Keresés

Beauty Marketing Experts exkluzív koktélparty

Beauty Marketing Experts exkluzív koktélparty. Ha lemaradtál volna, bemutatjuk!

A Beauty Marketing Experts 2018. július 22-én rendezte meg exkluzív és limitált létszámú koktélpartiját a szépségszakma képviselőinek. Az újfajta kezdeményezés igazán nagy sikert aratott, hiszen a szakmai diskurzus mellett a résztvevőknek is lehetőségük nyílt megismerni egymást egy-egy koktél mellett.

Eltérni a megszokottól

Barna Alexandra nem csak beszél a marketingről, hanem remekül kamatoztatja is tudását. A Beauty Marketing Experts exkluzív koktélpartiján sok meglepetéssel és apró figyelmességgel találkozhattak a résztvevők: a névre szóló csokoládé, az előadáshoz a jegyzetfüzet, a friss virágok, a koktélok és ínycsiklandó fingerfood mellett Szandrának mindenkihez volt néhány kedves szava, melynek összessége igazán barátivá és különlegessé tette a rendezvényt.

Marketinget oktatni – másképp

Szandra és csapata közel egy éve indította el a Beauty Marketing Experts vállalkozást, aminek célja a szépségiparban tevékenykedő szakembereknek (fodrászok, kozmetikusok, manikűrösök, sminkesek) segítése a marketing és a szalon management minden területén. Mielőtt valami száraz anyagra gondolnál, felejtsd is el: Szandra képzései gyakorlatorientáltak és mindenki számára érthetők, azonnal használható trükköket biztosítanak.

Nyáron megtervezni a karácsonyi promóciót

A háromórás koktélparty tematikája eléggé szerteágazó volt, így minden szakmabeli megtalálhatta benne a neki igazán szimpatikus elemet. Szandra az árazástól indult, kitért a szalonetikettre, beszélt az új vendég protokollról, az otthon használatos professzionális termékek tovább értékesítési lehetőségeiről, majd a karácsonyi promócióról is. A résztvevők világosan látták, hogy a szervezettség és az előre tervezés milyen fontos és a vendégek bizalmának építése során milyen számottevő.

Szakmai marketing tippek és trükkök

A szolgáltatók – kevés kivételtől eltekintve, – néhány éve kezdtek el igazán foglalkozni arculattal, a munkájuk bemutatásával, önmaguk reklámozásával. Marketing tippekre, trükkökre, kézzelfogható javaslatokra pedig mindenki vágyik, amit ezen a képzésen meg is kapott. A limitált létszám pedig jó terepet biztosított arra is, hogy Szandra egy-két olyan fogást osszon meg a résztvevőkkel, ami éppen az egyediség miatt fog tudni működni a vendégek körében.

Képek: Barna Alexandra és Fodrászinfó

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)