Keresés

Salon International 2022 - London

A Salon International 2022-ben is megrendezésre került.

A Salon International 2022 már nagyon kellett a szakmának. A rendezvény szépen építkezik, és egyre több látogatót vonz évről-évre. Beszámolónk következik.

A Salon International rendezvény idén is felvonultatta a fodrászvilág kulcsmárkáit; festékmárkákat, fodrászcsapatokat és forgalmazókat. Helyszíni bemutatók és különleges ajánlatok mellett új termékeket is megismerhetett a közönség.

Bővülés, fejlődés, kapcsolódás

„Itt nem csak a jelenlegi megrendelőinkkel találkozhatunk, hanem mindazokkal is, akik az előfizetőink lehetnek a későbbiekben. A fodrászat egy olyan iparág, ami az empátiáról és a kapcsolatteremtésről szól. Emberekkel találkozni épp ezért nagyon fontos.” – nyilatkozta Sudheer Koneru, a Zenoti szoftver cég vezérigazgatója, mely a Salon idei főszponzora volt.

A márkáknak és képviselőiknek a rendezvény hálózatépítési lehetőséget biztosít. A fodrászoknak fontos is, hogy kilépjenek a mindennapi környezetükből, hogy új termékeket, új trendeket ismerjenek meg. Mindeközben egymás társaságát is élvezhetik. De nem csak társalgásra van idő, hanem a személyes oktatásra, tanulásra is van lehetőség. Bár a járvány alatt talán mindnyájan hozzászoktunk az elszigetelt munkához, de az egymással való találkozás és kapcsolódás semmihez sem fogható. Erről szól a társadalom egésze és a fodrászipar is!

Fodrászbemutatók sora várta az érdeklődőket a Salon International rendezvényen

A Salon International simogatja a lelket és hasznos a szakembereknek

A Salon International sokféle lehetőséget kínál.

1. Számos versenynek is otthont ad. Ilyen például a Wahl barberversenye és a Denman nemzetközi színpadi sztár versenye. Ez egy jó lehetőség arra, hogy a színpadi jelenlét ebben a szakmában is megerősödjön. Ennek egy oktatás során is nagyon nagy haszna lehet. Sokak számára a versenyek, másoknak a nyüzsgés, megint másoknak a személyes találkozás öröme jelenti a rendezvény értelmét és fénypontját.

2. A márkák sokszínűsége és minősége garantálja a Salon International sikerét. Ennek kapcsán az esemény főrendezője Jayne Lewis-Orr azt mondta:

„Fantasztikus volt látni, hogy a szakma újra egyesül. Az emberek ötleteket és inspirációkat osztottak meg, új termékeket fedtek fel és új kollekciók kerültek bemutatásra. A Salon International egy lehetőség, hogy ez az iparág újra feltöltődjön kreativitással és növekedjen.”

Éld át te is a Salon hangulatát, íme néhány pillanatkép az idei vásárról:

Képek: Salon International