Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a Matrix

Cikksorozatunk következő tárgya nem más, mint a Matrix brand.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik a Matrix!

Márkatörténet: a Matrix sajátossága

A Matrix márkát 1980-ban egy fodrászházaspár, Arnie és Sydell Miller alapította. Céljuk egy olyan egységes termékcsalád kifejlesztése és forgalmazása volt, amellyel a szakemberek az üzletük korszerűsítésén túl, kiélhetik a kreativitásukat is. Ez az eszme több mint 20 évvel később is fennmaradt, ezért a Matrix napjainkban is az Egyesült Államok professzionális hajtermékeinek élmezőnyében foglal helyet. A brand minden területen segítséget nyújt a fodrászoknak: a minőségi és az elérhető termékektől kezdve, a teljeskörű és személyre szabott képzéseken túl, egészen a szalon közvetlen és komplex marketingjéig. A Matrix minden szakembert arra ösztönöz, hogy a szépség iránti szenvedélyéből egyéni sikert kovácsoljon, ezért oktatási struktúrájának középpontjában is a sajátos álmok megvalósítása áll.

MATRIX 6 ALAPPILLÉRE

1) N Y I T O T T S ÁG: a Matrix közössége kivétel nélkül mindenki előtt nyitva áll.

2) E G Y Ü T T M Ű K Ö D É S: a csapat mindig lelkesedéssel fogadja az új ötleteket és támogatja az innovációt. Alapelv a bizalom és a kölcsönös tisztelet.

3) Ő S Z I N T E S É G: a Matrix számára különösen fontos az eredetiség és az egyéni érték.

4) E G Y S Z E R Ű S É G: könnyen alkalmazható szolgáltatásokat és termékeket, illetve közérthető képzéseket kínál.

5) Ö N K I F E J E Z É S: az érzések kinyilvánítása központi szerepet játszik a brand életében.

6) F E N N T A R T H A T Ó S Á G: odafigyelnek a környezet terhelésének minimalizálására.

Matrix sikertermék: SCB & SYNC hajfestékek

A Matrix fodrászok legjobb barátja a SOCOLOR.beauty hajfesték és a COLOR SYNC hajszínező, amelyeknek árnyalatai kölcsönösen kombinálhatóak egymással. A két termék kiegészítve egymás hatékonyságát hoznak létre egy hosszan tartó és egységes színeredményt. A tartós hajfesték ismétlődő rétegezése nem kívánt sötétedést/elszíneződést idézhet elő, sőt akár a haj kiszáradásához is vezethet. Ahhoz, hogy a hajszín és a hajminőség lenyűgöző dimenziója megmaradjon, fontos, hogy a tövekre, illetve első hajfestésnél tartós hajfestéket (SOCOLOR.beauty), majd a hajhosszra színezőfestéket (Color Sync) alkalmazz!

MATRIX 2020-BAN:

A sikertermékek mellett a Matrix 2020-ban a legnagyobb hangsúlyt a szőke hajszínekre fekteti, éppen ezért a brand a legvilágosabb, a legtartósabb és a leghatékonyabb eszköztárat biztosítja a fodrászok számára. A Color Sync a piac egyik legátfogóbb színező portfólióját kínálja, ugyanis a termékekkel az összemosott hatástól a színkorrekcióig mindent el lehet érni. Ebben az évben már elérhető a savas bázisú színek csoportja is, amelyek a balayage világosított részeit színezik hatékonyan anélkül, hogy elváltoztatnák a natúr részek árnyalatát. Emellett fontos még megemlíteni a kötéserősítővel ellátott új Light Master Bonder Inside szőkítőport is, amely nyolc színmélység felvilágosítására is képes, anélkül, hogy roncsolná a hajkötéseket és hajrostokat. Egy szó, mint száz, ha a szőkék mesterévé szeretnél válni, ne felejtsd el áttekinteni a Matrix termékszortimentjét!

Kedvenc Matrix csapatépítő emléke

“A csapatunk egyik legkedvesebb emléke a 2019. október 17-19. között Somorján megrendezett Matrix fesztivál, ahol a brand magyar, szlovák és cseh képviselete együtt ünnepelt. A programok színesek, élettel telik voltak, amelyeknek csúcspontja Chrystofer Benson, a Matrix Global Artistic Directorának bemutatója volt. A három nap alatt rengeteg élménnyel gazdagodtunk, és olyan felejthetetlen pillanatokat szereztünk, amelyek mind a felszabadultságot, a fodrász hivatás iránti alázatot és a Matrix márkáért való rajongást idézik.”

Matrix elérhetősége

További információért keresd a Matrix területi képviselőit!

NÉMETHNÉ CSANÁDI ILONA

Budapest IX., XI., XXII. kerület, Budaörs és környéke, Érd és környéke, Pest megye: 4-es és 31-es út közötti terület

tel.: +36-30-526-6264

HEGEDŰS LÁSZLÓ

Budapest XVIII., XIX., XX., XXI., XXIII. kerület, Pest megye: 4-es út és a Duna közötti terület és a Csepel-sziget

tel.: +36-30-962-1703

BOGNÁR LÁSZLÓ

Komárom-Esztergom és Fejér megye

tel.: +36-70-539-6521

LÁBODI SZILVESZTER

Somogy, Tolna és Baranya megye

tel.: +36-20-275-4454

VÁGI ZOLTÁN

Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megye

tel.: +36-30-175-5344

KAKUK ZOLTÁN

Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok megye

tel.: +36-30-966-4042

ADORJÁN ISTVÁN

Vas és Zala megye

tel.: +36-20-235-2245

PEGÁN ANDRÁS

Vas, Zala és Győr-Moson-Sopron megye

tel.: +36-20-962-9120

KACZ LÁSZLÓ

Győr-Moson-Sopron és Veszprém megye

tel.: +36-20-962-9220

PONGOR ZSOLT

Budapest II., III., XII., XIII. kerület, Észak és Észak-nyugat Pest megye

tel.: +36-30-654-1810

KUN ZSUZSANNA

Budapest I., V., VI., VII., VIII. és XV. kerület

tel.: +36-20-555-3198

KUTIKA BALÁZS

Budapest IV., X., XIV., XVI., XVII.kerület, Észak-kelet Pest megye

tel.: +36-20-390-7343

ŐZSE KATALIN

Heves, Nógrád és Borsod-Abaúj-Zemplén megye

tel.: +36-30-212-5297

Forrás és képek: Matrix