Keresés

GOLD Haircare – Cut and Color Collection 2023

Nézelődj a GOLD Haircare kollekciójában!

A RAW címet viselő Cut and Color kollekciót a természet nagysága és szépsége ihlette. A körülöttünk lévő elemek varázslata lenyűgözött bennünket. A színek, formák és fazonok határtalan keveredése ez – áthatja a mindenen áttörő, folyamatosan áramló életerő. A természetben való elmélyülés engedi, hogy minden formáját lemodellezzük. Épp ez teszi a GOLD Haircare legújabb kollekcióját kihívássá és szórakozássá.

Iceberg – jéghegy

Ebben az alkotásban a színek és a fények egymásra hatása kulcsfontosságú. A fazon a frissesség és szépség lehengerlő benyomását kelti. A jéghegy minden darabja egy-egy hullámra épül és elmeséli a keletkezésének történetét. A nagy titok még mindig várat magára, de minden megjelenő szín és forma lenyűgöz bennünket.

A vágás és a styling is GOLD termékekkel készül: Repair sampon és kondicionáló, Healing Bond, Vitamin Miracle és még sok más.

Iceberg

Granite – gránit

Hangsúlyos mélység erős textúrával és hideg élekkel. A kollekció ezen darabja a férfiasságot és az erőt fejezi ki. A kulcs az egyenesből hullámosba váló textúra és a pontos színárnyalatok. Spontaneitás hatását kelti, mégis egy teljesen kontrolált frizura. A Granite nem más, mint magabiztosság és időtlen erő.

A GOLD Hydration sampon és balzsam kulcsfontosságú a vágás előkészítéséhez. A stylinghoz pedig többek között a Curl Cream és a Smoothing Cream egyenlő arányú keveréke, valamint a Texturizing Spray Wax, a Fairy Dust valamint a Dry Hair Spray ajánlott.

Granite

Forest – erdő

A szépség és a vadság keveréke. A fazonra kidolgozott vágás és színezés a textúrák és színek függőséget okozó koktélja. Üdvözöljük az erdőben, egy tökéletesen kiegyensúlyozott ökoszisztémában, amely áthat minden érzékszervet és engedi a képzeletet megvadulni. Az egyszerűség és a komplexitás találkozása nyers, érzéki és gyönyörű. Így olvad eggyé.

Felhasznált GOLD termékek:

  • Hydration sampon és balzsam
  • Vitamin Miracle
  • Curl Cream
  • Volume Spray
  • Fairy Dust
  • Dry Hairspray
Forest

Lava – láva

Erő és áramlás. A fazon lázadó és veszélyes. A folyamatos mozgásról és a szabályok áthágásáról szól. A kemény felszínt a textúra aktiválja. A láva csak a maga útján jár.

A haj előkészítéséhez: Dream sampon és Come True kondicionáló.

A formázáshoz: Root Lift, Delicious Foundation és Sea Water Cream egyenlő mennyiségben, Fairy Dust, Flexible Hairspray.

Ismerd meg a GOLD-ot!

Aki szeretne találkozni a GOLD termékekkel az legközelebb november 21-én teheti meg Kada Akadémián. Részletek a Facebook linken ide kattintva!

Olvass tovább!

Korábbi GOLD kollekciókról itt és itt írtunk!

Szöveg és képek az alkotóktól.

Fordította: Lenti Barnabás