Keresés

Maria Sanotchi: Az AirTouch a legjobb technika, amit valaha láttam!

Maria Sanotchi a JOICO oktatófodrásza. Az AirTouch technikáról is kérdeztük!

Hogyan indult a karriered?

2010-ben kezdtem el fodrászként dolgozni Moszkvában, Alexander Todchuk híres szépségszalonjában. Ott tanultam, és ott volt az első munkahelyem is. Nagyon érdekes, ugyanakkor kemény munka volt, hogy jó fodrász válhasson belőlem. Részt vettem fotózásokon, orosz hírességekkel dolgoztam vagy éppen koncerteken voltam sminkes, de készítettem menyasszonyi hajakat is. Moszkvában hatalmas tapasztalatot szerezhettem, különböző országok legjobb fodrászainak oktatásain vehettem részt. Mára elmondhatom, hogy büszke vagyok a munkámra, de továbbra is minden adandó alkalommal fejlesztem a képességeimet.

Hogyan találkoztál a JOICO-val?

Már fodrászként dolgoztam, miközben egyetemen is tanultam. Az egyetem végén aztán úgy döntöttem, hogy Európába költözöm. Hogy miért Budapestet választottam, az egy hosszú történet. 2016 óta élek Budapesten, két héttel az érkezésem után már kaptam is egy állásajánlatot egy orosz szépségszalon igazgatói posztjára a belvárosban. Szerencsére hamar népszerű lettem, és fél év alatt tele lettem munkával.

Később az ottani szerződésem lejárt, és úgy döntöttem, hogy munkahelyet váltok. Nagyon szerettem volna magyar fodrászokkal dolgozni. Így kezdődött az utam a JOICO-val.

Maria Sanotchi a megújult BlondeLife bemutatóján

Milyen meglátásaid vannak a magyar fodrásziparról?

Nagyon szeretem a munkahelyemet, olyan érzéseim támadtak, hogy ez az én családom, szeretem a kollégáimat, szeretem a helyet, ahol dolgozunk, és szeretem a JOCIO termékeket. Olyanok lettünk, mint egy család az első közösen töltött napok óta. Mindig gyönyörű hajszíneket látok elkészülni a kollégáim által és sokat tanultam tőlük, inspirálnak.

Így lett szenvedélyed az AirTouch technika is?

Bár az egyetemet elvégeztem, soha nem hagytam abba a tanulást. Számos országban vettem már részt mesterkurzusokon, AirTouch oktatásokon, különböző fodrászoktól kaptam meg a tudást, de csak egy év múlva teszteltem a gyakorlatban ezt a technikát. A JOICO-nál aztán úgy döntöttünk, hogy mi is indítunk AirTouch oktatást. Azt tapasztalom, hogy még mindig ez a legnépszerűbb, leggyengédebb, legtermészetesebb és legjobb technika, amit valaha láttam.

Maria Sanotchi, Szikriszt József és modelljeik

Mik a terveid a közeljövőben?

Szeretném továbbfejleszteni ezt a technikát, ötvözni más technikákkal és minél jobb eredményeket elérni, időt megtakarítva, és ami a legfontosabb, a haj károsítása nélkül. Erre pedig szeretnék más fodrászokat is megtanítani. Fontos, hogy a fodrászok gyors, de magas színvonalú munkát végezzenek.  Szeretném, hogy a vendégeink a lehető legjobb szolgáltatásban részesüljenek.

Maria Sanotchi Instagram oldala itt!

Képek: JOICO

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)