Keresés

A hajszárítás forradalma: ismerd meg a JMW világújdonságait!

A hajszárítás forradalma: JMW újdonságokba érdemes fektetni.

A Stella Trend 2019-es legnagyobb termékújdonságai között szerepeltek a JMW professzionális hajszárítók legújabb modelljei, amelyek a turnéállomások legnagyobb dobásai voltak. A JMW világjdonságai mellett számtalan érv szól, mint gyorsabb szárítási idő, a haj lágyabbá varázsolása, de kíváncsiak voltunk Kászonyi Gergely formászmester véleményére is, aki Magyarországon először probálhatta ki a csodatermékeket. Szeretnéd megtudni, hogy miért emlegetjük a hajszárítás forradalmaként? Mini-interjú következik a Stella vezető mesterfodrászával.

A JMW hajszárítók használata igényel-e módszerbeli változtatást a hajszárítás terén?

A JMW hajszárító csövének kialakítása végett egy picit távolabbról kell tartani az eszközt, mivel a szénkefe hiányában a hőkibocsájtás gyorsabb, így ha a fejhez közel tartjuk, sokkal melegebbnek érezhetjük a hajszárítót. A JMW hajszárítók is rendelkeznek hidegfújó gombbal, aminek köszönhetően lehetőség van a szárítás közben is hűteni a kívánt területet. Ezeken az apróságokon kívül nem igényel semmilyen új módszerbeli használatot. A szűkítő használata sem mindig fontos, hiszen a fújó felület átmérője már önmagában véve is elég szűk, így olyankor ajánlott a turbó fokozatot is használni. Hogy miért? Mert csak 130 fok a termék hőkibocsájtása, míg a legtöbb hajszárítóké 3-as fokozaton 160 fok.

Hogyan kell, és milyen hajak készítéséhez célszerű használni a JMW hajszárítókat?

Minden hajtípushoz bátran ajánlom a JMW hajszárítók használatát. További előnye, hogy a hosszú cső-kialakításának köszönhetően könnyebbé teszi a hosszú haj leválasztását is. Én nagyon megkedveltem, amióta megérkezett hozzánk, én csak ezekkel az eszközökkel dolgozom, ezért bátran ajánlom a kollégáimnak is.

Ha felkeltették az érdeklődésedet a JMW világújdonságai, akkor keresd fel a Stella áruházait személyesen vagy online:

SZAKÁRUHÁZ

1142 Budapest, Szőnyi út 41.

Telefon: 06-1-470-5080

ONLINE WEBÁRUHÁZ

https://stellabeauty.hu/

Szöveg és képek: Stella Zrt.