Keresés

A fiatalság forrása: egy hajfestékes tubusba zárva

Próbáld ki a JOICO hajfestékét, a fiatalság forrását!

A megfiatalodás érzéséhez sokszor elég ellátogatni egy fodrászszalonba. Egy hajápolás és új forma után nemcsak a hajunk, de mi magunk is feltöltődünk és megfiatalodunk. De mi történik akkor, ha ezt mostantól nemcsak átvitt értelemben emlegetjük? A JOICO Hungary marketingesei bemutatták az év legnagyobb durranását: ismerd meg a fiatalság forrását egy hajfestékes tubusba zárva!

JOICO Lumishine Youthlock, az öregedésgátló elixír

A JOICO termékfejlesztői most egy igazán forradalmi termékcsaláddal ajándékozták meg a fodrászokat, megalkották a brand első kollagén tartalmú hajfestékét. A Lumishine Youthlock – azaz a Fiatalság Forrása – termékcsalád sokak számára kedvenc lesz, ugyanis nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik: tökéletes őszfedést biztosít és sok faktorból álló hajápoló funkciót tartalmaz, aminek köszönhetően már az első használat után is garantált eredménnyel találkozhatsz.

Minek köszönhető a Lumishine Youthlock hatása?

A Lumishine YouthLook hajfiatalító tartós festékcsalád három fő hatóanyaga a kollagén, a buriti olaj és az aminosavak keveréke, de természetesen megtalálható benne a termékcsalád alapkomplexuma is, a Bond-Building ArgiPlex ™ technológia. Ennek köszönhetően a hajfestékek erősítik a hajszálakat és hozzájárulnak a hajszín fényének hosszú élettartamához. A kollagén ma már nem csak a bőrre fejti ki fiatalító hatását, hanem az egészséges hajszerkezetre is – ki ne szeretné kipróbálni?

A Fiatalság Forrásának termékei megnövelik a haj rugalmasságát és javítják a hajszerkezet állagát, hidratáltságát. A makacs ősz hajszálak ma már csak a múltban köszönnek vissza ránk, a hajszín garantáltan gyönyörűbb és egészségesebb lesz, mint valaha!

5 Lumishine Youthlook tulajdonság, amit imádni fogsz

#1 100%-os őszfedés

#2 a haj rugalmasságának visszanyerése

#3 könnyen kezelhető, lágy végeredmény

#4 a haj töredezésének megakadályozása

#5 kétszer fényesebb hajszín

Ismerd meg a JOICO forradalmi termékújdonságát!

Ha kíváncsi vagy a JOICO legújabb fejlesztésére, akkor részt vehetsz a termék budapesti debütálásán! Egy nagyszabású fodrászbemutató keretein belül testközelből megismerheted a Fiatalság Forrását, és ez még nem minden…, most először Magyarországra látogat a Palmer & Company csapata is! Kilenc hazai és nemzetközi fodrász felel azért, hogy bevezessen téged a legnagyobb trendek és a legújabb termékújdonságok világába – ne maradj le, a jegyek már kaphatóak, mi több most még kedvezményesen!

A Fiatalság Forrása rendezvény időpontja: 2019. november 8. (péntek)

Időtartam: 19:00-22:00

Helyszín: Lurdy Ház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Jegyvásárlás: kattints ide!

További részletek: kattints ide!