Keresés

Az Authentic Beauty Concept vegán termékei

Az Authentic Beauty Concept vegán termékei lehengerlőek. Ismerkedj meg velük!

A fodrásziparban ma már nem beszélhetünk lehetetlenről: minden problémára és igényre azonnali megoldást, sőt, egyszerre több alternatívát kapunk. A széleskörű termékpalettát most egy egészen új termékcsalád egészítette ki, amiknek fókuszában a természetesség és letisztultság játssza a legfőbb szerepet. Ismerkedj meg az Authentic Beauty Concept vegán termékeivel!

Authentic Beauty Concept “az egyszerű, de nagyszerű” nyelvén kommunikál

Mikor végigpásztázzuk az Authentic Beauty Concept termékeit, már azonnal egy harmonikus, mindenben egyszerű, de mégis nagyszerű koncepció tárul elénk. Atmoszférateremtő ereje azonnal magával ragad.

Authentic Beauty Concept – a fodrászipar vegán forradalma

A 21. században már szó sem esik arról, hogy túlzóan káros termékekkel nyerjük el a vendég által megálmodott “tökéletes” frizurát. Mi több, egyre több lehetőség nyílik a terhesség alatti hajfestésre, a sérülésektől mentes hajegyenesítésre vagy éppen a haj göndörítésére, de még hosszan sorolhatnánk, hogy a hajápolás hová fejlődött az elmúlt időszakban.

Az Authentic Beauty Concept oly mértékben hisz az összetevők erejében, hogy nem kizárólag arra fókuszál, hogy mi kerül bele a termékbe, hanem arra is, hogy mi nem!

EBBŐL KIFOLYÓLAG EGY TELJESKÖRŰ TUDATOSSÁGRÓL BESZÉLHETÜNK, ÉS EGY OLYAN ÚJ TERMÉKCSALÁDRÓL, AMELYNEK FORMULÁI MENTESEK

  • szulfáttól,
  • parabéntől,
  • szilikontól,
  • ásványi olajtól,
  • mesterséges színezéktől!

Authentic Beauty Concept – a legtermészetesebb hajápolás

A káros anyagokról tehát, csak a múltban beszélhetünk, az Authentic Beauty Concept megnyerő kommunikációjával azonnal új perspektívát teremt a hajápolás területén. Termékei kizárólag vegán összetevőket tartalmaznak, amelyeket a világ minden tájáról, kifejezett gondossággal válogattak össze. Innentől kezdve, ha eddig “csupán” a haj állt a középpontban, most már valami egészen másról is beszélhetünk: az egyedi problémák és megoldások pólusáról!

Ismerd meg az Authentic Beauty Concept termékcsaládot!

Kézművességre alapozott hajápolás a már károsodott haj rendbehozásáért

#1 GLOW

A Glow termékek a színkezelt haj legújabb karbantartói! Inspirációja és összetevői egy rendhagyó helyszínről indultak útnak: a helyi pékségből. Datolya és fahéj kivonatot tartalmaz, amelynek köszönhetően a fakóság a múlté!

#2 AMPLIFY

Gubanc és kócosság… minden vékony szálú hajjal rendelkező lány életének megkeserítő fogalmai, ég veletek! Az Authentic Beauty Concept gondolt a nehezen kezelhető haj megoldására! Az Amplify termékek fő összetevője a zöld tea és a lime kivonat, amely búcsút int a magukat megmakacsoló tincseknek!

#3 HYDRATE

A Hydrate-tel elérkezett a több hidratálás ideje! Tévhit, ha azt gondoljuk, hogy erre csak a bőrünknek van szüksége, ne hanyagoljuk el a hajunkat sem! Garantáltan nem fogod megbánni, akkor meg pláne, ha esetleg különösen rajongsz a mangó és bazsalikom illatáért!

#4 REPLENISH

Mást sem hallgatunk a modern kor velejárójaként, mint a rohanást és a spontaneitást. Ilyenkor sokszor elfeledkezünk arról, amely igazán megnyerővé teszi megjelenésünket, a hajunkról. Ha károsodott a hajad és szeretnél bele újra életet lehelni, akkor ideje kipróbálnod az Authentic Beauty Replenish termékeit, amelynek összetevői a pekándió és a juharszirup. Most már nemcsak a palacsintádra teheted! 🙂

#5 ALL HAIR TYPES

Ha szeretnél egy jolly jokert, akkor az a mélytisztító sampon, amely lila rizskivonattal éri el tökéletes hatását. Egyenesen Délkelet-Ázsiából!

Authentic Beauty Concept és Styling

“Az autentikus hajviselet lényege a könnyed stílus és a laza, szabadesésű textúrák.” – hirdeti az Authentic Beauty Concept. Ezzel nem vitatkozhatunk, hogyha nyomon követjük a legújabb trendeket és divathullámokat. Szükség van tehát a professzionális termékekre, hogy elérjük a tökéletesen tökéletlen megjelenés maximumát! Összetevői szintén komplexek és szuper természetközeliek: shea vajjal, kókusz- és jojoba olajjal, kationos polimerrel éri el hatását!

A TERMÉKEK KÖZÖTT TALÁLSZ:

  • Flawless Primer -t, amely a lágy tartást;
  • Amplify Mousse-t, amely az ápoltság fenntartását;
  • Glow Touch-ot, amely az egészséges csillogást

biztosítja.

Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot és további kérdéseket intézni az Authentic Beauty Concept munkatársaihoz, akkor ne habozz, kattints ide!

Forrás és képek: Authentic Beauty Concept