Keresés

Alkalmi frizura trend 2018

Alkalmi frizura trend kollekció 2018 – Fátrai Krisztina alkotásait láthatjátok.

Itt van újra a báli szezon, ahol ismét nagy gyelmet kapnak az alkalmi frizurák, feltűzések.

Mit vegyünk fel? Milyen frizurát viseljünk? Milyen legyen a sminkünk? Mi áll jól nekünk? Ezek a kérdések merülnek fel leggyakrabban, amikor egy eseményre készülünk. Alkalmi frizura trend 2018

“A haj a nőiesség ékszere. A frizura akkor öltöztet, ha kiemeli az egyéniséget, viselőjének megjelenését vonzóvá teszi.” Fátrai Krisztina fodrászmester

Alkalmi frizura trend 2018

Frizurát mindig a teljes megjelenéshez válasszunk, mert fontos a harmónia. 2018-ban teret hódítanak a hajékszerek, a csillogás és a nőies feltűzések. Sima felületek, ragyogóan csillogó haj. Formákban egyaránt divatosak a tarkókontyok és a kicsit magasabbra helyezett frizurák.

Ha az esemény elegánsabb, öltözetünk, sminkünk és a frizuránk is legyen letisztult, elegáns. Egy lazább, extravagáns party-n a frizuránk is tükrözheti az esemény stílusát: lehet meglepőbb, nagyobb.

Fontos, hogy ne öltözzünk túl senkit, és a hajunk se különbözzön megjelenésünk stílusától. Itt mindig érvényesül a „kevesebb néha több” szabálya.

Olyan nincs, hogy valakinek nem áll jól a konty – csak a helyes formát kell megtalálni! Minden arcformához és alkathoz megtalálhatjuk a megfelelő feltűzött hajat, amely legalább 30 százalékot emel egy nő alkalmi megjelenésén.

Szöveg és haj: Fátrai Krisztina fodrászmester, Schwarzkopf Professional

Kép: Albert Alianna