Keresés

A hajápolás infrás luxusa by Müster&Dikson

A hajápolás infrás luxusa by Müster and Dikson. Fogadjátok szeretettel cikkünket!

A megfelelő hajápolás a jól kiválasztott termékekkel és eszközökkel kezdődik. A fodrászpiacon szinte folyamatos jelleggel tűnnek fel a különböző cégek forradalmi újdonságai. Nem csoda, ha nem tudjuk, hogy melyik lesz a számunkra kedvező termék. Mi most mutatunk egy újat, hogy megkönnyítsük a további kattintásokat. Találkoztál már a Müster&Dikson infrás hajvasalójával, vagy esetleg hajszárítójával?

A hajápolás infrás luxusa by Müster&Dikson

Ha még nem találtad meg a számodra legkedvezőbb eszközöket, vagy csak szimplán megújulásra vágysz, akkor most egy rövid összefoglalóban bemutatjuk neked a Müster&Dikson infrás eszközeit: Dolcissima hajvasaló és Müster Infinity 5000 hajszárító!

Dolcissima hajvasaló by Müster&Dikson

Általánosságban kijelenthetjük, hogy nemcsak a szakembereknek fontosak a professzionális eszközök, de az otthoni hajápolás keretében is érdemes megismerkedni a tökéletes termékekkel. Hogy miért? Szinte majdnem minden nő fürdőszobájában lapul egy hajvasaló, fodrászként pedig a szalon elengedhetetlen kelléke. Most pedig lássuk, mitől különleges a Müster&Dikson Dolcissima hajvasalója?

Forradalmi technológia, infravörös hő a haj védelmében!

A Dolcissima infrás, ionos hajvasaló forradalma abban rejlik, hogy a lágy infravörös hő gyengéden hatol be a hajszál belsejébe, így képes az egészséges hajformázásra és hajápolásra. Az infravörös lámpa nem termel felesleges hőt, és mégis száműzi a nem kívánt göndörséget és sztatikusságot!

Az eredmény magáért beszél:

  • egyetlen simítás elegendő, hogy a haj egészségesebb, fényesebb és könnyebben kezelhetővé váljon;
  • a kívánt eredmény tovább tart, a haj nem válik szárazzá, megtartja hidratáltságát;
  • a negatív ionok hatására a haj plusz fényt és csillogást kap;
  • minden hajtípusra használható, de kifejezetten ajánlott festett, töredezett vagy problémás hajra!

Müster Infinity 5000 – a professzionális hajszárító

A Müster Infinity 5000 ugyancsak infravörös fényt használva éri el az egészségesebb hajápolás eredményét. Jelentőségét annak köszönheti, hogy szárítás közben nem a haj felszínét szárítja csupán, hanem egyenesen behatol a kutikuláig, ezzel megfelezve a szárítási időt és megtartva a hideg fej érzetét.

Alapjaiban és eredményeiben hasonlóak az észrevételek a Dolcissima hajvasaló hatékonyságával kapcsolatban, ugyanis: 

  • időt spórolós,
  • hő okozta károsodást csökkentős,
  • tartósabb eredményt biztosítós,
  • haj durvává válását elkerülős,
  • szöszösödést és elektrosztatikusságot gátolós,
  • biostimuláló hatásával keringést elősegítős, hajhagymákat táplálós,

eredményt fejt ki.

Forrás és képek: Müster&Dikson Hungary

Ha felmerültek benned kérdések, vagy szívesen megismerkednél közelebbről a termékekkel, akkor keresd fel a Müster&Dikson magyarországi csapatát!