Keresés

Müster&Dikson – megfizethető minőség a szépségiparban

Ha megfizethető fodrászati eszközök és termékek, akkor Müster&Dikson!

Mostanában egyre többeket foglalkoztat az, hogy szeretnék egy helyről beszerezni a minőségi professzionális fodrászati eszközöket és termékeket. Itt az ideje, hogy megismerjünk egy márkát, amely egyszerre kínálja nekünk a kiváló minőséget és a megfizethetőséget ebben a szegmensben. Ez a Müster&Dikson!

A Müster&Dikson egy nagy múltú olasz családi vállalkozás, mely magas minőségének köszönhetően hamar berobbant a nemzetközi piacon is. Mostanra pedig a szépségipar szinte minden területén jelen vannak innovatív megoldásaikkal.

Az utóbbi pár alkalommal már találkozhattál vele oldalunkon is. Emlékszel a hajlaminálóra? Vagy az extra bevételnövelő ionos-ózonos gőzbúrára? Esetleg az infrás hajvasalóra és hajszárítóra? Nos, többek között ezeket is a Müster&Dikson gyártja, mely márkának több nagyszerű hajfestéke is elérhető a hazai piacon. De ne szaladjunk ennyire előre, ha van 3 perced, ismerd meg a céget:

A gyár mellett található egy gigantikus bemutatóterem 3000 nm-en, ahol 50 berendezett szalon található, hogy mindenki kiválaszthassa a saját igényeinek megfelelő berendezést és bútort.

Rövid történet egy nagy múltról

A céget 1965-ben alapította Franco Colombo, aki fodrásztermékek gyártásába kezdett. Hamar rájött, hogy a hajszínváltoztatás iránt mekkora a kereslet, ekkor, 1971-ben hozták létre a piacon máig ismert és elismert hajfestéket, a Dikson Colort. A cég később külön ágazatba kezdett, mely alkatrészek gyártására, valamint fodrászszalonok és parfümériák számára készített speciális bútorokat. 1976-ban Kanadában megkezdődött a nemzetközi terjeszkedés, a ’70-es évek végén pedig Dikson Fashion Centereket alapítottak Olaszországban.

Ezek a központok feleltek a helyi forgalmazókkal való teljes körű kapcsolattartásért, illetve a fodrászipar fejlődésének szemmel tartásáért. 1994-ben a vállalat kiterjesztette vizsgálódását már a kelet-európai piacra is.

A portfólió széles, termékkínálatában megtalálható a Dikson Professional, ArgaBeta és EveryGreen termékcsalád is.

A Müster&Dikson sokoldalú tehetsége

HAJÁPOLÁSI TERMÉKEK

A Müster&Dikson portfóliója igyekszik a fodrászipar minden vásárlói kategóriájának igényeit kielégíteni a középkategóriától, a fenntarthatón át a luxus termékekig. Elismert termékminőségének köszönhetően folyamatosan bővíteni tudják professzionális kínálatukat ezen a téren, figyelembe véve persze a fodrászok és barberek mindenkori igényeit.

Dikson fodrászeszközök

SZÉPSÉGIPARI BERENDEZÉSEK

A szépségipar vásárlói általában rendkívül igényesek, akik keresik az új és innovatív megoldásokat, melyet megtalálnak a Müster&Dikson professzionális gépeinek és bútorainak széles választékában is. Jó minőségű gépekre és bútorokra pedig nem csak kozmetikai cégeknek, hanem a fodrászoknak is szüksége van. A Müster&Dikson pedig igyekszik változatos és testre, illetve szalonra szabott megoldásokkal előrukkolni.

A hazai forgalmazótól megrendelhetők a Müster&Dikson fodrászbútorai. Minimalista dizájnt, romantikus stílust, esetleg barber szalonberendezést keresel? Itt mindent megtalálsz, kérd a kapcsolatfelvételt!

Fodrászbútorok a Müster&Dikson-tól

Müster&Dikson – minőség mindenek felett

Bár a vállalat a kiváló minőségre törekszik, szintén elengedhetetlennek tartja, hogy termékei jó áron jussanak el a piac minden területére.

Három kategóriában dolgoznak, egyaránt jó minőséggel:

  • középkategória,
  • zöld (vagyis környezettudatos),
  • luxus.

Ezáltal könnyedén ki tudja választani a szakember, hogy hozzá éppen melyik vonal áll hozzá közel, s a fejlődésre is jó lehetőséget kínál cégen belül.

Technológiai forradalom a termékek mögött

INFRAVÖRÖS FÉNY

A vállalat egyik vívmánya az infravörös fényű hajvasaló és hajszárító, mely egyszerre mondható luxusnak és környezetbarátnak, hiszen ezen termékek jó használatával időt spórolhatunk. Ráadásul az infravörös technológia lehetővé teszi azt is, hogy a gyengéd hőkezelésnek köszönhetően ne sérüljön a haj.

Müster&Dikson hajvasaló

LAMINÁLÁS ÉS GŐZBÚRA

A vállalat olyan különleges termékeket is létrehozott, mint az Illaminaction, amely egy innovatív hajlaminálási rendszer. A biopeptides, termoaktív technológia tükörfényes és sima frizurát varázsol már egy használat után. A Müster&Dikson által kifejlesztett gőzbúra pedig, más gépekkel ellentétben nem csak a gőz, de az ózon és az ionok pozitívumait is felhasználja a megfelelő hatás érdekében. Magyarországon is több száz szalonban elérhető a Müster ionos-ózonos gőzbúra, amivel a fodrászok nem csak bevételüket növelik, hanem a frizurák tartósságát is garantálják vendégeiknek.

Illaminaction hajlaminálás és ionos-ózonos gőzbúra

És, hogy méginkább kiderüljön, hogy milyen menő márkáról is van szó: előkerült egy kép egy korábbi rendezvényről, ahol nem más volt a Dikson bemutatófodrásza, mint a Tony&Guy csapata, akik egyébként a tavalyi Salon International-en is részt vettek.

Tony&Guy fodrászbemutató

Egy karnyújtásnyira tőled

Ne hidd, hogy a jó minőség nehezen beszerezhető. A Müster&Dikson termékei már itthon is elérhetők a webshopon keresztül. Professzionális fodrászati anyagok, kellékek, eszközök, elektromos készülékek és barber termékek széles skálája várja, hogy kipróbáld!

Vágj bele még ma és tedd még jobbá szalonodat a Müster&Dikson termékeivel. Kérd a személyre szabott tanácsadást, hogy az elkövetkezendő időszakban bebiztosítsd magad és szalonod bevételét és a minőség mellett. Írj ide vagy hívd telefonon Horkics Gábort a +36 20 525 0505-ös számon, aki segít neked!

Hírek és érdekességek a fodrászvilágból egy helyen! Böngéssz tovább az oldalon! 🙂

Képek: Müster&Dikson