Keresés

Új kímélő márka Magyarországon - samponok, balzsamok, hajápolók és hajfestékek

Új márka érkezik Magyarországra. Kíméletes, érzékeny fejbőrre kiváló választás!

Biztosan láttátok már, a Fodrászinfó Pro csoportban meghirdettünk egy terméktesztet. Ennek nem is akármilyen oka van: új fodrászmárka érkezik Magyarországra. Összeszedtünk néhány infót, amit érdemes tudnotok az új brandről, a nevét azonban még nem áruljuk el!

Az új fodrászmárka eredete

A márkát 2010-ben alapította Thomas Trontveit Jensen dán fodrász. Innovációinak és természettudatos gondolkodásának köszönhetően pedig hamar nemzetközi márkává nőtte ki magát. Ezen kívül a brand olyan termékeket dolgozott ki, amelyek kímélik a hajat és a fejbőrt, így alkalmasak az érzékeny, allergiára hajlamos fejbőr kezelésére is. Céljuk a kitűnő minőség és a világra gyakorolt pozitív hatás a fenntarthatóság szem előtt tartásával. Szeretnék, ha a termékpalettán keresztül az emberek megismernék a skandináv filozófiát is.

Emellett a márka olyan tényezőket tart szem előtt mint

  • állatkísérlet mentesség
  • gluténmentesség
  • vegán termékek
  • allergén parfümök visszaszorítása
  • szulfátmentesség
A brand számára fontos a mentesség

A termékpaletta

A termékpalettában a haj karbantartásának minden szegmense megtalálható: samponok, balzsamok, hajápolók, hajformázók (spray, por, lakk, wax), festékek, szőkítők és aktivátorok. Ezen termékek mindegyike kifejezetten olyan módon került kialakításra, hogy a lehető legkíméletesebb legyen a hajhoz és a fejbőrhöz.

A brand palettáján találunk egy technikát és ehhez szükséges termékeket, amely az Easylayage nevet viseli. Ebből a szemfülesek már sejthetnek valamit, de hamarosan erről is részletesebben beszámolunk.

Kímélő hajfestékek

Az új márka a hajfestékeket is kímélő módon alakította ki. Erre talán nagyobb szükség van, mint valaha, hiszen egyre többen számolnak be érzékeny fejbőrű vendégekről. A brand hajfestékei olyan összetevőket tartalmaznak, mint az argán olaj, a méhviasz és a körömvirág kivonat, amelyek hidratálják, ápolják a hajat és csökkentik az esetleges heves reakciókat.

A hajfestékek 66 árnyalatban érhetők el, amelyeket használhatunk tartós hajfestékként vagy kimosható színezőként is. A palettában metál árnyalatok és pasztell színek is megtalálhatók, a 99,9%-os tisztaságú mikromolekuláris pigmentek pedig jobb fedést és hosszantartó színt eredményeznek.

Gyógysampon

A paletta másik kiemelendő eleme egy gyógysampon, amely minden fejproblémával küzdő ember polcán helyet kell, hogy kapjon. A termék antibakteriális hatású Olamine Pyroctonate-t tartalmaz és hatékonyan harcol számos fejbőrproblémával. Emellett olyan természetes növényi kivonatok találhatóak benne, mint

  • nyírfa
  • rozmaring
  • orbáncfű

Ezek a növényi összetevők tisztán tartják a hajat és védelmet nyújtanak a zsírosodás ellen.

A brand termékei - van egy pár ;)

Ugye felkeltettük az érdeklődésedet? Hamarosan jelentkezünk a terméktesztek eredményével és már érdekes részletekkel. Tarts velünk! :)

További cikkekért böngéssz az oldalon!