Bemutatjuk Őket!

Ismerd meg a HOB-ot!

 Az első HOB Szalon, amely korábban "Hair on Broadway" néven volt ismert 1983. május 18-án nyílt meg London külvárosában, Mill Hillben. Az alapítók és egyben igazgatók - Clive Collins, Paul Simbler és Akin Konizi - elképzelése pedig az volt, hogy a West End 5*-os fodrászati élményét London külvárosaiba is elvigyék.

A HOB alapító-igazgatói (balról jobbra: Clive Collins, Paul Simbler, Akin Konizi)

Ma, 40 évvel később a HOB 17 szalonnal, egy akadémiával, egy tanoncakadémiával, 350 munkatárssal és számos fodrászdíjjal rendelkezik, az alapító-igazgatók elképzelése azonban továbbra sem változott:

  • A stílusos, barátságos légkörű szalonokban továbbra is várják a vendégeket, hogy az elkötelezettségükkel olyan megjelenést adjanak mindenkinek, amilyet szeretnének.
  • A hozzájuk csatlakozni kívánó fodrászokat és tanulókat is szeretettel várják. A HOB-on belül ugyanis mindenkinek hozzáférése van a Camdenben található Akadémiához, így akár Te is részt vehetsz az ingyenes képzéseken és folyamatosan fejlődhetsz általuk. Ezen kívül csatlakozásoddal - vagy akár egy saját HOB Szalon nyitásával - részese is lehetsz a HOB-családnak, hiszen nyitottak az együttműködésre és a Te ötleteidre is! 

A HOB-ról már írtunk korábban, így ha bővebben utánuk olvasnál, kattints a képre:

A HOB egyik szalonja

40 éves lett a HOB!

A kis kitérő után térjünk vissza cikkünk apropójához, a HOB 40. születésnapjához. A rendezvényt London központjában, a NOBU Hotelben tartották. Az esemény lehetővé tette az igazgatók számára, hogy visszaemlékezzenek az elmúlt 40 évre és megköszönjék kollégáiknak a közös munkát és az erőfeszítéseket. Ezen kívül díjátadóra, ünneplésre is sor került, melyek mellett a HOB kreatív csapata - Jake Unger, Nestor Sanchez és Dale Herne - időtlen, mindig divatos lágy, nőies fürtöket és precíz bobokat mutattak be.

Beszéljenek helyettünk a képek:

Nézd meg a HOB 40 évéről készült videót is:

Ha többet szeretnél hallani a HOB-ról, kövesd Őket!

A HOB Salons Instagram oldala

A HOB Academy Instagram oldala

A HOB weboldala

Szöveg forrása: A HOB Instagram oldalai és itt!

Képek: itt!