Keresés

Vegan World – Bemutatkozik a GOLD Professional Haircare és a természetes alapanyagú termékeik

Megérkeztek a GOLD Professional Haircare természetes alapanyagú termékei. Nézd csak!

Új év, új professzionális termék a hazai piacon. 2018. február 5-én a Hair Spa Hungary színpadán egy új professzionális termék, a GOLD skandináv divatház termékcsaládja ismerhető meg. Mutatunk 6+1 okot, amiért szerintünk biztosan érdemes ellátogatni a rendezvényre.

Új termékcsalád a hazai piacon

Új év, új fogadalmak. Ha te is hasonlóan működsz, mint mi, akkor bizonyára az újévi fogadalmaid közt a szakmai fejlődés is szerepel. Gyere és kezdd az évet egy új termékcsalád, egy új szemléletmód, egy skandináv életérzés megismerésével!

„Minden mentes” professzionális hajápolási termékcsalád

Mindig keresed az újat? Vendégeid úgy jelentkeznek be hozzád, hogy „minden mentes” professzionális terméket keresnek? Itt az idő, hogy minden ez irányú vágyuk egy csapásra teljesüljön, hiszen a GOLD egy „minden mentes” termékcsalád, melynek termékei kizárólag természetes és „zöld” hatóanyagok felhasználásával készülnek. A készítmények nem tartalmaznak parabént, ammóniát, szulfátokat, PPD-t és resorcinolt sem. A produktumaikhoz kizárólag létfontosságú és természetes olajokat, növényeket és antioxidánsokat használnak.

Vegan World – Bemutatkozik a GOLD Professional Haircare és a természetes alapanyagú termékeik

Vegán világ & PETA minősítés

A Gold Haircare hisz divatban és mindemellett a tiszta és természetes világban. A cég tagja a PETA állatvédelmi szervezetnek is, ammóniamentes festékrendszere 100% vegán! Ha megnézzük a hatóanyagokat, akkor láthatjuk, hogy a Gold minden esetben olyan helyről szerzi be termékeinek hatóanyagait, ahol organikus mikro gazdálkodás folyik a természet maximális tiszteletben tartása mellett.

Külföldi előadók

Az esemény két sztárfellépője a Gold Professional Haircare alapítói és fejlesztői, Victor Moreno és Marco Merie nemzetközileg elismert szakemberek. Victor korábban a Sebastian, Marco pedig a Schwarkopf márkánál dolgoztak, mint termékfejlesztők és művészeti vezetők, majd tudásukat a saját cégükben kamatoztatták. Victor és Marco is bemutat egy-egy hajvágást a színpadon, ezért inspiráció gyanánt is érdemes ellátogatni a rendezvényre. Mellettük a színpadra lép Viola Dóra fodrászmester is, a GOLD hazai nagykövete.

Luxus a vendégeknek

A termékcsalád a luxus kategóriába lett pozícionálva, ez mind a termékek megjelenésében, mind hatóanyagainak kiválasztásakor fő szempont volt. Speciális hatóanyag összetételüknek köszönhetően rendkívül koncentráltak a termékek, így az ár/érték arány kiemelkedően jó.

Vegan World – Bemutatkozik a GOLD Professional Haircare és a természetes alapanyagú termékeik

Értékes ajándékok várnak a résztvevőkre

Az esemény résztvevői értékes ajándékokat nyerhetnek. A jelenlévő fodrászok között 6 darab IKOO hajkefe kerül kisorsolásra, fődíj pedig egy kétszemélyes spa & wellness hétvége a Portobello Wellness és Yacht Hotel felajánlásából, Esztergomban.

+1 Szakmai felüdülés Harsányi Leventétől

Hogyan kapcsolódik össze a humor és a GOLD fodrászbemutató? Nagyon egyszerűen, a GOLD kiemelt vendége Harsányi Levente, aki egy kis lazulás gyanánt fodrászos „humortárát”veszi elő, hogy a szakmai pörgés mellett megálljunk egy pillanatra és nevessünk egy jót együtt és akár önmagunkon is.

Képek: Hair Spa Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)