Keresés

Természetesség és vagányság- ez a Framesi 2023 trendkollekció

Tudd meg mit tartogat számodra a Framesi 2023 trendkollekció!

A Framesi minden évben bemutatja legújabb trendkollekcióját. Ez alól az idei esztendő sem kivétel ugyanis megérkezett a Framesi 2023 trendkollekció: az IS - THE HAIR TREND 2023! Cikkünkben most te is megismerheted a legújabb hajtrendeket!

Milyen a Framesi 2023-as trendkollekció?

Az IS – THE HAIR TREND 2023 egyszerre ötvözi a természetességet és a vagány stílust, így benne mindenki megtalálhatja a számára tökéletes inspirációt. További pozitívuma pedig, hogy ez egy időtlen kollekció, így nem kötődik semmilyen szezonalitáshoz.

Mutatjuk Framesi 2023 trendkollekció legújabb hajtrendjeit:

Nézzük meg részletesebben a trendkollekciót!

A kollekció lényege, hogy az többféleképpen értelmezze a jelenlétet a hajstílusok tekintetében, lássuk mik is ezek:

NŐIES ÉS KÖNNYED HAJSTÍLUSOK

Az első értelmezés a hajtrendek nőies és könnyed létére tér ki. Ezen tulajdonságok mellett a sokak által nagyon kedvelt kifinomultabb ragyogáshoz és a természetesebb szépséghez állnak közelebb, mintsem az extremitáshoz. Ez a hajstílus több fazont is felölel, a göndörtől egészen az egyenesig. A népszerűségének is ez az oka, hiszen így mindenki megtalálhatja a számára kedvenc hajviseletet. Bármelyik verzióra is esik a választás, mindegyiknek központi eleme a frufru, amely úgy tűnik 2023-ban visszatért a divatba. Ez teljesen betakarhatja a homlokot és lehet egyenes, de szolid vagy akár jobban látható hullámokkal is tarkíthatjuk.

Az egyenes és göndör hajak kiegészítőjeként újra divat a frufru

KÜLÖNLEGES ÉS FELTŰNŐ HAJSTÍLUSOK

Ez az értelmezés sokkal inkább a különlegességre és a feltűnőségre helyezi a hangsúlyt. Ezek mellett 2023-ban ismét népszerű a nagyon rövidre nyírt haj a hölgyek körében. A már-már minden figyelmet kivívó, élénk színek pedig idén újra megérkeztek a köztudatba. Ezek miatt a trend egy szokatlan eleganciát és kreativitást kölcsönöz a megjelenésnek. Ezt a hajstílust ajánljuk azoknak, akik nagy változásokat szeretnének elérni, ezt pedig akár extrémebb, sokkal rövidebb frizurákkal kiviteleznék.

A rövid, színes hajat ajánljuk azoknak, akik idén nagy változásokat szeretnének elérni

A LEGÚJABB TRENDEK: A RÉTEGEK

A Framesi 2023-as trendkollekciójába belekerültek a különböző, rétegesen vágott hajak is. Ezeknek legfőbb előnyük, hogy egyszerre hordhatóak hétköznapi viseletként, de egy elegáns alkalomra is tökéletesen megállják a helyüket. Ezt a hajstílust, a nőies és könnyed fazonokhoz hasonlóan a Framesi frufru-val párosította, melyet ezúttal – bár kicsit jobban a szembe lógatták – de fodrászaikkal féloldalasra készíttették el.

A rétegesen vágott hajak féloldalasan elkészített frufru-val a trendik

HA ÉRDEKEL A FRAMESI 2023 TRENDKOLLEKCIÓ TÖBBI HAJSTÍLUSA IS, MEGNÉZHETED ŐKET A FRAMESI WEBOLDALÁN VAGY YOUTUBE CSATORNÁJÁN:

A Framesi hazai weboldala

A Framesi Youtube csatornája

Képek: Framesi