Keresés

Magyarországon is bemutatkozott a Tocco Magico márka!

Hazánkba is megérkezett a nagy márka: Tocco Magico újdonságait olvashatjátok!

A 80 éve működő Tocco Magico brand magába foglal mindent, ami olasz, és ami fodrászat. Nemrég Magyarországon is útnak indult a márka élete, ezért a Tocco Magico Hungary egy kétnapos workshopot hirdetett, hogy a hazai fodrászok is testközelből megismerhessék a márka filozófiáját és termékeit. Így 2019. május 16-án és 17-én a budapesti Tocco Magico Hungary referenciaszalonjában az érdeklődő fodrászok rengeteg újdonsággal találkozhattak!

Tocco Magico kétnapos workshop Budapesten

A Tocco Magico képviseletében már harmadik alkalommal érkezett Magyarországra Gianni Alonzi – technikai igazgató – és Gabriela Santospirito – nemzetközi értékesítésért felelős vezető -, akik szintén a kétnapos hazai workshop miatt látogattak el Magyarországra. A termékbemutató helyszíne a Tocco Magico budapesti referenciaszalonja volt, amely a Podmaniczky utca 61. szám alatt helyezkedik el.

A két nap eseménydúsan telt, hiszen bemutatásra került minden olyan termék, amelyet a hazai piacon még nem ismertek a fodrászok. Az elméleti bemutatón kívül lehetőség nyílt a kreativitás megcsillogtatására is, ugyanis a második napon a fodrászok már ki is próbálhatták a termékeket. Az eredmény önmagáért beszélt, a modellek elégedett mosollyal fogadták új frizurájukat, a fodrászok pedig rengeteg új élménnyel gazdagodtak.

Minden, ami Tocco Magico

A két nap remek hangulatban telt. Az első nap keretében az olasz kollegák egy átfogó elméleti képzés keretében bevezették a hazai területi képviselőket és technikusokat a Tocco Magico legkülönfélébb termékeinek világába. Olyan anyagokkal ismerkedhettek meg a szakemberek, mint a

  • Multi Complex Color tartós festékcsalád, ahol a legújabb színek játszották a főszerepet;
  • FreeLux, amely a tudatos és különösen érzékeny bőrű, allergiás vendégek számára készült;
  • DeLight szőkítőrendszer, és ezen belül is nagy hangsúly került az ammóniamentes krémjére és pasztájára is, amelyek segítségével bárki elérhet egy napszítta hatást, de akár jégszőke színt is;
  • Rhol Color féltartós hajfesték; amely ideális az első ősz hajszálak elfedésére és az olyan vendégek számára, akik életükben először szeretnének hajat festetni;
  • Color Switch fizikai színező.

A márka egyedülálló fejlesztésének bemutatására is sor került, amely nem más, mint a Magico két fázisú hajszerkezetjavító Spa-kezelés, amelynek első tagja festékhez és szőkítőhöz is keverhető, ezzel biztosítva a haj ápolását a kémiai folyamatok során. A Tocco Magico szakemberei a termékbemutatót értékesítési technikákkal, szituációs játékokkal, a termékek használatával és értékesítésével kapcsolatos tapasztalatok megosztásával színesítették.

Juhász Gábor, a Tocco Magico disztribútora és Cserna Mónika, a Tocco Magico művészeti vezetője

Tocco Magico a gyakorlatban: egyedi frizurák, elégedett mosolyok

A termékek bemutatása még a második napon is tartott. Péntek reggel ugyanis a fodrászok még megismerhették a Kur Skin & Trico termékcsaládot, amelynek középpontjában a fejbőr ápolása és tisztítása, illetve a hajhagymák táplálása áll. A nap hátralévő részében már kezdetét vette a képzés gyakorlati része, ahol a kiválasztott modellek egy személyiségükhöz legjobban illő frizurát kaptak az oktatáson résztvevő fodrászoktól. A frizurák egyediségét segítette, hogy a modellek is teljesen eltérő karakterűek voltak… nem véletlenül.

A teljes képgalériáért kattints ide!

Szöveg és képek: Tocco Magico Hungary