Keresés

Fodrász legendák nyomában: a HOB fodrászcsapata

Fodrász legendák nyomában: HOB fodrászcsapata a terítéken!

Itt az idő, hogy sok-sok kollekció után végre alaposabban is megismerjük a nemzetközi fodrász csapatokat, akik a trendet diktálják. Kíváncsi vagy, honnan indultak, mi a célkitűzésük és milyen hajvágási iskolát követnek? A Fodrászinfó legújabb sorozatában sorra vesszük a legnagyobb külföldi kreatív csapatok munkáit, filozófiáját és mindent, amit érdemes tudni róluk. Ezúttal a HOB fodrászcsapat kerül bemutatásra.

Fodrász legendák nyomában: HOB

A HOB fodrászcsapata

A HOB három cégvezetője egyet ért abban, hogy fontos az elkötelezettség és a szenvedély ebben a szakmában. Ez az egyetértés a sikerük alapköve, ami egy virágzó fodrászcsapat kialakulásához vezetett.

Paul Simbler az eredeti alapítók egyike, aki több mint 30 éve a HOB szalonok sikeréért tesz meg minden tőle telhetőt. Az eredmény pedig igen lenyűgöző és látványos. Nem csak a cég vezetője, de ugyanúgy rész vesz a szalonok és az akadémia mindennapi életében is. Paul úgy véli a cég sikeressége nagyban köszönhető a három vezető közös elképzeléseinek és céljaiknak.

Clive Collins folyamatosan arra törekszik, hogy a HOB szalonok tökéletes szolgáltatást nyújtsanak mind a vendégeiknek, mind pedig az akadémia tagjainak. Fontos szerepe van a csapat fejlődésében, az ifjú tehetségek segítésében. Neki köszönhető, hogy a csoport számos üzleti díj büszke tulajdonosa már.

Akin Konizi jelenléte határozza meg a kreativitás folyamatos jelenlétét, és a folyamatos fejlődés biztosítását. Akin irányítása alatt a HOB szalonok rengeteg díjjal térhettek haza. Ilyen például London Hairdresser of the Year, Fellowship Hairdresser of the Year és a British Masters Award. Akin maga is már négyszeres nyertese a British Hairdresser of the Year Awardnak.

A HOB fodrászcsapat filozófiája

A HOB szalonok már több mint 30 éve a vendégek igényeinek tökéletes kielégítését tűzték ki célul. Kortárs, stílusos környezet jellemző a HOB szalonokra, mely mégis barátságos környezetben várja vendégeit. Elkötelezettségüket mutatja, hogy minden ügyfelüknek felejthetetlen pillanatokat biztosítanak a fodrászatukban. Szolgáltatásaik a vendégek teljes megelégedésére szolgálnak és teljes kikapcsolódást, megújulást biztosít számukra. Ezt szalonjaikban neves fodrászokkal és luxus környezettel biztosítják.

A HOB Akadémia

A HOB csapata rendkívül odafigyel a fodrászok továbbképzésekre és az ifjú tehetségek nevelésére is.

Különböző képzéseket tartanak, amik 1 naposak vagy akár 1 hetesek is lehetnek. Itt a különböző technikákat, új stílusokat is elsajátíthatják az érdeklődők. Ilyen például a kezdő kurzusok a hajvágás alapjairól (férfi és női), vagy a különböző új technikák bemutatása, de az érdeklődők akár a sikeres szalonvezetési tanfolyamra is befizethetnek.

Ezen kívül különböző szemináriumokat és fodrász bemutatókat is szoktak tartani, ahol prezentálják a trendeket és a legújabb stílusirányzatokat.

Bővebb információért, jelentkezésért és bemutatókért látogassatok el az akadémia holnapjára.

Miért érdemes a HOB csapatától tanulni?

A HOB fodrászcsapata már régóta fontos tényező a fodrász piacon. Nevüket és sikereiket alátámasztja a rengeteg díj, amit az évek folyamán megnyertek és hazavittek. Ezen kívül rengeteg sikeres fodrászt neveltek ki az évek során és mindenki ugrik a lehetőségre, hogy velük dolgozhasson. A HOB csapata nem csak a trendekre és a hírnévre ügyel, hanem arra, hogy a mindennapi életben is tökéletes szolgáltatást nyújtson a vendégeinek.

Aki kíváncsi rájuk és többet szeretne megtudni a HOB csapatról, az nézzen körül a honlapjukon.

Kedvenc HOB kollekciónk

London Hairdresser of the Year Finalist Collection

Hair: Jake Unger

Photography: John Rawson

Make-up: Scarlett Burton

Stylist: Ozzy Shah

Képek: HOB Salons