Keresés

GOLD Professional Partnertalálkozó - beszámoló

GOLD Professional Partnertalálkozó - mi is ott voltunk!

A Gold Professional Hungary és a Kada Hajszalon & Akadémia közös szervezésében workshop és partnertalálkozó került megrendezésre április első hétvégéjén. Az esemény résztvevői találkozhattak a GOLD Professional Haircare egyik tulajdonosával Marco Merie-vel is.

GOLD Professional – összetartás a széthúzó világban

Egy ilyen rendezvény kiváló lehetőség az újdonságok megismerésére és a partnerkapcsolatok mélyítésére. Ennek jegyében zajlott a GOLD Professional partnertalálkozó is. Bemutatásra kerültek a brand újdonságai, Marco beszélt a GOLD filozófiájáról, családról és az összetartozásról, ami sokak számára megkapó téma a világ jelenlegi széthúzó, elmérgesedő és bizonytalan helyzetében. Ez erőteljesen érezhető volt az eseményen.

A GOLD Professional Partnertalálkozó zártkörű esemény volt, kiemelt partnerek számára, így természetesen leginkább a már megszokott emberekkel találkozhattunk, bár voltak új, a brand, a természetesség és az egészséges életmód iránt érdeklődő szakemberek is, aminek mindig kifejezetten örülünk. Annak pedig még inkább, hogy az elméleti tudnivalókat és az újdonságokat nem csak elmondták, de meg is mutatták az érdeklődőknek. Az eseményen számos modell vett részt, javarészt már a kész lookokkal.

Íme néhány kép az eseményről:

És íme a modellek:

Kiemelten jó érzés, hogy mind a nemzetközi, mind a magyar vezetőség (Marco Merie, Vadas János, Friman Georgina) szívén viseli a szakmát és a brandet. Ők is végig jelen voltak a rendezvényen és aktívan részt vettek a folyamatokban.

A GOLD termékpalettáján pedig nem csak vegán festékek találhatók, amelyek rendkívül keresettek a piacon, hanem az általános egészséges életmódot hirdetik és a vendégeket is igyekeznek ebbe az irányba terelni a megfelelő minőségi szolgáltatásokkal.

Köszönet a GOLD Professional Partnertalálkozó stábjának:

Kada Hajszalon & Akadémia, Blanka Haraszti – stylist, Orsolya Némethné Sallós – gyönyörű sminkek, Balla Bence – fotók és videók, Jura Store Budapest, Habash Jolly Roses, István Parkhotel & Gasztrofarm, MEMORY Computer, Tóth Attila, Soan nails and fashion, Profi Partner 2003 Kft., HairSpa Professional Hungary, GOLD Professional Haircare, Édes Város, Million Balloons for you

Fodrászok:

Kada Szabó Éva

Ferenc Galambos

László Szőllős

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)