Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik az FRAMESI Professional

Bemutatkoznak a professzionális fodrász márkák: következik a Framesi Professional.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik a FRAMESI Professional!

Márkatörténet: a FRAMESI Professional sajátossága

A FRAMESI Professional-t 1945-ben alapították, ezért napjainkban is az olasz fodrászati márkák atyjaként és úttörőjeként tartják számon. A brand erősen elkötelezett a fodrászok irányába. Úgy gondolkodik, fejleszt és tervez, ahogyan azt a szakemberek is tennék a legjobb végeredmény létrehozásáért. A vállalat legfőbb célja, hogy minden olyan eszközt képes legyen biztosítani a fodrászoknak, amellyel elősegíti az üzlet sikerre futtatását – legyen szó új vendégek bevonzásáról, több szolgáltatásról vagy a modern vágástechnikákról és színvariációkról. A FRAMESI Professional az olasz divat igazi és mindig legfrissebb irányzatát mutatja meg, és ezt a szellemiséget már több mint 80 országban képviseli. Márkafilozófiája partnerközpontú, mindent arra alapoz, hogy a fodrász megtalálja a számára legszükségesebb prémium termékeket, szolgáltatásokat és üzletfejlesztési szokásokat.

A BRAND ALAPVETŐ ÉRTÉKEI

 • komplex termékkínálat
 • kiváló ár-érték arány
 • 75 éves tapasztalattal és nagy múlttal rendelkező divatorientált partner

FRAMESI Professional sikertermék: Framcolor 2001 INTENSE

A FRAMESI legújabb és leginnovatívabb fejlesztése, a Framcolor 2001 INTENSE egy 22 szuper intenzív árnyalatból álló termékcsalád, amely eddig soha nem látott módon és idő alatt nyújt elképesztő festési végeredményt. Ennek a festéknek a használatával a fodrászok nagyjából a duplájára tudják növelni az árbevételüket. Ennek egyszerű oka a lefelezett hatóidő, mert így egy adott napon a szakemberek a korábbi vendégszám kétszeresét is el tudják vállalni.

JELLEMZŐI:

 • Hatóidő: 20 perc
 • Keverési arány: 1:2
 • Őszhajfedés: 100%
 • 60ml kiszerelés
 • 22 intenzív árnyalat
 • könnyű keverhetőség
 • gyors pigmentáló rendszer: FPP – Fast Pigmentation Process technológia

HASZNÁLATI ELŐNYEI:

 • nagyon lágy krémes állag: sokkal könnyebb előkészíteni, illetve felhordani
 • tökéletes kenhetőség: kiválóan tapad a hajhoz
 • szagtalanság: a rendkívül alacsony ammónia tartalomnak köszönhetően

A kedvenc FRAMESI Professional csapatépítő emléke

“A FRAMESI nemzetközileg elismert világszínvonalú képzési rendszere több évtizedes tapasztalaton alapszik. A brand hajkollekcióinak inspirálója a világ divatfővárosa, Milánó, ahol mindig a legfrissebb trendek születnek. Ennek köszönhetően a magyar szakmai közösség mindig naprakész lehet a divatvilágban. A márkaképviselet oktatási központjaiban (Prága, Zágráb, Milánó) világszínvonalú képzések zajlanak, amelyet kiváló szakemberek tartanak, mint például Armando Petracci International Master Educator, Natasha Maconi International Colorist, valamint a magyar oktatócsapat – Horváth Sasa, Balogh Máté és Galambos Ferenc.”

Szeretnél lépést tartani a legfrissebb olasz trendekkel? Látogass el a FRAMESI nemzetközi és hazai képzéseire, hogy vendégeidet mindig a legújabb kreatív ötletekkel tudd megörvendeztetni!

FRAMESI Professional elérhetőségei

Forgalmazó: Hair Spa Kft. 2040 Budaörs,Fashion Trend Center Gyár u. 2.

Telefon: +36-30-469-6870 / +36-30-475-7125

E-mail: info@hairspa.hu

Szakmai információ: +36-30-466-2424

Web: http://framesi.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/framesihun/

Instragam: https://www.instagram.com/framesihungary/

Webshop: https://webshop.hairspa.hu/framesi/

Forrás és képek: HairSpa Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)