Keresés

A Salonic 5+1 legnépszerűbb tulajdonsága fodrász szemmel

Mi a Salonic legnépszerűbb tulajdonsága? Ti, fodrászok elmondtátok!

A Salonic online időpontfoglaló rendszer a fodrászok és a fodrászszalonok életében egy egészen új dimenziót teremtett. Már a kezdetek kezdetén is egy megnyerő platformról számoltunk be nektek, de az idő múlásával és a Salonic funkciók tárházának kiszélesedésével, tényleg egy egészen új világba csöppentünk. Vajon mi a népszerűség titka? Mit mondtok Ti felhasználóként, szakemberként és szalontulajdonosként? Már mutatjuk is!

A Salonic népszerűségének titka:

Ismerd meg a magyar online időpontfoglaló rendszer legkiemelkedőbb tulajdonságait!

#1 Az állandó telefoncsörgés megszűnése

CÉ HAIR SALON

Czeichner Cé András egy igazán analóg figurának tartja magát. Több évtizede dolgozik a fodrász szakmában, és amikor megnyitotta a saját szalonját, úgy gondolta, tökéletes rendszer lesz, ha az időpontokat egyszerűen felviszi a telefonja naptárába, vagy felírja az éppen keze ügyébe kerülő papírra. Idővel azonban egyre több és több vendég szeretett volna bejelentkezni hozzá, emiatt pedig éjjel-nappal csörgött a telefonja. Cé rendkívül nehezen viselte az ebből kialakuló feszültséget és adminisztrációs káoszt. Így egy barátja révén került a látókörébe a Salonic, amit pillanatok alatt megszeretett az egyszerű kezelhetősége, átláthatósága, és nem utolsó sorban a telefoncsörgés megszüntetése miatt.

Czeichner Cé András:

“A Salonic használatával egy ugyanolyan egyszerű ember maradhattam, mint előtte. Szerencsére csak egy kört kellett mindenkivel végigcsinálni, és utána az emberek önállóan tudtak foglalni. Felüdülés volt, hogy nem csörgött a telefonom és a vendégek élből kaptak időpontot. Végre nem voltam ideges és a hajvágásra tudtam koncentrálni (…)Sokszor nem tudtam munka közben felvenni a telefont vagy visszahívni a vendégeket, így átláthatatlanná váltak a bejelentkezések. Szeretem, hogy a Salonic-kal rend van a naptáramban és az adatbázisom könnyen áttekinthető. Bármikor tudok a vendégkörömnek e-mailt küldeni, és tájékoztatást adni az újdonságokról.”

Cé Hair Salon

#2 Az üzletfejlesztés magasfoka

A76 – BARBER QUEENS

Deák Ferenc István, az A76 borbély csajok szalonok tulajdonosa már több online időpontfoglaló rendszert is kipróbált, de csalódott bennük. Egyik platform sem nyújtotta azt, amire üzletemberként és üzlettulajdonosként szüksége lett volna. Azért választotta a Salonicot mert a csapat azonnal teljesítette a fejlesztési javaslatait, és 100%-os supportot kapott a rendszerbe való átköltözés során. Ferenc számára elengedhetetlen funkció volt, hogy az általa használt időpontfoglaló rendszer támogassa a közösségi média felületeken futó hirdetéseket, és ez az igénye most valóra vált.

Deák Ferenc István:

“Nem tagadom, a számok embere vagyok. Minden adatot mérni akarok és kimutatásokat készítek belőle. Ebből tudom leszűrni, hogy milyen iramban fejlődnek az üzleteim, és hogyan teljesítenek a dolgozóim. Fontosnak tartom, hogy a Salonic mérhetővé teszi a foglalásokat, a bevételt, és hogy a grafikonok megmutatják az új és visszatérő vendégek számát. A Salonicnak köszönhetően látom mi történik az üzletben, akkor is, ha nem vagyok ott. Ár-érték arányban a legjobb választás számomra.”

A Móricz Zsigmond körtéren található A76 Barber Queens szalon borbélyai

#3 Raktárkészlet másképp

SEMMI GUBANC FODRÁSZMŰHELY

Óvári Csaba a Semmi Gubanc Fodrászműhely tulajdonosa és fodrásza a KEVIN.MURPHY szóróanyagában talált rá a Salonicra. Úgy vélte, hogy kizárólag profi rendszerről lehet szó, hogyha azt a fodrászok körében elismert színvonalas brand ajánlja. Csabának elsősorban nem az online időpontfoglalás volt fontos, hanem a Salonic rendszerében található raktárkészlet-kezelés, amit azóta is lelkesen használ.

Óvári Csaba:

“Nekem az a fontos, hogy rendszerezetten lássam, milyen termékeink vannak, illetve pontosan követni tudjam a munka során felhasznált anyagok fogyását. A percíz elszámoláshoz ez elengedhetetlen funkció. Szeretem a szabadságot és a személyre szabottságot, amit a Salonic nyújt számomra. A Salonic-ban nincs olyan, hogy elszállnak az adatok, hiszen felhőalapú rendszer. Élvezem, hogy bárhol, bármikor rá tudok nézni, a vendégek pedig szeretik, hogy e-mailt kapnak, amit egyszerűen csak az időpontfoglaló hírlevélküldőjéből írok meg.”

#4 Telefonkompatibilis megoldás

VGS EDUCATION

Veress-Győri Sándor két évvel ezelőtt tért haza Magyarországra a fodrászat egyik legkiemelkedőbb színteréről, Londonból, ahol a covent garden-i Sassoon szalon művészeti vezetője volt. A hazaköltözést saját brandjének létrehozása motiválta, amit ma a VGS Education-ként ismerhettek. Sándor számára az innováció és a naprakészség, a modern eszközök használata mindig is fontos volt, így talált rá a Salonic rendszerére, ami mellett azóta is kitart.

Veress-Győri Sándor:

“Úgy gondolom, hogy a mai fodrászatok működtetéséhez elengedhetetlen a technológia használata. Számomra a Salonic éppen ezért vált meghatározóvá, mert a szalonom üzemeltetését sokkal átláthatóbbá tette azzal, hogy akár a telefonomon keresztül is el tudok mindent intézni. Napi, havi, de akár éves szinten is tudom követni a kollégáim munkafolyamatait, így nyomon kísérhetem a szakmai fejlődésüket.”

Veress-Győri Sándor

#5 Adatbázis-komplexum

HEAVEN IS STYLE BEAUTY SALON

A Heaven is Style Beauty Salon tulajdonosa Farkas Péter néhány éve döntött úgy, hogy az előzőleg használt dobozos szalonszoftvert a Salonicra váltja. A “átköltöztetést” a Salonic csapata néhány nap alatt lemenedzselte, betöltötte az összes vendégadatot a rendszerbe, és a meglévő időpontokat a digitális naptárba. Péternek az online időpontfoglalásnál sokkal fontosabb volt a rendszerben, hogy a riportokat és a kimutatásokat egy helyen, naprakészen lássa.

Farkas Péter:

“Rettentő fontos, hogy szalontulajdonosként átlássam, hogy havi szinten mennyit dolgoznak a munkatársak, és milyen bevételre teszünk szert. Pontosan követem, hogy a vendégeink mely szolgáltatásokat kedvelik a legjobban, és milyen rendszerességgel járnak vissza hozzánk. A Salonic két gombnyomással megmutatja mindezt, rengeteget segít a szalon sikeres üzemeltetésében. Emellett szerintem jelenleg az egyik legemberibb gondolkodású szolgáltató, hiszen a koronavírus idején az elsők között ajánlotta fel, hogy eltekintenek a havidíjtól, amíg nem tudunk dolgozni a szalonban.”

Heaven is Style Beauty Salon

#5+1 Számlázás egyszerűen

SCHÖNECKER, A BUDAI BORBÉLY

Schönecker Róbert egy egyszemélyes fodrászat és egy borbély szalon tulajdonosa, azonban a számlázás automatizálása miatt, mégis a Salonic professzionális felhasználásra összeállított csomagját alkalmazza. A koronavírus ideje alatt talált rá a vendégkezelő rendszerre, először próbaverziót igényelt, majd az újranyitáskor már a Salonickal indult, mert ár-érték arányban a legjobbnak találta. Tetszett neki a felület stílusa, a könnyű kezelhetősége és a csapat közvetlen, segítőkész kommunikációja.

Schönecker Róbert:

“Egyszemélyes szalonként komoly forgalmat generálok. Automatizálni szeretnék minden adminisztratív munkafolyamatot, és egy rendszerezett felületen kezelni a szalon dolgait, hogy többet tudjak a vendégeimmel foglalkozni. Szeretem nap végén megnézni a kasszát, a riportokat, és mérni, hogy mennyi az új és visszatérő vendégem. A Salonickal kiváltottam a pénztárgépet, és a rendszer komplexitásának hála, fizetéskor pillanatok alatt elkészítem a számlát, amelyet azonnal el is tudok küldeni e-mailben a vendégeimnek. A Salonic tényleg egyszerűbbé tette az életemet.”

Schönecker Róbert

Figyelem, még pár napig igényelhető a 60 napos próbaverzió – ne maradj le!

Felkeltette az érdeklődésedet a Salonic világa? Van egy jó hírünk! Június 30-ig az eredeti 30 napos verzió helyett még mindig igénybe veheted, és 60 napig tesztelheted az innovatív online időpontfoglaló rendszert! Július 1-től azonban minden visszaáll a régibe, ezért még most kattints a jelentkezem gombra, és máris elirányítunk a regisztrációs felületre, hogy semmiről ne maradj le! Siess, már csak pár nap van hátra! 🙂

Forrás és képek: Salonic