Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a Tocco Magico

Cikksorozatunk következő tárgya nem más, mint a Tocco Magico.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik a Tocco Magico!

Márkatörténet: a Tocco Magico sajátossága

A Tocco Magico a fodrásztörténelemben majd 80 éves múltat foglal magába, amely alatt mindvégig bizonyította innovatív szerepét. A brand egy családi vállalkozásként indult, alapítója Amulio Sarra fodrász. Tapasztalatának és a hajhoz való érzékenységének köszönhetően mindig megtalálta a korszellem számára szükséges piaci rést, mint például a hajsütővas szerepét a tökéletes loknik elkészítéséhez. Nevéhez kapcsolódik még a “mágikus érintés”, azaz a “Tocco Magico” feltalálása, azaz egy olyan fodrászecset kialakítása, amelynek kis tartályában helyezkedett el a festék. Ennek megalkotásával már az 1930-as években is könnyen el tudták fedni az ősz hajszálakat és lenövéseket.

A fodrászkellékek területén a márka számára az innováció az 50-es években folytatódott, amikor a brand piacra dobta első olasz olaj alapú hajfestékét, a Rhol color-t. Ez a termék bizonyította időtállóságát, hiszen még a mai napig megtalálható a márka szortimentjében, egyértelműen a mai technológiák által kifejlesztett formulájában. A brand áttörő sikeréhez hozzájárult még az is, hogy Amulio Sarra egyike azoknak a szakembereknek, aki Olaszországban elsőként gyártották a “piros címkés hideg dauert”.

Tocco Magico sikertermék: Magico újjáépítő kezelés

A Tocco Magico a legnagyobb sikereit a Magico termékvonalnak köszönheti, amelynek otthoni kiegészítőtermékei és a szalonkezeléshez szükséges szérumai is egyedülállóak. Elsősorban a hajszerkezet újjáépítését szolgálják, a természetes összetevőknek hála pedig növelik a végeredmény hatékonyságát. A Magico működési elve két fázisból épül fel:

1. fázis – újjáépítő hatás: az aktív fluid koncentrátum a szferolitok segítségével aminosavakat bocsát ki, amelyek bejutnak a károsodott hajrostok mélyére és belülről építik újjá a haj szerkezetét.

2. fázis – lezáró hatás: az aktív oxigénnel dúsított emulzió ózonizált növényi olajokat tartalmaz, ezért ez a lépés fejezi be az első, újjáépítő fázist a hajrostok lezárásával.

A MAGICO újjáépítő kezelés kiválóan alkalmas a hajfestés, a szőkítés, a dauer és tartós egyenesítés káros hatásainak ellensúlyozására. A termékek használatával bármely technikai kezelést követően fantasztikus eredmények érhetők el: a haj sokkal puhább, fényesebb, ellenállóbb és jobban fésülhető.

A kedvenc Tocco Magico csapatépítő emléke

“Idén januárban Siófokon a Hotel Yacht Wellness & Business hotelben rendeztünk egy nagyon jó hangulatú évindító oktatást és termékbemutatót. Az eseményre 2020. január 26-án került sor, ahol Marsi Lászlóval, Nagy Bencével, valamint a Tocco Magico tehnikus fodrászaival és a brand új termékeivel találkozhattak a megjelent fodrászkollégák.”

A Tocco Magico elérhetőségei

WEBOLDAL:

https://toccomagico.hu/

EMAIL:

info@toccomagico.hu

FACEBOOK:

https://www.facebook.com/ToccoMagicoHungary/

INSTAGRAM:

https://www.instagram.com/toccomagicohungary/

Forrás és képek: Tocco Magico