Keresés

Újabb díjat zsebelt be az Authentic Beauty Concept

Az Authentic Beauty Concept brandnek egy újabb elismerésben volt része!

A brand termékei még csak épphogy kikerültek a fodrászpiacra, de már most számos elismeréssel büszkélkedhetnek. A márka letisztultsága és filozófiája sokak szívébe – és szinte azonnal – belopta magát, hiszen napjainkban a divatvilágban az autentikus megjelenés és a természetes szépség dominál. A brand most egy újabb hazai díjjal lett gazdagabb, ezt figyeld!

JOY Prix de Beauté 2019

Az Authentic Beauty Concept Working Hairspray nyerte a hajformázás szépségnagydíját

A JOY mint brand már egybeforrott a beauty világ legikonikusabb neveivel. Ebből kifolyólag igencsak nagy elismerésnek számít elnyerni a Prix de Beauté-t, azaz a JOY szépségnagydíját. A Prix de Beauté a szépségipar éltetéséért létrehozott nyereményjáték, ahol a beauty világ rajongói megszavazhatják a kedvenc termékeiket. Összesen 24 kategóriában lehet kiválasztani a legjobbnak ítélt szépségproduktumokat, amelyek természetesen a fodrászatot és a fodrászati cikkeket is érintik. Idén az Authentic Beauty Concept Working Hairspray-nek ítélték a legjobb hajformázó díját, ami újfent bizonyítja a brand hazai népszerűségét. A Prix de Beauté díjátadót az impozáns Festetics Palotában, egy gálavacsora keretein belül tartották.

5 dolog, amit érdemes tudnod az Authentic Beauty Concept győztes termékéről

#1 KISZERELÉS

Az Authentic Beauty Concept working hairspray egy szuper finom és rugalmas tartással rendelkező hajlakk.

#2 FILOZÓFIA

Az Authentic Beauty Concept brand számára kifejezetten fontos a környezetvédelem és a termékek természetes összetevőkből való előállítása, ezért a győztes termék a szilikontól és a parabéntől egyaránt mentes.

#3 FORMULA

A rugalmas hajlakk gyorsan száradó formulájának köszönhetően elősegíti az autentikus frizura könnyed elkészítését.

#4 VÉDELEM

Az Authentic Beauty Concept working hairspray védelmet nyújt a páratartalom és az UV-sugárzás ellen.

#5 INNOVATÍV ÖSSZETEVŐK

A termék összetevői között a lágyító ECOCERT izopropil-mirisztát és a különböző filmképző anyagok is megtalálhatóak, amelyek egy rugalmas kontrollt biztosítanak a frizurának.

Joy Prix de Beauté 2019: Demeter Beáta, Terták Nikolett, Schuszter Lili

Forrás és képek: Authentic Beauty Concept

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)