Keresés

80 éve a haj szolgálatában: ismerd meg a Tocco Magico olasz fodrászmárkát!

80 éve a haj szolgálatában: ismerd meg a Tocco Magico olasz fodrászmárkát!

Szereted az olasz kultúrát és imádod a fodrász szakmát? Akkor megtaláltuk a számodra tökéletes márka-kombinációt! A Tocco Magico brand nem régen érkezett Magyarországra és nem titkolt célja meghódítani a magyar fodrászokat. Mielőtt belevágnánk a közepébe, ismerd meg velünk röviden a Tocco Magico történetét és debütáló eseményük részleteit – amire még mindig tudsz jelentkezni!

80 éve a haj szolgálatában: a Tocco Magico márka születése

A Tocco Magico a fodrásztörténelemben majd 80 éves múltat foglal magába, amely alatt mindvégig bizonyította innovatív szerepét. A brand egy családi vállalkozásként indult, alapítója Amulio Sarra fodrász. Tapasztalatának és a hajhoz való érzékenységének köszönhetően mindig megtalálta a korszellem számára szükséges piaci rést, mint például a hajsütővas szerepét a tökéletes loknik elkészítéséhez. Nevéhez kapcsolódik még a “mágikus érintés”, azaz “Tocco Magico” feltalálása, azaz egy olyan fodrászecset kialakítása, amelynek kis tartályában helyezkedett el a festék. Ennek megalkotásával már az 1930-as években is könnyen el tudták fedni az ősz hajszálakat és lenövéseket.

Tocco Magico történelem

A fodrászkellékek területén a márka számára az innováció az 50-es években folytatódott, amikor a Tocco Magico piacra dobta első olasz olaj alapú hajfestékét, a Rhol color-t. Ez a termék bizonyította időtállóságát, hiszen még a mai napig megtalálható a márka szortimentjében, egyértelműen a mai technológiák által kifejleszett formulájában. A brand áttörő sikeréhez hozzájárult még az is, hogy Amulio Sarra egyike azoknak a szakembereknek, aki Olaszországban elsőként gyártották a “piros címkés hideg dauert”.

A Tocco Magico már 62 évvel ezelőtt belátta, hogy az oktatás legalább annyira fontos, mint a minőségi termékek sora, ezért 1957-ben megalapította saját Akadémiáját. Történelmében a legnagyobb ugrást a 80-as és 90-es évek jelentették, ekkoriban nyílt meg első New York-i irodájuk, amellyel hivatalosan is megkezdődött a márka nemzetközi terjeszkedése. És gondolnád, hogy a Tocco Magico mára a kínai piac egyik legkedveltebb professzionális termékcsaládja?

A Tocco Magico diadala

A Tocco Magico a folyamatos fejlődés hatására imponáló díjakat tudhat magáénak. Ezek az elismerések mind csak szigorú ellenőrzési eljárásokkal, minőségi garancia biztosításával – amelyek magukba foglalják a nemzetközi szabályok betartását -, szerezhetőek meg.

Ilyenek például:

  • Made in Italy 100% minősítés
  • GMP – Good Manufacturing Practices
  • UNI N ISO 9001

Ismerd meg Te is a Tocco Magico világát!

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS TERMÉKISMERTETŐ ITT!

Forrás: Tocco Magico Hungary

Képek: Tocco Magico Hungary, Topsil, Szépítészek