Keresés

Attitude termékteszt - ezt tapasztalták a fodrászok

A tesztelő fodrászok véleményét szedtük össze az Attitude márkáról!

Mint azt korábban megírtuk, új kímélő fodrászmárka jelenik meg hamarosan Magyarországon, amely a szőkítésben is hoz újításokat. Ez a márka pedig nem más, mint a dán Attitude, melynek a piacon jól ismert Galaxy Distribution Kft. a kizárólagos forgalmazója. A brand termékei vegánok, szinte mindenmentesek és olyan természetes alapanyagokat is tartalmaznak, mint a rozmaring, a nyírfa és az orbáncfű.

A Fodrászinfó Pro csoportban nemrég felhívást tettünk közzé terméktesztelésre. Ki is választottunk néhány szerencsés szakembert, akik kipróbálhatták a termékeket. Igyekeztünk mindenféle hajtípus közül válogatni, hogy átfogó eredményt kaphassunk. Most pedig megérkeztek az eredmények!

Aki pedig maga is szeretné kipróbálni az Attitude termékeit, az látogasson el 2023. szeptember 16-án a Budapest Hair Show-ra. Az Attitude a 10-es standnál várja az érdeklődőket modellel, termékbemutatóval és GARANTÁLT NYEREMÉNYEKKEL!

Attitude termékteszt - fodrászvélemények

Balogh-Szalay Linda

(balayage technikával kezelt, igénybe vett haj)

"Nagyon tetszett a termék csomagolása, az apró részletek finomsága. A kupak fa utánzatú mintáján különösen megakadt a szemem. A sampon állaga krémes, jól habzik, elég intenzíven tisztít és ápol.

A balzsam nagyon sűrű, könnyű vele kifésülni a hajam, intenzíven ápol. No és az illat! Semmihez sem hasonlítható, magával ragadó, különleges illatvilág, amit 2 nap múlva is éreztem. Az én hajam nagyon roncsolt, töredezett, a termékek használata után jól szárítható és puha volt a tapintása."

Samu Andrea

(ősz, száraz haj, a tesztelés közben festéssel)

"Az új márka hydrate samponja nagyon tapadóssá tette a hajamat, de a tisztító hatása jó. Tapadóssága miatt az ápoló nem csak ajánlott, de muszáj is mellé. A kondicionáló rövid időn belül hozott eredményt: jó fésülhetőség, jó illat, puhaság. Ha tovább marad fent (10-15 perc), még jobban érezhető a hidratálás.

A termékek csomagolása esztétikus, jó a kiszerelés (0,5 liter) és tetszik a természetesség hangsúlyozása is."

Tóth Enikő

(szőkített göndör haj, száraz, fénytelen)

"A sampon elég tömény, de megfelelő hígításban tökéletesen tisztít és könnyen habzik. Az illata brutál finom, a hajban kellemesen megmarad. Nem nehezíti el a hajat, sokáig tiszta, könnyű érzet marad. A samponozás után teljesen feltölti a hajamat, nem érzem száraznak.

A balzsam szintén nagyon-nagyon jó, olyan lesz a hajam, mintha egyenes lenne. Teljesen feltölti, gubancmentes lesz. Tömény, de nem nehezíti el. Szárítás után szép fényes lesz. Nagyon klassz termékek, külön bónusz, hogy szulfátmentes."

Tokodi Ágnes Judit

(ősz haj, nemrég édesanya lett, tesztelés közben hajfestés)

"Szülés után vagyok, rettenetesen hullik a hajam, ami alapvetően erősen hullámos és szőkített is, valamint száraz és nehezen kezelhető. Általában a mentes/alternatív termékek nem jönnek be a hajamnak. Ha nincs SLS a samponban, nagyon hamar zsíros lesz a hajtövem, ez pedig sajnos most sem volt máshogy. A negyedik napon már mosnom kellett, más termékkel heti egy mosás elegendő. Ez nem feltétlenül a termék "hibája", én azt gondolom, hogy nem az én hajamnak megfelelő.

Meglepő és szokatlan, de szuper, hogy a mentesség mellett is elmondható, hogy a sampon szuperül habzik, ami számomra nagyon fontos. Ilyenkor érzem, hogy tisztít. Az illatmentesség is jó, hiszen most, hogy újra babázom, kerülöm az erősen illatozó termékeket. A kondicionáló első alkalommal 4-5 percig volt a hajamon, ami bizony nagyon kevésnek minősült, mert nem tudtam szinte kibontani a bontófésűvel, még akkor sem, amikor rajta volt még a balzsam. A második mosásnál már 15 percet hagytam a terméket a hajamon és sokkal jobb lett az eredmény, ki tudtam fésülni, de a tapintása sajnos nem lett olyan, mint amit vártam volna, még az ötödik mosás után sem.

Végeredményben azt gondolom, a hajamnak a szőkített hajra való termékcsalád ideálisabb lenne, de azért örülök, hogy kipróbálhattam a "mother to be" családot."

Kovács Temudzsin Alex

"Illatra semleges, állagra kellemes, nem túl folyós és nem is túl sűrű. A hidratáló sampon habzás szempontjából rendben van és a balzsam is könnyen eloszlatható. Összességében egy korrekt termékcsaládnak gondolom, ami nem túl kiemelkedő, de megfelel minden célnak."

Gyovainé Pekár Viktória

"Én a hamvasító sampont és balzsamot kértem, de nem igazán éreztem változást a szőkített hajamon. Tehát olyan a hatása, mint egy normál samponnak."

Bors Gabriella

(hidratáló sampon használata póthajjal)

"A terméket magamon próbáltam ki. Sajnos nem hozza azt a kívánt eredményt, amit vártam tőle!"

Debreceni Andrea

(volumennövelés)

"Amikor kicsomagoltam, nagyon megörültem, mert ránézésre mindent képvisel a termék, amit szeretek. A csomagolás, design 10-ből 9 pont lenne, de sajnos a sampon és balzsam szemüveg nélkül könnyen össze is téveszthető, ami számomra nem jó pont. Az állaga tetszik, de az illata nem annyira nyerte el a tetszésemet. A volumennövelő hatás ellenére azonban nagy mértékben összeesett a hajam."

Dienes Dóri

(viszkető fejbőr, zsírosodó haj)

"Már az első hajmosás után csillapodott a fejbőr viszketegsége, illetve nagyon szépen hamvasított az egyébként világosított hajon. A fejbőr zsírosodása is javult tőle. Az egyébként kétnaponta mosást igénylő hajam 3-4 napot is kibír, továbbra is viszketés nélkül. Intenzíven pigmentált (egyetlen negatívuma, hogy a fejbőrt is befogja egy picit) már a sampon is,de a balzsam koronázza meg igazán a hamvasítást.

Összességében abszolút pozitív a tapasztalat a No Yellow termékekkel, másoknak is szívesen fogom ajánlani kipróbálása, engem megvett!"

Vincze Andrea

(festett, vékonyszálú haj, cél a dúsabb hatás elérése)

"Eléggé szkeptikus voltam a márkával kapcsolatban, mivel több hasonló terméket is próbáltam már a vékony szálú hajamra. A hajam tartása sokkal jobb lett, járunk táncolni a férjemmel rendszeresen, ahol megizzad a fejbőröm/hajam, de a tartása megmaradt.

A termékek illata nem annyira nyerte el a tetszésemet, a fejbőröm pedig érzékenyebb lett, amit eddig nem tapasztaltam soha. Érdekes módon a szokásos hajfestékem is irritálta a fejbőrömet (6 nappal a festés előtt mostam hajat a termékkel)."

Andrea haja a termékteszt előtt
Andrea haja a tesztelés után

Teszteld Te is!

Ha te is tesztelnéd, akkor arra van lehetőség! A Budapest Hair Show-n az Attitude standján minden érdeklődő garantált nyereményt kap a szerencsekeréknél. Mindenképp írd meg nekünk a véleményed, kíváncsian várjuk!

Szöveg és képek: a tesztelők

Nyitókép: Attitude

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)