Keresés

A Framesi ammóniamentes világa - Natasha Maconi Székesfehérváron!

A Framesi ammóniamentes világa címmel kerül megrendezésre a képzés!

Framesi oktatás kerül megrendezésre Székesfehérváron 2022. október 15-én. Natasha Maconi, a brand első számú coloristja tart oktatást a Framesi legújabb ammóniamentes hajfestékeiről. Natasha legutóbb a Morphosis termékcsalád bemutatójakor járt hazánkban, amikor szintén egy színvonalas előadáson mutatta be az akkor megújuló termékeket. Kíváncsian várjuk a közelgő eseményt, amelyre a Framesi így invitál mindenkit:

"Kedves Fodrászok!

A Framesi októberben új lehetőségeket tár elénk, megérkezik Magyarországra a Framcolor Eclectic Care és Eclectic ammónia mentes hajfesték és tartós színező rendszere. Napjainkban a munkánk során egyre több fejbőr érzékeny és fejbőr problémás vendéggel találkozunk.Viszkető , égő érzés hajfestéskor, utána hámlás és egyéb allergiás tünetek. Számukra is nagyon fontos egy szép hajszín és egészséges haj, de ugyanakkor nagyon fontos a komfort érzés festès alatt és után is. Nekik teljes megoldást kínál az ammónia mentes organikus festékek világa.

Az Eclectic Care és Eclectic ammónia mentes hajfesték és tartós színező tökéletesen védi a fejbőrt festés során és gyönyörű intenzív fényt és erőt ad a hajnak. Ammónia nélkül: 3 mélység világosítás, ősz haj 100% -os fedése. Az Eclectic tartós színezővel tonizálni úgy, hogy teljes egészében építjük a haj szerkezetét és gátoljuk a haj öregedését.

Ha meg szeretnéd ismerni mit tud az Eclectic Care hajfesték, csatlakozz hozzánk 2023 október 15 -én.

Natasa Maconi a Framesi Professional Nr.1-es nemzetközi coloristja, és a magyar Framesi oktatási csapata, exkluzív környezetben, Székesfehérváron a Best Western Plus Lakeside Hotelben, gyönyörű modelleken mutatja be az új Eclectic ammóniamentes színmegváltoztató rendszerét."

Framesi ammónia mentes világa - a legfontosabb infók

Helyszín: Best Western Plus Lakeside Hotel

Időpont: 2023. október 15. (vasárnap)

Jelentkezés: +36202877153, vagy az oktatas@hairspa.hu -n lehet.

Belépő: 24.990,- ami egyben levásárolható

Márka:

Framesi

Ingyenes:

nem

Online:

nem

Alkalmak:

  • 2023. október 15.: Best Western Plus Lakeside Hotel, 8000 Székesfehérvár, Ligetsor 50/A