Keresés

JOICO meeting és budapesti városnézés

A szakmai megbeszélések mellett városnézésre is maradt idejük a disztribútoroknak.

A fodrászoknak – amint az a következő képekből is látszik – nem csak munkából áll az életük. Bár tulajdonképpen cikkünk apropója szakmai, ugyanis a JOICO európai disztribútorai Budapesten találkoztak. Számos ország képviselője jelen volt: Magyarország, Lengyelország, Csehország, Szerbia, Horvátország és Málta. A szakemberek mindkét nap szakmai részét a Vero Trade Hungary tulajdonában lévő H7 rendezvényközpontban töltötték, ahol megvitatták a disztribúció jellegzetességeit és az év második felére vonatkozó terveket is.

A meetingen jelen volt az Európai Központ üzletfejlesztési vezetője, Jelle Scharro, az Európai Központ general menedzsere, Eric Kater, Leen Valvakens oktatásért felelős vezető, Vicky Brown és Gabrielle Salzgeber értékesítési menedzserek, John Huscroft NLP tréner, valamint Samatha Richardson PR menedzser.

JOICO meeting – végre személyes találkozás

Az ehhez hasonló összejövetelek minden szakember számára fontosak, hiszen ebben az esetben is sokan csupán Zoom meetingek révén ismerték egymást, ami valljuk be, a mögöttünk álló három év után nagyon személytelenné vált. Így aztán nem meglepő, ha a résztvevők minden lehetőséget megragadtak a közös programokra: workshopok, játékok, közös étkezések. A programok megkoronázásaként pedig egy scooteres városnézésre is lehetőség adódott.

A külföldi résztvevők csodálták a város szépségeit és a program szervezését. Természetesen a szakmai és emberi tapasztalatok megosztása is fontos szerepet kapott, így pedig összességében inspiráló két napot töltöttek együtt a résztvevők.

Képeken a JOICO meeting legjobb pillanatai

Képek és forrás: JOICO Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)