Keresés

Alkalmi frizurák egyszerűen - Nagy-Darányi Cintia

Különleges alkalmi frizurák Nagy-Darányi Cintia kezei közül!

Különleges alkalmakra, esküvőkre vagy akár a hétköznapokra is készíthetünk nem mindennapi, ugyanakkor egyszerűen és gyorsan elkészíthető hajkoronát. Nagy-Darányi Cintia szalag és csillámpor használatával készített néhány alkalmi frizurát, amelyeket most be is mutat:

Alkalmi frizurakészítés: videó és lépések!

Nem állíthatnánk, hogy egy alkalmi frizura elkészítése egyszerű, ha nem tudnánk ezt videóval bizonyítani. Úgyhogy íme a videók Nagy-Darányi Cintia alkalmi frizuráiról, amelyek segítségével bárki el tudja készíteni ezeket a látványos hajakat:

Első frizura

"Első lépésként bekreppeltem a frizurát a hajtőnél majd begöndörítettem. A copf elkészítése után, virágra emlékeztető motívumot készítettem csillámporral. A videóban látható technikával és egy arany szalaggal díszítettem a hajkoronát." - Nagy-Darányi Cintia

Második frizura

"Első lépésként  bekreppeltem a frizurát a hajtőnél majd begöndörítettem. A copf elkészítése után, ahogy a videóban is látható szinte “pillanatok alatt” elkészíthető a szalag varázslat."

Harmadik frizura

"Az alkotás minden percében szárnyal a lelkem, ha lehetőségem adódik különlegesebb hajkoronát alkotni.A copf elkészítése után hajzselében kevertem el a csillámport és ecset segítségével vittem fel a frizurára. A hatalmas textúrát: Marcell hajsütővas segítségével készítettem.

Az általam készített hajkoronák L’Oréal Professionnel TechniArt termékekkel készültek és nagy Szeretettel!"

Inspirációs forrás és képi anyag: Nagy-Darányi Cintia

További cikkekért és frizurákért böngéssz az oldalon! :)