Keresés

Alternative Hair Show 2016

Megrendezésre került az Alternative Hair Show 2016. Tarts velünk!

Az Alternative Hair Show 2016 (AHS) eseményeit már a neve is előrevetíti: Odüsszeia. Homérosz eposzában Odüsszeusz bolyongásait követhetjük nyomon, vajon az AHS színpadán mi következik? A meghívott fellépők miként interpretálják ezt saját kollekciójukba? Vagy a múltat idézik fel? Vajon Hajas László idén milyen nagyszabású show-val készül a világ egyik legrangosabb fodrász bemutatójára? 2016. október 16-án minden kiderül. Addig is egy kis ízelítő.

A 34. AHS 2016. október 16-én Londonban, a Royal Albert Hall-ban kerül megrendezésre. Az idei Odyssey elnevezés az 1982 óta tartó útkeresést és a rengeteg változást is szimbolizálja. A hajak és a ruhák is változtak, stílustanácsadók születtek és lettek naggyá ezalatt a 34 év alatt, ám a segíteni akarás mit sem változott, a szakmai összefogás továbbra is nagyon erős. A rendezvény a világ fodrászcsapatainak művészetét és tiszta kreativitását ünnepli; emellett felhívja a figyelmet a leukémia elleni harcra. Az AHS egyben adakozás is, melyet Tony és Maggie Rizzo hozott létre azért, hogy támogassa a leukémiában szenvedőket, elsősorban a gyerekeket és családjaikat.

Alternative Hair Show 2016: Odüsszeia

Az AHS egy nagy múltra visszatekintő jótékonysági rendezvény elképesztő nagy támogatottsággal, a csodálatos hajas csapatoktól kezdve, akik a saját bemutatójukat fizetik, a jótékony szponzorokig, akik lehetővé teszik a rendezvény létrejöttét. Nem is beszélve a nemzetközi sajtó tevékenységéről, mely az esemény publicitását adja és természetesen az 5000 fős audienciát, akik eljönnek az eseményre.

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)