Keresés

6.ZERO HairZoe: ha a hajadnak szüksége van egy mentőövre

Hogy többet tudj meg a HairZoe szortimentről érdemes végigolvasni!

A szakemberek és a vendégek célja egy és ugyanaz: hogy a haj egészséges legyen. Így hát ki ne rajongana az olyan komplex megoldásokért, amik a szalonokban elérhetők, és otthoni használatra is alkalmasak? Na ugye! Ezért is döntöttünk úgy, hogy most megint mutatunk egy hajápolási újdonságot, ami nem más, mint a 6.ZERO HairZoe termékcsaládja. Az innovatív szortiment tökéletesen kiegészíti a szalonszolgáltatásokat, de kiegészítő termékeinek hála, a vendégek számára is egy újabb, professzionális alternatívát kínál. A részletekért olvass tovább!

A leggyakoribb hajproblémák kiváltó okai

A száraz, sérült töredezett haj kétségkívül gyakori probléma, kortól és nemtől függetlenül. Oka környezeti hatásokra, nem megfelelő hajápolási szokásra vezethető vissza, eltekintve most az egyes krónikus betegségek közvetlen vagy közvetett hatásától. A kellemetlenség forrása a legtöbb esetben az, hogy a haj nem képes felvenni, megtartani a kellő mennyiségű nedvességet. Persze, hogyha egészséges, és emellett kíméletesen, megfelelően ápolt, akkor szerkezete és természetes olajos bevonata nem sérül. De mint minden összetett rendszer esetén, itt is elmondható, hogy amint az egység megbomlik, a helyreállítás időigényes és megfelelő eljárást kíván.

A témakörben sokszor olvashatsz a káros környezeti hatásokról, most pedig említünk is néhányat, amire érdemes odafigyelned, hogyha a hajadról esik szó: ilyen például a forró száraz levegő (klimatikus hatások), a klíma, a szél, a nap (UV-sugárzás), vagy a sós és klóros víz is. Ezen túl a nem megfelelő termékhasználat, és a helytelen hajápolási szokások is felboríthatják haj pH-értékét, és roncsolhatják annak szerkezetét. Ezért érdemes kerülni:

  • a gyakori hajmosást,
  • a kommersz samponok, balzsamok túlzott használatát,
  • a hajformázó termékek gyakori alkalmazását,
  • a nem megfelelő mennyiségű, minőségű kémiai kezeléseket (hajfestés, dauerolás),
  • az állandó hajvasalást és hajszárítást,
  • illetve a hajformázáshoz szükséges göndörítők, hajegyenesítők, hullámosítók folyamatos használatát.
A hajformázók gyakori használata is sértheti a hajszerkezetet

Megoldást keresel? Íme a 6.ZERO újdonsága!

A 6.ZERO HairZoe legfiatalabb és ennek köszönhetően leginnovatívabb termékcsaládja segítséget nyújt a leggyaribb hajproblémák orvoslásában. Termékpalettája két részre bontható:

1. szakmai termékekre, amik a szalonban végezhető kezelésekhez használhatók,

2. és otthoni kiegészítőtermékekre, amiket vendégként is könnyedén lehet alkalmazni.

A szortiment titka az egyik legfontosabb összetevőjében, a hialuronsavban rejlik, mert segít a haj vízmegkötő képességének javításában, miközben erős hidratáló tulajdonsággal bír. A hatóanyag már régóta ismert a szépészeti termékek összetételében, mert amellett, hogy képes a bőr és a haj megfelelő táplálására, a szabadgyökök elleni védelemben is nagy szerepet játszik.

A 6.ZERO HairZoe termékcsalád titka a hialuronsav

A) A SZALONSZOLGÁLTATÁS TERMÉKEI

#1 A HairZoe előkezelő sampon a hajszerkezet-újjáépítő kezelések első lépése, ami kíméletesen, és ugyanakkor hatékonyan távolítja el a haj szennyeződéseit. Így az eredmény minden esetben egy hidratált, puha, a kezelés további lépéseihez előkészített haj.

#2 A helyreállító krém és a booster szérum a HairZoe-kúra szíve. Az egymást kiegészítő formuláik a felhasználás során célzottan kezelik a száraz, törékeny és sérült hajat. Ennek köszönhetően a hatóanyagaik hihetetlen mértékű regeneráló erőt szabadítanak fel. Az alapkrém mélyen táplálja és javítja a hajszerkezetet, illetve erősíti a hajszálakat a formulájában lévő összetevő-koncentrátumnak köszönhetően. A szérum használata emellett fokozott struktúrát, puhaságot és volument ad a hajnak.

#3 A HairZoe spray a szalonkezelés utolsó fázisa, ami még tovább fokozza a korábbi termékek regeneráló hatását. Úgy tervezték, hogy felturbózza a hajszálakat, és javítsa annak erősségét és fényét. Formulája teljes hosszában védi a hajat, lezárja a kutikulát, és előkészíti a tincseket a fésülésre.

B) AZ OTTHONI FENNTARTÓ KEZELÉS TERMÉKEI

Az otthon fenntartható kezeléshez egy sampon és egy maszk tartozik. A sampon egyszerre tisztítja és hidratálja a hajat, míg a maszk táplálja, kondicionálja és ragyogóvá teszi azt. A kiegészítő termékek ideálisak a szalonkezelések hajkozmetikai hatásának fenntartására és meghosszabbítására, köszönhetően a kíméletes és tápláló formuláiknak.

6.ZERO HairZoe termékpaletta

Forrás és képek: 6.ZERO

További képek: Unsplash & Pixabay