Keresés

Infrás hajszárító az egészséges hajért - Müster Rivale 5000

Infrás hajszárító: a károk elkerüléséért!

A hajszárítás mindig kényes kérdés. Fontos, hogy a hajunkat ne szárítsuk ki túlságosan, hiszen a hő visszafordíthatatlan károkat okozhat a hajban. A nem rég megjelent Müster Rivale 5000 infrás hajszárító nem okoz ilyen károkat, így ideális mindenféle haj elkészítéséhez.

Infrás hajszárító az egészséges hajért

Bemutatjuk a piac legkíméletesebb és az egyik legkönnyebb hajszárítóját, mely szupergyorsan szárít az infravörös technológiának köszönhetően. A cikk végén extra kedvezményes vásárlási lehetőséget találsz! 😉

Miért jó az infravörös fény?

A kórházakban az infravörös fényt sebek gyors és fájdalommentes gyógyítására használják. A kezelt felületen és alatta, a mélyebb szöveti rétegekben a hő hatására kitágulnak az erek, így javul a vérellátás. A fodrászatban ugyanígy alkalmazható az infrafény a fejbőr és a haj kezelésére hajszárítás közben.

A fejbőr megfelelő vérellátása is kiemelten fontos, illetve az is, hogy a haj ne töredezzen, ne sérüljön a hő hatására. Ha pedig az eddig használt hajszárítóktól vagy bármi mástól sérült a haj, az infrás hajszárító segíthet visszaállítani a haj szövetének normál állapotát. A Rivale 5000 gyengéden szárítja a hajat.

Valójában ezek a sugarak hosszabb hullámhosszt használnak, mint a hagyományos hő, hogy lehetővé tegyék a mélyebb kezelést. Az így keletkezett gyengédebb hő közvetlenül behatol a kutikulába, hogy belülről kifelé melegítse azt, ezzel is elkerülve, hogy kiszárítsa a hajat. A haj szerkezete teljes egészében megkapja a formázáshoz szükséges hőt, és a haj felületén kisebb hő oszlik el.

Weisz Fanni kedvenc hajszárítója is a Müster Rivale 5000

MIÉRT JÓ EZ A FODRÁSZATBAN?

 • fényesebb lesz a haj,
 • hidratáltabb lesz,
 • puhább lesz,
 • tartósabb lesz a frizura, emelett
 • a hajszárító extra könnyű,
 • gyorsan szárít,
 • 50%-nyi időt is spórolhatunk használatával.
Rivale 5000 csomagban

Rivale 5000 – Szénszálas technológia

A kettős szénszálas generátornak köszönhetően, az infravörös sugarak segítségével a szárítás gyorsabb és megbízhatóbb, a frizura tovább tart. Ez a mechanizmus, a gyors szárítás révén lehetővé teszi a haj túlmelegedésének elkerülését. Az infravörös fények pedig a fejbőrt elérve is kifejtik hatásukat, javítva a keringést és a hajhagymák természetes táplálását.

Infrás hajszárító

Infrás hajszárító a környezetvédelem jegyében

A Rivale 5000 nem bocsát ki elektromágneses interferenciát, mivel a motornak nincs keféje. Ezek a kefék egyébként a legtöbb más hajszárítóban megtalálhatók. A motor egyébként több mint háromezer üzemórát bír, ami hosszú élettartamnak számít. Emellett a Rivale 5000 infrás hajszárító

 • nagyon könnyű (435g),
 • állítható sebességű és hőmérsékletű,
 • három méteres kábellel rendelkezik,
 • csendes,
 • az infrafények révén biostimuláló hatású.

Infravörös sugarak a hajhullás ellen? Igen!

A hajhullás egyaránt okoz gondokat nőknek és férfiaknak is. Sok ez ellen használatos termék nem kívánt mellékhatásokat is eredményezhet, az infravörös fény azonban gyengéd megoldásként szolgálhat.

Az infravörös fények hatékonyságát már kutatások is bizonyítják. Teljesen természetes kezelés a normál hajnövekedés visszaállítására bárminemű kár okozása nélkül. A fejbőrre is hatással vannak az infravörös sugarak, ezáltal pedig a haj mennyiségére és dússágára is.

A felfedezés azonban véletlen történt az 1960-as években, amikor az állatkísérletek még szélesebb körben voltak elfogadottak. Egy magyar tudós egerek hátát borotválta le, majd infravörös fénnyel kezelte őket. Arra lett figyelmes, hogy a leborotvált területen gyorsan kezdett visszanőni a szőrzet, ami erősebb és dúsabb volt, mint korábban.

Az infravörös fényeknek tehát számos pozitív hatását bizonyították már a hajhullás és a haj sérüléseinek javítása terén. Ideje tehát, hogy a hajszárítás is új dimenzióba lépjen a haj károsítása nélkül, infrás hajszárító segítségével.

Link, ahol meg tudod rendelni, kattints ide!

Képek: Müster & Dikson

Ha hasznosnak találtad a cikket, feltétlenül oszd meg másokkal is!