Keresés

A Parlux legújabb dobása: Parlux Alyon professzionális hajszárító

A Parlux legújabb dobása: Parlux Alyon professzionális hajszárító.

A Parlux idén piacra dobta legújabb professzionális hajszárítóját. A technológia és innováció jegyében létrehozott termék egyrészt segíti, másrészt kellő biztonságot nyújt a fodrász szakemberek számára. Íme a hajszárítók legújabb Ferrarija: Parlux Alyon!

A professzionális termékek kiválasztását egy alapos mérlegelési folyamat előzi meg, hogy a vásárlás pillanatában biztosak lehessünk szakmai döntésünkben. Fontos, hogy igényeinket mindig saját szalonunk és vendégkörünk szükségleteihez igazítsuk, hogy megfelelő minőséget biztosíthassunk munkánk során. A Parlux idén piacra dobta legújabb hajszárítóját, amely kedvező tulajdonságai miatt azonnal a fodrászok kedvence lesz!

“Parlux Alyon just for you”

Parlux Alyon megbízhatóság

A Parlux 40 éves tapasztalatának köszönhetően biztosak lehetünk a termék hitelességében. A legújabb kísérletüknek célja, hogy egy minél jobb teljesítménnyel rendelkező eszközt nyújtson, amelynek könnyedsége és tartóssága a fodrászok szakmaiságának innovációját egyaránt elősegíti.

Parlux Alyon innováció és technológia

#1 Parlux Alyon ionizáló technológia

Az ionizáló technológiának köszönhetően a Parlux Alyonnal biztosak lehetünk az egészséges szárítás sikerességében!

#2 Parlux Alyon HFS hajfelfogó szisztéma

A HFS, azaz Hair Free System gyakorlatilag egy innovatív “hajhúzó” rendszer. Egy napi szinten elvégezhető tisztán tartási művelet, amellyel a termék élettartama növekszik. A hajszárító hátulját könnyen leemelve eltávolíthatjuk a bent ragadt hajszálakat.

#3 Parlux Alyon új K-Advance Plus Motor

Az új fejlesztésnek köszönhetően a Parlux Alyon motorja 3000 óra élettartammal bír a légáramlás 84 m³/h, a változó geometriájú fűtőszálak segítségével pedig 2250 W mellett képes optimalizálni a légáramlást.

#4 Parlux Alyon funkciók

A Parlux Alyon hajszárító két sebességi fokozatot, két lágy kapcsolót, négy hőmérsékleti fokozatot, illetve egy hideg levegő gombot is tartalmaz.

#5 Parlux Alyon ergonomikus dizájn

A Parlux Alyon nagy hangsúlyt fektet a minél modernebb és egyedibb dizájn kialakítására. Legújabb termékük nagyon könnyű, illetve jó egyensúlyelosztással rendelkezik és nem utolsó sorban különféle színekben rendelhető. Rózsaszín, kék, zöld, narancs-, és citromsárga… a te szalonod színvilágába melyik illik legjobban? 🙂

Képek: Hair Tóth

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)