Keresés

A jövő útján: Authentic Beauty Concept újratöltő állomás a Heiszler Szalonban

Élménybeszámoló következik az Authentic Beauty Concept kapcsán.

Az Authentic Beauty Concept éppen csak elstartolt 2019 tavaszán, majd év végén már arról tudósítottunk, hogy az egyik legnívósabb divatesemény (Budapest Central European Fashion Week) modelljeinek frizuráit a brand termékeivel készítették. Az autentikus és természetes szépség szolgálatában álló márkaképviselet progresszív fejlődése tehát azonnal megmutatkozott, amelyen 2020 viszontagságai sem vertek éket. Hogy miért mondjuk? Mert újabb élményekkel érkeztünk, amelyeknek központi szereplője újfent az Authentic Beauty Concept, és az az innováció, amit elénk tárt: Fodrászinfó élménybeszámoló következik Gódor Virág “tollából”.

Egyedülálló Authentic Beauty Concept-élmény a Heiszler Szalonban

2020. október 12-én indultam útnak a budapesti Heiszler Szalonba, hogy megismerjem az Authentic Beauty Concept legújabb kezdeményezését, a Refill Bar-t, és egyben kipróbáljam a brand egyedi Mementó-szolgáltatását. Már a kezdetek-kezdetén biztos voltam abban, hogy valami igazán exkluzív vár rám, hiszen arról a meghívóban is értesültem, hogy az újratöltő állomás egyelőre kizárólag Heiszler Ivett üzletében lesz elérhető. Még szinte be sem tettem a lábam a szalonba, amikor már a hatalmába kerített az ABC-filozófia: azonnal átjárt a letisztultság, a minimalizmus, a natúr színek és a vegán termékek/ételek/italok esszenciája. A harmonikus atmoszférába csöppenve, rögtön úgy éreztem, hogy a szürke hétköznapok egyik csodálatos szigetére érkeztem, ahol már semmi nyoma nem maradt a borongós és esős őszi napnak.

Személyre szabott Mementó-szolgáltatás

A nap folyamán elsőként a Mementó-szolgáltatással ismerkedhettem meg, amiről már korábban sokat hallottam, azonban hatását még csak most először tapasztaltam meg. A professzionális hajápolást a Heiszler Szalon egyik mesterfodrásza, Hosszú Ildikó készítette el számomra, akivel a kezelés elején egy átfogó konzultációt folytattunk a hajam állapotáról és minőségéről. (Ez a lépés elengedhetetlen, bármilyen fodrászati beavatkozásról legyen szó, hiszen így biztosan az igényeidnek megfelelő, személyre szabott élményben lesz részed.) A hajdiagnózis felállítása után – miszerint

  • normál szálú,
  • egyenes,
  • festett,
  • könnyen gubancolódó,
  • de egyébként egészséges

hajszerkezettel rendelkezem -, a szakember az Authentic Beauty Concept Glow szortimentjét választotta ki nekem, ami kifejezetten a színkezelt haj barátja. Ezután a fejmosóban egy körülbelül fél órás csodában volt részem. A hajápolás első lépéseként, Ildikó kétszer mosta meg a hajam a termékcsalád samponjával, amelyet végül alaposan kiöblített. Ezután a maszk felvitele következett, amelyhez a szakember egy fecskendőnyi Glow-esszenciát is hozzáadott, hogy a hatóanyagok maximális eredményt biztosítsanak. Végül elérkeztünk a Mementó-szolgáltatás harmadik etapjához, amiről biztosan állíthatom, hogy a kezelés legjobb része. A maszk hatóideje minimum 10-15 perc, aminek végét nem csupán türelmesen kivárod, de közben egy másik dimenzióba teleportálsz, méghozzá oda, ahová csak szeretnél.

HOGY MIÉRT MONDOM?

Mert ebben a negyed órában én éppen a Seychelle-szigeteken jártam, ahol egy fejmasszázs keretein belül hallgattam a víz morajlását és a madarak csicsergését.

HOGYAN LEHETSÉGES EZ?

A szolgáltatás közben kapsz egy fülhallgatót, amelyből meditációs zene szól, amíg az Authentic Beauty Concept partnerfodrásza olyan fejmasszázst biztosít, hogy tutira nem szeretnéd otthagyni a szalon fejmosó szekcióját. Sajnos ez a csoda nem három napig tart, de a hatása annál is tovább! A kezelés lezárásaként Ildikó készített még számomra egy laza, természetes hatású, hullámos stylingot is, így az élmény valóban maximális volt…és itt még nincs vége!

A jövő útján: Authentic Beauty Concept Refill Bar

Az Authentic Beauty Concept számára nemcsak az őszinteség és az autentikusság alapvető fontosságú, de a fenntarthatóság is. Ezt nem kizárólag a teljes szortiment összetevőivel és csomagolásaival bizonyítja, hanem az olyan közösségi kezdeményezéseivel is, amelyek a fodrászokat és a vendégeket is a tudatos életmód kialakítására sarkallják. A Mementó-szolgáltatás a márka bevezetése óta elérhető, ezért a nap valódi újdonsága számomra is a jövő fodrászatainak legmenőbb szalonberendezése, a Refill Bar megismerése volt. A Refill Bar nem más, mint egy olyan sampon és kondicionáló újratöltő állomás, ami a környezettudatosság jegyében készült. Hogyan is néz ki mindez a gyakorlatban?

1) A különböző termékcsaládok kondicionálója és samponja külön “csapon” van.

2) A szolgáltatás végén, a fodrász személyre szabottan és névre szólóan elkészíti a vendég igényeinek megfelelő otthoni hajápoló csomagot.

3) Ha a vendég elhasználta a termékeket, akkor nem kell kidobnia a flakonokat. A megfelelő instrukciók mentén kitisztíthatja és visszahozhatja őket a szalonba, ahol a fodrászok újra töltik a tubusokat, ráadásul 10% kedvezménnyel. Ezzel a brand, a fodrász és a vendég is egy újabb lépést tesz a műanyaghulladék-terheltség csökkentéséért és az élhetőbb jövőért! 🙂

FIGYELEM!

Ahogyan azt korábban is jeleztem, a Refill Bar-t egyelőre kizárólag a Heiszler Szalonban éred el! Ha kedvet kaptál, és Budapesten a Pozsonyi út közelében jársz, mindenképp térj be az üzletbe, és próbáld ki az Authentic Beauty Concept egyedülállóságát – nem fogod megbánni!

Köszönöm a kikapcsolódás és a feltöltődés lehetőségét a Heiszler Szalonnak, és az Authentic Beauty Concept csapatának! 🙂

Képek: Authentic Beauty Concept és Gódor Virág