Keresés

Alternative Hair Show: Legends bemutató by Hajas

A rendezvény londoni beszámolóját olvashatjátok tőlünk.

EBBEN A CIKKBEN

01Fodrász legendák

Az Alternative Hair Show idei bemutató jubileuminak számít, hiszen 40 éve került megrendezésre az első jótékonysági esemény. A cél mindeközben mit sem változott, népszerűsége évről-évre nőtt. Ennek a fantasztikus eseménynek már évek óta kiemelt meghívottja Hajas László. Londoni beszámolónk következik.

Hajas László a szakma szerelmese és mindamellett, hogy Magyarországon szinte kivétel nélkül, mindenki ismeri a nevét, a nemzetközi fodrásztársadalomban is egyre inkább így van. Neve összeforrt az újítással, megújulással és azzal, hogy ő az, aki az Alternative Hair Show színpadára olyan bemutatóval készül, ami “ellopja a show-t”.

Nem is csoda, hiszen a 3 és fél perces performanszok nem csak a hajakról szólnak, mindnek külön története van, ami magával ragadja a nézőket. A bemutatók mindig minden esetben az utolsó másodpercig megkomponáltak, felépítettek, és olyan extra élményt adnak a végén, ami elhozza a katarzist. Nem volt ez másként idén sem!

Fodrász legendák

Az idei, jubileumi Alternative Hair Show témája a “Legends”, azaz legendák voltak. Hajas László és csapata olyat álmodott meg, ami miden képzeletet felülmúlt: a szakma legnagyobb fodrászainak ikonikus frizuráit készítették el, s a modellek csoda ruhái egy látványos mozdulattal adták ki a fodrászhírességek arcképeit. Micsoda látvány:

Trevor Sorbie,

Anthony Mascolo,

Tony Rizzo,

Vidal Sassoon,

Robert Lobetta,

Alexandre de Paris

ikonikus frizurái egy színpadon.

Kíváncsi vagy a bemutatóra?

Nézd meg a Fodrászinfó helyszíni tudósítását: 

Hair: László Hajas, Attila Dudás, Renáta Szabó

Make up: Barbara Kovács

Dress: www.petermero.com

Art director: László Hajas

Music: Balázs Havasi

Visual: Solid

Choreography, production organizer: Ildi Mali

Fotó: L’Eclaireur