Keresés

Balayage - nyári tippek és felmérés

Keressük a balayage sikerének titkát!

Bár a trendek, a formák és a színek folyamatosan változnak, hamvas és meleg árnyalatok jönnek-mennek, a balayage még mindig hódít. A szabadkezes és fóliás technikák egyaránt a szalonok sikerszolgáltatásai immár évek óta. A balayage népszerűségét mi sem igazolja jobban, mint hogy születnek segédeszközök kifejezetten ezen technika segítésére, valamint, hogy a technikák folyamatosan változnak, számos fodrász dolgoz ki akár saját megoldásokat a legszebb balayage eléréséhez.

Ezek közé tartozik az Airtouch technika is, amelynek folyamata és végeredményei a közösségi médiát is meghódították, ennek következtében pedig egyre nagyobb igény alakul ki a szolgáltatásra. Ezen a ponton hangsúlyoznunk kell a képzések fontosságát, hiszen a folyamatosan változó technikákat biztos forrásból kell elsajátítanunk, a megfelelő alapok nélkül pedig magunk sem kreálhatunk új megoldásokat.

Balayage tippek nyárra

Összegyűjtöttünk néhány nemzetközi ajánlást a balayage-ra vonatkozóan. Ezeket betartva biztosan továbbra is az egyik legsikeresebb szolgáltatás marad:

  1. Légy mindig naprakész a balayage technikákat illetően!
  2. Az első alkalommal az egész fejen végezd el a munkát, később ajánlhatsz részszolgáltatásokat is, amilyen például a face-frame!
  3. Tarts színkonzultációt minden alkalommal a félreértések elkerülése végett!
  4. Próbáld követni a vendég szókincsét a technikákat illetően, így könnyebben megérted majd az igényeit!
  5. Használd a legújabb technológiákat a szalonban a vendégeid igényei szerint (pl. fenntartható, ammóniamentes, stb.)

Felmérés a magyar balayage-piacon

Májusban a hamvas és meleg színekről indítottunk felmérést, amelyből kiderült, hogy bár a meleg árnyalatok is kezdenek visszatérni a piacra, továbbra is a hamvas színek hódítanak a vendégek között. Júliusi felmérésünkben a balayage sikerének kulcsát keressük olyan szempontok szerint, mint

  • a technika kiválasztása,
  • a megfelelő színek kiválasztása,
  • hajápolás balayage után.

Ha fodrász vagy, kérünk töltsd ki a kérdőívet IDE KATTINTVA! A kérdőív kitöltése kb. 3 percet vesz igénybe!

Inspirációs forrás: Estetica Magazine

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)