Keresés

Illaminaction: innovatív hajlaminálási rendszer, amivel feldobhatod szalonod forgalmát

Az Illaminaction a hajlaminálás szolgálatában a Müster&Dikson-tól.

Megújulásra mindig szükség van. A jelenlegi gazdasági helyzet pedig még inkább arra ösztönöz minket, hogy a kiváló fodrászati fejlesztésekkel felhívjuk a figyelmet professzionális szolgáltatások jelentőségére. Ehhez tökéletes lehetőséget nyújt a Müster&Dikson illaminaction hajlaminálási rendszere, aminek hatékonysága és modern technológiája minket is magával ragadott. Ismerd meg velünk az innováció teljes hátterét!

A tükörfényű és sima frizura titka

A mai fodrászati technológiák között nagy sikereket ér el napjaink egyik legmodernebb innovációja, a hajlaminálás. Ez egy olyan folyamat, aminek köszönhetően a haj szerkezetet, tömörséget, formát valamint rendkívüli, tükörhatású fényt kap.

A laminálás a haj minden szintjén képes kifejteni hatását, de leginkább a külső rétegén válik láthatóvá az eredménye:

  • A pikkelyréteg alatt a fehérjék lerakódásával tónusosabbá és tömörebbé teszi a frizurát.
  • A pikkelyréteg felett lezárja a fehérjék lerakódási folyamatát, majd létrehoz egy lemezes filmréteget, ami a hő hatására tükörfényt alkot.
A hajszerkezet

ÍGY MŰKÖDIK AZ ILLAMINACTION HAJLAMINÁLÁSI RENDSZER

Az Illaminaction a Müster&Dikson első hajra kifejlesztett biopeptides, termoaktív technológiával kifejlesztett laminálási rendszere, ami a következő módon működik: a biopeptidek összekapcsolódnak és fehérjéket hoznak létre, amik a hő hatására aktiválódnak és kutikuláris szinten egy “réteges” bevonatot képeznek.

A szerkezetátalakítási hatásról:

A pikkelyrétegek alatti teret a kókuszolaj által szállított biofehérje-anyagok töltik ki, amik a lúgos fázisból a rendkívül savas fázisba való átmenet által generált “pH-sokknak” köszönhetően “lezáródnak” a haj belsejében. Összetapadnak a pikkelyréteg alatt, ezzel lezárva a kutikulát.

Ezek a fehérjemolekulák azonnal megerősítik a hajszálat a gyökerektől a hajvégekig. Nagy molekulasúlyuknak köszönhetően lassan egyre mélyebbre és mélyebbre rakódnak, meglepően hosszan tartó szerkezetátalakító hatást és teltség érzést biztosítva.

A lamináló hatásról:

A szerkezetátalakító hatás után a hő aktivál egy zselatinos külső védőfóliát, ami hermetikusan rögzül a pikkelyrétegek felett, majd bevonja és kisimítja a kutikulát. Ez a folyamat eredményezi a fényesítő tükörhatást, ami megújult ragyogással tölti meg a hajat.

Íme az Illaminaction termékcsalád 5 minőségi terméke

#1 POLARIZÁLÓ SAMPON A LAMINÁLÁSHOZ

Az illaminaction alaposan és kíméletesen tisztít. Különleges kationos hatásának köszönhetően megragadja és eltávolítja a lerakódásokat, maradványokat és minden olyan anyagot, ami elzárja, szennyezi és tompítja a haj fényét.

Használat: Nedves hajra kell felvinni, bemasszírozni és leöblíteni.

#2 ILLAMINACTION LÚGOSÍTÓ ELŐKÉSZÍTŐ

A primer előkészíti a hajat a fehérje lúgosítására, azaz a tápanyagok hajban történő lerakódására. A 7-es pH-értékkel bíró formula megkönnyíti a pikkelyrétegek felnyílását, anélkül, hogy károsítaná a haj szerkezetét.

Használat: a primer-t törölközőszáraz hajra kell felvinni a hajhosszra és a hajvégekre. Finoman bele kell masszírozni a hajba és át kell fésülni.

illaminaction-szalonkezeles

#3 ILLAMINACTION LAMINÁLÓ KONCENTRÁTUM

A lamináló koncentrátum egy termoaktív krém kettős védő és lamináló hatással. Táplálja, puhítja a hajat és fehérjeszerkezetet képez a hajszál belsejében. Speciális savas pH-értéke azonnal lezárja a pikkelyrétegeket, hogy koncentrálja a védő és regeneráló hatást, létrehozva ezzel egy védelmet nyújtó, külső réteget. A speciális hialuronsavval és E-vitaminnal dúsított termoaktív technológiának hála a haj hosszú ideig hidratált és életerős marad.

Használat: a primer alapozó után kell ecsettel felvinni, tincsről tincsre. Finoman be kell masszírozni a hajba, majd meg kell várni, hogy felszívódjon. A hatás elősegítése érdekében széles fogú fésűvel érdemes átfésülni. Ezután hőforrás alatt kell tartani: a folyamat zuhanysapkában 10 percet, míg gőzbúra alatt 4+2 percet igényel. Végül az anyagot ki kell öblíteni a hajból.

#4 ILLAMINACTION LEZÁRÓ KRÉM

Ez a termoaktív folyékony krém rugalmasabbá, tömörebbé és puhábbá varázsolja a hajat. Véd a hő ellen, rögzíti a külső kutikula filmréteges bevonatát a tükörhatás érdekében.

Használat: a hajhosszra és hajvégekre kell egyenletesen felvinni, majd hajszárítóval bele kell szárítani a hajba. A tökéletes eredmény érdekében vasald ki a tincseket.

#5 FINAL TOUCH TÜKÖRHATÁSÚ SPRAY

Az illaminaction UV-szűrővel ellátott spray, fényesítő mikrorészecskéinek köszönhetően fokozza és élénkíti a haj fényét. Nem nehezíti el a tincseket, könnyed és rugalmas mozgást biztosít számukra.

Használat: a terméket száraz hajra kell fújni a laminálási folyamat végén. A tükörhatás fokozása érdekében, egy nap akár több alkalommal is használható.

Hajlaminálás termékcsalád Müster&Dikson

Fodrász szemmel: gyakori kérdések és válaszok az illaminaction hajlaminálási rendszerről

Mennyi vendégnek a haját lehet egy szett Müster&Dikson illaminaction-ből elkészíteni?

Egy szett illaminaction-ből átlagosan 25 hajat lehet elkészíteni.

Mennyi a folyamat kezelési ideje?

A hajlaminálás kb. háromnegyed órát, tehát 45-50 percet vesz igénybe.

Mennyiért lehet a kezeléseket értékesíteni?

A kezelések ára a hajhossztól és -mennyiségtől egyaránt függ. A szolgáltatási díj minimum értéke 15.000 forint, de egészen 25.000 forintig is felkúszhat.

“Ti mondtátok”, avagy így működik a hajlamináló rendszer a gyakorlatban

Kíváncsiak voltunk, hogy gyakorlati oldalról hogyan működik az illaminaction, ezért több fodrászt is megkérdeztünk a hajlamináló rendszerről. Mutatjuk a válaszokat!

KÖBLINÉ-BERECZ ANDREA:

“Azért szeretem a hajlamináló rendszert, mert egy teljesen más ápoló szolgáltatást nyújt, mint amit korábban megszoktam. Ennek köszönhetően egy új vendégigényt tudok kielégíteni, mert egyszerre képes vagyok kívülről és belülről ápolni a hajat.

Emellett az illaminactionnel fantasztikus, hosszú hetekig tartó, tükörfényes hajat tudok biztosítani a vendégeimnek, mert az anyagok nagyon mélyen behatolnak a hajszerkezetbe. Egyedül azoknak nem ajánlom, akik nem szeretik mindig egyenesen vagy laposabban hordani a hajukat, viszont az összes szöszös, göndör, roncsolódott hajú vendégemnek fel szoktam hívni a figyelmét a hajlaminálási szolgáltatásra. Fontos még megemlíteni, hogy a szőke hajakon is nagyon jól érvényesül a fényhatás, ami igencsak ritka.”

KUN MARIANNA:

“Amint megjelent a hajlaminálás, én azonnal ki is próbáltam. Szerintem elképesztően jól működik, mert rögtön, az első alkalom után látni lehet a hatékonyságát. Mosás és szárítás után olyan egészséges, puha, selymes és tükörfényű lesz a frizura, hogy még az árnyalatok is sokkal élénkebbé válnak. Miután a Diksonos hajvasalómmal átvasaltam a hajat, a vendégem azt mondta, hogy olyan érzés, mintha selyemszálak lennének a tincsei helyén.

Azóta már az összes hajtípuson használtam az illaminaction szolgáltatást, és eddig minden esetben csodálatos végeredményt nyújtott, amellett, hogy sokáig benne is maradt a hajban. Jó szívvel ajánlom a vendégeknek az otthoni hajlamináló szettet is, mert szerintem azok is nagyon szuperek.”

Kun Marianna hajlaminálás előtti és utáni munkája

MIHALECZ SZILVIA:

“Nagyon pozitív tapasztalataim vannak az illaminactionnel. Már nagyon régóta vártam egy olyan ápoló szolgáltatást, ami ennyire intenzív hatást gyakorol a hajra. Aminek kifejezetten örülök, hogy nem változtatja meg a haj szerkezetét, mint például egy tartós egyenesítés.

Amikor bevállaltam a termékek tesztelését, kicsit félve kezdtem neki a használatuknak, de a kétségeim hamar eloszlottak. Miután belevágtam és videókat is posztoltam az eredményről, egyre többen hívtak fel, hogy ők is szeretnék kipróbálni a hajlamináló szolgáltatást. Ennek köszönhetően rengeteg új vendég érkezett hozzám, ami szerintem a mai gazdasági helyzetben kifejezetten nagy jelentőséggel bír – nagy bevételi forrást köszönhetek a hajlaminálásnak. A szolgáltatás olyan sikeres lett nálam, hogy a vendégek 5-6 hétre előre beíratják magukat a következő időpontra.”

Mihalecz Szilvia hajlaminálás előtti és utáni munkája

ÓVÁRI CSABA:

“Az illaminaction legnagyobb pozitívuma, hogy valóban hozza azt az eredményt, ami a képeken van. A frizura tényleg annyira fényessé, csillogóvá és selymessé válik, mint amit a termékek elöljáróban ígérnek. A sötétebb hajakon természetesen látványosabb és dominánsabb a fényhatás, de érzésre ugyanolyan jól működik a világos, szőke frizurákon is.

Én először a göndör hajú unokahúgomon teszteltem a hajlamináló rendszert, aki rögtön az ápolás után két hétre elutazott a Balatonra. Az szolgáltatás hatását azonban még az intenzív UV-sugárzás ellenére, hetekkel később, 4 hét után is érezni és látni lehetett. Mindezt úgy, hogy ő nem használta a termékcsalád otthoni ápolóit (…) Szerintem a hajlamináló szolgáltatás rengeteget hozzáad a szalonunk működéséhez. A sportolóink például kifejezetten imádják, amiért a sok fizikai terhelés, izzadtság ellenére is hosszú ideig tudnak bánni a hajukkal.”

Óvári Csaba hajlaminálás előtti és utáni munkája

ZSITRÓ VIKTÓRIA:

“Nagyon sokféle Müster&Dikson anyagot használok a szalonban, de a laminálót kifejezetten megszerettem. Az tetszik benne igazán, hogy nem csak fényessé és lággyá, hanem testesebbé, élettel telibbé is varázsolja a hajat. Épp ezért kifejezetten vékonyszálú, igénybe vett hajakra használom a szolgáltatást, mert plusz tartást ad nekik. De emellett szerintem minden olyan vendégnek is megéri kipróbálni, aki egy jobb, szebb, ápoltabb hajszerkezetet szeretne megfizethető áron.”

Amennyiben szívesen kipróbálnád, kattints ide:

https://shop.muster-dikson.hu/

Segített a cikk? Köszönjük a lájkot és a megosztást! 🙌

Forrás és képek: Müster&Dikson