Keresés

Újra Magyarországon a FRAMESI

Újra Magyarországon a FRAMESI. Hármas interjú következik!

Olaszország legpatinásabb fodrászmárkája sok-sok év kihagyás után újra kapható Magyarországon. A forgalmazást a Hair Spa Hungary kezdte meg 2018. áprilisában. A márkáról, a lehetőségekről, a szakmai kihívásokról kérdeztük Gianluca Berninit, a FRAMESI európai értékesítési igazgatóját, valamint Rémai Zsoltot és Vadas Jánost, a Hair Spa Hungary vezetőit.

Melyek a márka legfontosabb jellemzői, amelyek a leginkább meghatározzák a FRAMESI-t?

CSAK PROFESSZIONÁLIS. A FRAMESI elkötelezett a fodrászok felé. Küldetésünk, hogy sikerükért dolgozzunk azáltal, hogy magas minőségű funkcionális termékeket kínálunk számukra professzionális szolgáltatásokkal segítve a mindennapi munkájukat.

DIVATOS. A divat szorosan egybeforr a FRAMESI-vel. Folyamatosan frissítjük termékkínálatunkat, képanyagainkat és kollekcióinkat mindig követve az aktuális divatirányzatokat.

MEGBÍZHATÓ. Mindig az embert helyezzük a középpontba a cég stratégiai tervezésekor. Tesszük mindezt azért, mert szeretünk a fodrászokkal együtt dolgozni. Szeretjük a fodrászok fantasztikus világát és kreativitását.

Miért kiemelkedő a FRAMESI a fodrászok számára?

Cégünk erősen elkötelezett a fodrászok irányába. Ez azt jelenti, hogy úgy gondolkodunk, úgy fejlesztünk és tervezünk, ahogy azt a fodrászok is tennék, hogy a legjobb végeredmény születhessen, amit a cég 72 éves múltja szavatol. Megadunk minden eszközt ahhoz, hogy a fodrász szakemberek sikeresebbek lehessenek munkájukban, jobb és színvonalasabb szolgáltatást nyújthassanak termékeink és megalapozott háttértudásuk miatt. Célunk, hogy mindezeket együtt kezelve még több új vendéget „irányíthassunk” partnereink szalonjaiba.

Milyen újdonságokat kínál a FRAMESI a magyar fodrászok számára?

Az olasz és ezen belül is a milánói divat igazi friss ízvilágát, amit idestova 80 országba exportálunk világszerte. A FRAMESI egy igazi partner abban, hogy a szakmája iránt elkötelezett fodrász prémium minőségben tudjon szolgáltatni. A termékektől kezdve a szolgáltatásokon és oktatásokon át egészen az üzletfejlesztésig mindent megkap tőlünk.

Mely szalonnak ajánlott a FRAMESI használata és miért?

Azoknak a szalonoknak, akik prémium márkával szeretnének dolgozni és fontos számukra a folyamatos szakmai fejlődés mellett az is, hogy egy remek szakmai közösséghez tartozzanak, hiszen a FRAMESI egy olyan világcég, ami 80.000 fodrászt tömörít, akik szinte családként működnek együtt. A cég küldetése, hogy partner szalonjai divatközpontokká váljanak, ahol a vendégek mindig a legfrissebb irányzatokból választhatnak.

Mekkora a FRAMESI termék portfóliója?

A FRAMESI széles termékkínálattal rendelkezik: több mint 200 féle termékkel, ami a legkisebb szalontól a legnagyobb szalonig ki tudja szolgálni a fodrászok igényeit. A termékek megismertetésében nagy segítség a többféle promóció és indulócsomag, amelyek megrendelésével egy új partner bele tud kóstolni a FRAMESI életérzésbe, ki tud próbálni minden terméket.

Képek: Hair Spa Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)