Keresés

Mahogany – Kilter Klub kollekció 2022

A fantasztikus kollekciót a Mahogany szolgáltatta nekünk. Nézelődjetek!

EBBEN A CIKKBEN

01Mahogany – DIY

A Mahogany legújabb kollekcióját az 1980-as évek új romantikus színházisága inspirálta. A Kilter Klub a 2022-es londoni Salon International Salon Live színpadán mutatkozott be először.

A sokrétű szubkultúrából és a hagyományok megcsavarásából merítette a kollekció a szokásostól eltérő színeket és vágási technikákat. „Mert a csinos még csinosabb, hogyha a határok feszegetéséről van szó.” – mondta Colin Greaney, a Mahogany nemzetközi kreatív igazgató.

Mahogany – DIY

További inspiráció érkezett Sharon Ezra designertől is, akinek a Wilde Vertigga elnevezése a kísérleti megközelítést emeli ki, valamint az aszimmetrikus formákat és a tökéletlenség harmóniáját, amelyet Oscar Wilde gondolkodása ihletett.

A frizurákat a csináld magad stílus (DIY) jellemzi, az elengedhetetlen Mahogany cropok, bobok, shagek és mulletek végkifejletével. Remek lehetőség a klienseknek arra, hogy megtartsák hosszú hajukat, de mégis az egyéniségük és érdekes vonásaik kerüljenek kiemelésre.

Mahogany Show 2022

Bár a kollekció inspirációja az avantgárd stílusban gyökerezik, a vágási technikák hétköznapiak maradtak. A csapat hét Mahogany vágást fejlesztett a tökéletességig és csodálatra méltó színeket alkottak meg a szalonmunkához. „A színpadon elmegyünk a határokig! A stílust a hagyományos technikák és az egészséges, de drágának tűnő színek emelik ki!” – mondta Anthony Licata kreatív igazgató (Egyesült Királyság).

A csapat kilenc modellt mutatott be változatos fazonokkal. „Alapvetően olyan frizurákat alkotunk, amelyeknek alapja a személyiség és az igény. Ez az, ami számít!” – emelte ki Neil Atkinson kreatív igazgató.

A színek kontrasztosak, mégis kiegészítik egymást. Minden palettára került a fémes rózsaszíntől a rezes árnyalatokon át a tintafekete kiemeléssel dúsított platinaszőkéig. Személyre szabott look-jaival a Mahogany Kilter Klub kollekciója inspirációt adhatott minden generációnak, miközben hűségesen hozta a hamisítatlan Mahogany vágás- és színstílus elemeit.

Néhány további kép a show-ról:

Forrás és képek: Salon International